Saltear al contenido principal
Crònica 15ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 15ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 15ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 15ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya suma la seva segona derrota (1-2) consecutiva després d’un competit duel contra la UA

(ACFSF). – Duel de titans a Les Moreres que va començar amb pressió inicial en tres quarts de pista de les universitàries, que permetia posar setge a la porteria local però sense conseqüències.

A poc a poc s’equilibrava el joc i les dues esquadres disposaven d’ocasions de perill, així les locals intentaven sorprendre en jugada d’estratègia amb un potent xut de Laura Oliva i les foranes amb una rematada al travesser de Carmen García.

Precisament, seria aquesta última, la de La Rioja, la que obriria el lluminós als onze minuts, de potent xut després d’un robatori de pilota en primera línia de Mónica Castillo. Les catalanes van intentar augmentar la seva intensitat en els últims compassos de la primera part amb ocasions per Arantxa i Berta Velasco que no trobaven el camí del gol. El xoc conclouria en el seu primer acte amb la minsa renda visitant.

A la represa, les dues esquadres es bolcaven sobre la porteria rival amb múltiples acostaments de perill. El pas dels minuts obligava la Penya a córrer més riscos sobre la pista a la recerca de la igualada, fins a optar pel joc de cinc amb Laura Oliva com a portera jugadora abans de la mitjania del període.

Després d’un primer intent en un robatori de pilota de Carmen García des de pista pròpia, seria Ángela la que als 31 minuts anotaria el 0 a 2 des del seu propi camp després d’un robatori de pilota. A sis de la conclusió, la Penya retallava distàncies per mediació de Laura Oliva de potent xut des de la frontal, a la sortida d’una falta llançada per Berta Velasco que rebutjava en curt Elena.

Les locals incrementaven la intensitat en atac gràcies a la seva aposta pel joc de portera jugadora, davant d’una UA que s’emprava a fons en tasques defensives. Les locals ho van intentar en els últims compassos però van acabar cedint la seva quarta derrota de la temporada.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura Oliva, Arantxa i Pilar (cinc inicial). També van jugar: Iris, Zoe i Berta Velasco.

UA Alacant FSF: Elena; Mariángeles Pino, Anita, Carmen García i Mónica Castillo (cinc inicial). També van jugar: Elenita, Patri i Ángela.

Col·legiats: Roberto i Sergio Mamolar del col·legi català. Va rebre cartolina groga Pilar Ribes a la Penya Esplugues. Es va retirar lesionada Mariángeles Pino en la UA.

CEM Les Moreres. Uns 100 espectadors.

Gols:

0-1, min. 11 Carmen García

0-2, min. 31 Ángela Desde

1-2, min. 34 Laura Oliva

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya suma su segunda derrota (1-2) consecutiva tras un competido duelo contra la UA

(ACFSF). – Duelo de titanes en Les Moreres que comenzó con presión inicial en tres cuartos de cancha de las universitarias, que les permitía poner cerco a la portería local pero sin consecuencias.

Poco a poco se equilibraba el juego y ambas escuadras disponían de ocasiones de peligro, así las locales intentaban sorprender en jugada de estrategia con un potente disparo de Laura Oliva y las foráneas con un remate al larguero de Carmen García.

Precisamente, sería esta última, la riojana, la que abriría el luminoso a los once minutos, de potente disparo tras un robo de balón en primera línea de Mónica Castillo. Las catalanas intentaron aumentar su intensidad en los últimos compases de primera parte con ocasiones para Arantxa y Berta Velasco que no encontraban el camino al gol. El choque concluiría en su primer acto con la exigua renta visitante.

En la reanudación, ambas escuadras se volcaban sobre la portería rival con múltiples acercamientos de peligro. El paso de los minutos obligaba a la Penya a correr más riesgos sobre la cancha en busca de la igualada, hasta optar por el juego de cinco con Laura Oliva como portera jugadora antes de la medianía del período.

Tras un primer intento en un robo de balón de Carmen García desde cancha propia, sería Ángela la que a los 31 minutos anotaría el 0 a 2 desde su propio campo después de un robo de balón. A seis de la conclusión, la Penya recortaba distancias por mediación de Laura Oliva de potente disparo desde la frontal, a la salida de una falta lanzado por Berta Velasco que despejaba en corto Elena.

Las locales incrementaban la intensidad en ataque merced a su apuesta por el juego de portera jugadora, ante una UA que se empleaba a fondo en labores defensivas. Las locales lo intentaron en los últimos compases pero acabaron cediendo su cuarta derrota de la temporada.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura Oliva, Arantxa y Pilar (quinteto inicial). También jugaron: Iris, Zoe y Berta Velasco.

UA Alicante FSF: Elena; Mariángeles Pino, Anita, Carmen García y Mónica Castillo (quinteto inicial). También jugaron: Elenita, Patri y Ángela.

Colegiados: Roberto y Sergio Mamolar del colegio catalán. Recibió cartulina amarilla Pilar Ribes en la Penya Esplugues. Se retiró lesionada Mariángeles Pino en la UA.

CEM Les Moreres. Unos 100 espectadores.

Goles:

0-1, min. 11 Carmen García

0-2, min. 31 Ángela Desde

1-2, min. 34 Laura Oliva

Volver arriba