Saltear al contenido principal
Crònica 15 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 15ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 15 Jornada del Sènior Femení || Crónica 15ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues surt derrotada (2-0) contra la UA en un partit igualat però sense encert visitant en la finalització

(ACFSF) .- D’inici les dues esquadres optaven per pressionar la sortida de pilota rival i buscaven sorprendre amb trets de mitja distància i la recerca de pilotes en llarg per sorprendre el contrari. La UA, però, dominava el tempo del partit davant d’una Penya que, a poc a poc ,aconseguia treure la pilota jugada des del darrere amb més criteri.

L’equilibri era la tònica dominant d’un partit en el qual ni unes ni altres aconseguien aprofitar els seus acostaments de perill per obrir el lluminós. D’aquesta manera s’arribava a la mitja part amb l’empat a zero inicial.

Al minut de la represa, de potent xut des de fora de l’àrea Carmen aconseguia estrenar el lluminós. Amb el pas dels minuts les espluguines es veien obligades a tractar de córrer més riscos sobre la pista i intentar augmentar la intensitat en la seva pressió, encara que la UA es mantenia ferma i tenia en Cristina, la portera, seu principal baluard per repel·lir dos xuts de gran perill de les catalanes que haguessin significat l’empat.

Ja en el tram final de partit, a la sortida d’un córner, Consuelo anotava el 2 a 0 que obligava a continuació a la Penya a optar pel joc de cinc a la recerca d’una última reacció que no arribaria davant el bon fer de les llevantines.

Fitxa tècnica:

UA Alacant FSF: Cristina; Carmen, Lara, Mariángeles i Rocío (cinc inicial). També van jugar: Mónica, Consuelo, Pao, Elenita, Sara i Raquel.

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura, Pilar i Marta Collado (cinc inicial). També van jugar: Roser, Àlex Giró, Arantxa i Martita.

Col·legiats: Mesonero Galícia i Castellanos Gutiérrez, del col·legi llevantí. Va rebre cartolina groga Laura a la Penya Esplugues.
Pavelló Universitat d’Alacant. Uns 150 espectadors.

Gols:

1-0, min. 21 Carmen

2-0, min. 39 Consuelo

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues sale derrotada (2-0) contra la UA en un partido igualado pero sin acierto visitante en la finalización

(ACFSF).- De inicio ambas escuadras optaban por presionar la salida de balón rival y buscaban sorprender con disparos de media distancia y la búsqueda de balones en largo para sorprender al contrario. La UA, no obstante, dominaba el tempo del partido ante una Penya que, poco a poco, conseguía sacar el balón jugado desde atrás con mayor criterio.

El equilibrio era la tónica dominante de un partido en el que ni unas ni otras conseguían aprovechar sus acercamientos de peligro para abrir el luminoso. De esta forma se llegaba al descanso con el empate a cero inicial.

Al minuto de la reanudación, de potente disparo desde fuera del área Carmen conseguía estrenar el luminoso. Con el paso de los minutos las espluguenses se veían obligadas a tratar de correr más riesgos sobre la cancha e intentar aumentar la intensidad en su presión, aunque la UA se mantenía firme y tenía en Cristina, la portera, su principal baluarte para despejar sendos disparos de gran peligro de las catalanas que hubieran significado el empate.

Ya en el tramo final del partido, a la salida de un saque de esquina, Consuelo anotaba el 2 a 0 que obligaba a renglón seguido a la Penya a optar por el juego de cinco en busca de una postrera reacción que no llegaría ante el buen hacer de las levantinas.

Ficha técnica:

UA Alicante FSF: Cristina; Carmen, Lara, Mariángeles y Rocío (quinteto inicial). También jugaron: Mónica, Consuelo, Pao, Elenita, Sara y Raquel.

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura, Pilar y Marta Collado (quinteto inicial). También jugaron: Roser, Àlex Giró, Arantxa y Martita.

Colegiados: Mesonero Galicia y Castellanos Gutiérrez, del colegio levantino. Recibió cartulina amarilla Laura en la Penya Esplugues.

Pabellón Universidad de Alicante. Unos 150 espectadores.

Goles:

1-0, min. 21 Carmen

2-0, min. 39 Consuelo

 

Volver arriba