Saltear al contenido principal
Crònica 14 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 14ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 14 Jornada del Sènior Femení || Crónica 14ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya perd (0-3) davant el líder invicte de la lliga,el Futsi Atlético

(ACFSF) .- El Futsi Atlético Navalcarnero es va endur la victòria a domicili davant la Penya Esplugues, després d’encarrilar el matx en el primer acte.

D’inici, el Futsi es feia amb la maneta del joc davant d’una Penya que optava per alternar la pressió a meitat de pista. El primer gol l’anotava María Sanz als dos de joc per a les madrilenyes aprofitant una precisa centrada al segon pal d’Ari. Un minut després la brasilera Ari anotaria el 0 a 2 de potent xut amb la puntera.

La Penya va intentar reaccionar però l’Atlético prosseguia amb un encert imparable i anotava el 0 a 3, aquest cop obra de la de Conca, Anita Luján, superant per sota la portera local Muni. La Penya va intentar reaccionar buscant pressionar a tres quarts de pista, equilibrant una mica un partit que perdia revolucions fins arribar-se a la mitja part.

La Penya a la represa va continuar amb la seva aposta per la pressió alta i el partit es submergia en un intercanvi d’ocasions i arribades sobre les dues porteries, encara que amb dos equips mancats de tensió i d’encert en la finalització.

En el tram final les espluguines optaven pel joc de cinc però sense claredat en els metres finals per posar en perill la victòria visitant.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muni; Arantxa, Cèlia, Laura Oliva i Pilar (cinc inicial). També van jugar: Roser, Àlex Giro, Marta Collado i Isa García.

Futsi Atlético: Belén; Ari, Anita Luján, María Sanz i Ju Delgado (cinc inicial). També van jugar: Gaby, Amelia, Leti, Irene Córdoba, Laura Córdoba, Albita i Marta Balbuena (segona portera).

Col·legiats, Guillermo Ferrer i Adrià Gelonch, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Amelia al Futsi i Cèlia a la Penya.

CEM Les Moreres. Davant més de 200 espectadors.

Gols:

0-1, min. 2 María Sanz

0-2, min. 3 Ariane

0-3, min. 4 Anita Luján

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya pierde (0-3) ante el líder invicto de la Liga, el Futsi Atlético

(ACFSF).- El Futsi Atlético Navalcarnero se llevó la victoria a domicilio ante la Penya Esplugues, tras encarrilar el choque en el primer acto.

De inicio, el Futsi se hacía con la manija del juego ante una Penya que optaba por alternar la presión a mitad de cancha. El primer gol lo anotaba María Sanz a los dos de juego para las madrileñas aprovechando un preciso centro al segundo palo de Ari. Un minuto después la brasileña Ari anotaría el 0 a 2 de potente disparo con la puntera.

La Penya intentó reaccionar pero el Atlético proseguía con un acierto imparable y anotaba el 0 a 3, esta vez obra de la conquense Anita Luján superando por debajo a la cancerbera local Muni. La Penya intentó reaccionar buscando presionar en tres cuartos de cancha, equilibrando algo un partido que perdía revoluciones hasta llegarse al descanso.

La Penya en la reanudación prosiguió con su apuesta por la presión alta y el partido se sumergía en un intercambio de ocasiones y llegadas sobre ambas porterías, aunque con dos equipos faltos de tensión y de acierto en la finalización.

En el tramo final las espluguenses optaban por el juego de cinco pero sin claridad en los metros finales para poner en peligro la victoria visitante.

Ficha técnica: 

Penya Esplugues: Muni; Arantxa, Cèlia, Laura Oliva y Pilar (quinteto inicial). También jugaron: Roser, Àlex Giro, Marta Collado e Isa García.

Futsi Atlético: Belén; Ari, Anita Luján, María Sanz y Ju Delgado (quinteto inicial). También jugaron: Gaby, Amelia, Leti, Irene Córdoba, Laura Córdoba, Albita y Marta Balbuena (segunda portera).

Colegiados, Guillermo Ferrer y Adriá Gelonch, del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Amelia en el Futsi y Cèlia en la Penya.

CEM Les Moreres. Ante más de 200  espectadores.

Goles:

0-1, min. 2 María Sanz

0-2, min. 3 Ariane

0-3, min. 4 Anita Luján

 

 

Volver arriba