Saltear al contenido principal
Crònica 14ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 14ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 14ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 14ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues frena l’Ourense Envialia en un partit vibrant que acaba en taules (2-2)

La Penya Esplugues obté un valuós empat (2-2) contra l’Ourense Envialia en partit de la 14a jornada de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines, ben plantades a la pista, han sabut jugar de tu a tu a un dels equips de la part alta en un xoc equilibrat ja al descans (1-1). Les catalanes, amb un joc sòlid i intel·ligent, no es van desanimar mai i a la fi van trencar la mala ratxa que arrossegaven des de feia setmanes. Amb aquest punt, la Penya Esplugues s’aferma com a sisena del seu grup amb 10 punts.

L’Ourense Envialia prenia les regnes del partit des de l’inici, buscant el control del joc davant d’una Penya Esplugues que es deixava fer, fins que als quatre minuts Laura Uña a passada d’Iria Saeta de tret creuat superava la portera espluguina. El xoc s’equilibrava amb arribades de perill sobre les dues porteries, però sense claredat en la definició per part de les catalanes i ourensanes.

Als dotze minuts de joc, en una bona acció ofensiva Martita aconseguia igualar l’envit a passada de Cèlia amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. El gol equilibrava en gran manera el partit, amb dos equips lliurant-se amb afany a la recerca de la porteria rival. S’arribaria a la mitja part amb empat a un i amb tot per decidir en el segon acte.

A poc de la represa, l’Ourense tornava a prendre les regnes del lluminós amb un gol de Chiky anotat a la sortida d’un servei de córner. Les gallegues dominaven el joc i disposaven de més ocasions de gol que una Penya Esplugues que esperava amagada el seu moment en el partit per sorprendre a la contra.

Ja en el tram final, amb tot per decidir, les locals optaven pel joc de cinc i en el segon atac aconseguien la igualada per mediació d’Irina. Ho va intentar en el tram final l’Envialia però ja sense oxígen i sense encert. Tampoc el va tenir la Penya Esplugues en un últim atac salvat in extremis per la meta visitant.

Gols

0-1, min. 4 Laura Uña

1-1, min. 12 Martita González

1-2, min. 22 Chiky

2-2, min. 38 Irina Godó

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Martita González, Cèlia Catà, Clara Rivera i Berta Velasco (cinc inicial). També van jugar, Irina Godó, Ruth Aurín, Marta Collado, Belén Entrena, Roser Maymó i Pilar Ribes.

Ourense Envialia: Vane; Chiky, Marta, Jenny Lores i Iria Saeta (cinc inicial). També van jugar, Laura Uña, Maria, Maria Arias, Judith, Susana i Alexandra.

CEM Les Moreres. A porta tancada. Transmès en directe pel canal Esport3.

Col·legiats, García-Donás Salvador i Simón Benet, del col·legi català. Sense amonestacions.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues frena al Ourense Envialia en un partido vibrante que termina en tablas (2-2)

La Penya Esplugues obtiene un valioso empate (2-2) contra el Ourense Envialia en partido de la 14ª jornada de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguinas, bien plantadas en la pista, han sabido jugar de tú a tú a uno de los equipos de la parte alta en un choque equilibrado ya en el descanso (1-1). Las catalanas, con un juego sólido e inteligente, no se desanimaron nunca y al final rompieron la mala racha que arrastraban desde hacía semanas. Con este punto, la Penya Esplugues se afianza como sexta de su grupo con 10 puntos.

El Ourense Envialia tomaba las riendas del partido desde el inicio, buscando el control del juego ante una Penya Esplugues que se dejaba hacer, hasta que a los cuatro minutos Laura Uña a pase de Iria Saeta de disparo cruzado superaba a la cancerbera espluguense. El choque se equilibraba con llegadas de peligro sobre ambas porterías, pero sin claridad en la definición por parte de las catalanas y orensanas.

A los doce minutos de juego, en una buena acción ofensiva Martita conseguía igualar el envite a pase de Cèlia con un potente disparo desde la frontal del área. El tanto equilibraba sobremanera el partido, con dos equipos entregándose a buscar con ahínco la portería rival. Se llegaría al descanso con empate a uno y con todo por decidir en el segundo acto.

Al poco de la reanudación, el Ourense volvía a tomar las riendas del luminoso con un gol de Chiky anotado a la salida de un saque de esquina. Las gallegas dominaban el juego y disponían de más ocasiones de gol que una Penya Esplugues que esperaba agazapada su momento en el partido para sorprender a la contra.

Ya en el tramo final, con todo por decidir, las locales optaban por el juego de cinco y en el segundo ataque conseguían la igualada por mediación de Irina. Lo intentó en el tramo final el Envialia pero ya sin fuelle y sin acierto. Tampoco lo tuvo la Penya Esplugues en un último ataque salvado in extremis por la meta visitante.

Goles

0-1, min. 4 Laura Uña

1-1, min. 12 Martita González

1-2, min. 22 Chiky

2-2, min. 38 Irina Godó

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Martita González, Cèlia Catà, Clara Rivera y Berta Velasco (quinteto inicial). También jugaron, Irina Godó, Ruth Aurín, Marta Collado, Belén Entrena, Roser Maymó y Pilar Ribes.

Ourense Envialia: Vane; Chiky, Marta, Jenny Lores e Iria Saeta (quinteto inicial). También jugaron, Laura Uña, María, María Arias, Judith, Susana y Alexandra.

CEM Les Moreres. A puerta cerrada. Retransmitido en directo por el canal Esport3.

Colegiados, García-Donas Salvador y Simón Benet, del colegio catalán. Sin amonestaciones.

 

Volver arriba