Saltear al contenido principal
Crònica 14ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 14ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 14ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 14ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues perdona i surt derrotada (3-2) de la pista de la UCAM El Pozo Murcia

La UCAM El Pozo Murcia va aconseguir donar la sorpresa de la jornada derrotant i remuntant a la Penya Esplugues en un partit amb un temps per a cada equip. L’esquadra catalana va començar dominant el partit, avançant-se als dos minuts de joc, per mediació de Laura Oliva fent bona una passada d’Estela, girant i marcant a la mitja volta a la zona de pivot.

L’esquadra pimentonera intentava reaccionar al domini visitant, però la Penya es mantenia molt ben posicionada sobre la pista i aconseguia augmentar la seva renda als deu minuts de joc per mediació de Cèlia Catà, aprofitant una pilota perduda després d’un tret de Pilar al pal.

Poc després, de xut llunyà enganxat al primer pal Patri aconseguia retallar distàncies per a les locals. La Penya va poder ampliar la seva renda abans del descans però va haver de conformar-se amb una renda per la mínima.

A la represa, la UCAM va augmentar la intensitat del seu joc a la recerca de la igualada que arribaria als 36 minuts de partit per mediació de Noelia a la sortida d’un servei de banda i superant a la portera catalana amb un xut a la mitja volta.

Amb la igualada al marcador, ambdues esquadres es van lliurar a un intercanvi d’ocasions i de maneig del tempo del partit. A dos minuts de la conclusió, Patri Ortega a la sortida d’un córner i després d’un primer remat, treia profit del rebuig en curt de la portera catalana per anotar el 3 a 2 que obligava la Penya a optar pel joc de cinc en els últims compassos, on va posar setge a la porteria local i va tenir una ocasió clara per aconseguir un empat que finalment no arribaria.

Fitxa tècnica:

UCAM: Cristina; Mari, Toñi, Lola i Patricia (cinc inicial). També van jugar: Noelia, Carla, Rocío, Susana i Irene.

Penya Esplugues: Muni; Estela, Cèlia, Pilar Ribes i Laura Oliva (cinc inicial). També van jugar: Berta Velasco, Arantxa, Zoe Valdés, Iris i Nerea.

Col·legiats: Miguel Hervás i Adrián Moñino, del col·legi murcià. Van rebre cartolina groga Laura Oliva i Berta Velasco a la Penya Esplugues i Noelia i Irene a la UCAM ElPozo.

Pavelló José María Cagigal. Al voltant de 100 espectadors.

Gols:

0-1, min. 2 Laura Oliva

0-2, min. 10 Cèlia Catà

1-2, min. 12 Patri

2-2, min. 36 Noelia

3-2, min. 38 Patri

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues perdona y sale derrotada (3-2) de la pista de la UCAM El Pozo Murcia

La UCAM El Pozo Murcia consiguió dar la sorpresa de la jornada derrotando y remontando a la Penya Esplugues en un partido con un tiempo para cada equipo. La escuadra catalana comenzó dominando el partido, adelantándose a los dos minutos de juego, por mediación de Laura Oliva haciendo bueno un pase de Estela y girándose y marcando a la media vuelta en la zona de pívot.

La escuadra pimentonera intentaba reaccionar al dominio visitante, pero la Penya se mantenía muy bien posicionada sobre la cancha y conseguía aumentar su renta a los diez minutos de juego por mediación de Cèlia Catà, aprovechando un balón suelto tras disparo de Pilar en el palo.

Poco después, de disparo lejano pegado al primer palo Patri conseguía recortar distancias para las locales. La Penya pudo ampliar su renta antes del descanso pero hubo de conformarse con la renta por la mínima.

En la reanudación, la UCAM aumentó la intensidad de su juego en busca de la igualada que llegaría a los 36 minutos de partido por mediación de Noelia a la salida de un saque de banda y superando a la cancerbera catalana con un disparo a la media vuelta.

Con la igualada en el marcador, ambas escuadras se entregaron a un intercambio de ocasiones y de manejo del tempo de partido. A dos minutos de la conclusión, Patri Ortega a la salida de un saque de esquina y tras un primer remate, sacaba tajada del despeje en corto de la guardameta catalana para anotar el 3 a 2 que obligaba a la Penya a optar por el juego de cinco en los últimos compases, donde puso cerco a la portería local y tuvo una ocasión clara para conseguir un empate que finalmente no llegaría.

Ficha técnica:

UCAM: Cristina; Mari, Toñi, Lola y Patricia (quinteto inicial). También jugaron: Noelia, Carla, Rocío, Susana e Irene.

Penya Esplugues: Muni; Estela, Cèlia, Pilar Ribes y Laura Oliva (quinteto inicial). También jugaron: Berta Velasco, Arantxa, Zoe Valdés, Iris y Nerea.

Colegiados: Miguel Hervás y Adrián Moñino, del colegio murciano. Recibieron cartulina amarilla Laura Oliva y Berta Velasco en la Penya Esplugues y Noelia e Irene en la UCAM ElPozo.

Pabellón José María Cagigal. Alrededor de 100 espectadores.

Goles:

0-1, min. 2 Laura Oliva

0-2, min. 10 Cèlia Catà

1-2, min. 12 Patri

2-2, min. 36 Noelia

3-2, min. 38 Patri

Volver arriba