Saltear al contenido principal
Crònica 16ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 16ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 16ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 16ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues cau a casa (0-3) davant un Roldán resolutiu en atac

La Penya Esplugues surt derrotada (0-3) de l’enfrontament amb l’STV Roldán en partit de la 15a jornada de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. La rigorosa expulsió de la portera local a les acaballes del primer temps va desestabilitzar el joc ordenat i incisiu de les espluguines i va desequilibrar el marcador (0-1). A la segona meitat, les opcions de remuntada es van estavellar contra un dels equips menys golejats del campionat que va saber aprofitar les seves oportunitats. Ara, la Penya Esplugues és sisena del seu grup amb 10 punts. Dissabte que ve es desplaça a la pista del Leganés.

Domini altern en els primers compassos de joc en un partit en què les locals aprofitaven les seves últimes opcions de lluitar per la quarta plaça, davant d’un STV Roldán que volia assentar-se en els llocs de privilegi del Grup A. A poc a poc, les murcianes semblaven decantar a favor seu el tempo de partit, però la Penya es mostrava efectiva amb la bona feina sota pals de Raquel, que seria expulsada en una falta fora de l’àrea sobre Alba. La falta oferiria el 0 a 1 obra de Noelia Montoro que allotjaria la pilota per l’escaire. Amb els dos equips amb cinc faltes es van disputar els últims compassos del primer acte.

La Penya feia una passa endavant a la segona part, tractant d’eixugar la renda d’un Roldán que intentava aprofitar els seus acostaments de perill a l’àrea local per encarrilar l’envit. Als 28 minuts arribava el 0 a 2, obra de Lola de tret creuat des de l’ala esquerra amb la seva esquerra culminant una ràpida transició ofensiva.

Poc després, les murcianes cometien la seva cinquena falta que omplia d’esperances a les espluguines. Però, en estratègia en un córner de Consuelo, Ángela de volea des de l’ala dreta aconseguia anotar el 0 a 3 que obligava a la Penya a optar pel joc de cinc. En el primer acostament de perill Berta Velasco va tenir a les botes el primer gol local però no va aconseguir materialitzar-lo. El Roldán va saber aguantar l’empenta local en els instants finals per sumar un nou triomf en lliga.

Gols:

0-1, min. 17 Noelia Montoro

0-2, min. 28 Lola

0-3, min. 35 Ángela Górriz

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Martita González, Marta Collado, Irina Godó i Berta Velasco (cinc inicial). També van jugar, Clara Rivera, Pilar Ribes, Ruth Aurín, Roser Maymó, Belén Entrena, Laia Beltrán i Paula Jiménez (segona portera).

Roldán: Cristina; Alba, Noelia Montoro, Lola i Ángela (cinc inicial). També van jugar, Consuelo, Andrea, Marta Pelegrín, Marta de los Riscos i Cristi.

CEM Les Moreres.

Col·legiats: López Galiano i Torquemada Martínez, del col·legi català. Van ser amonestades amb cartolina groga Andrea a l’STV Roldán i Irina Godó a la Penya Esplugues, i amb vermella Raquel Reventós (17 ‘) també del conjunt local (ACFSF).

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues cae en casa (0-3) ante un Roldán resolutivo en ataque

La Penya Esplugues sale derrotada (0-3) del enfrentamiento con el STV Roldán en partido de la 15ª jornada de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. La rigurosa expulsión de la portera local en las postrimerías del primer tiempo desestabilizó el juego ordenado e incisivo de las espluguenses y desequilibró el marcador (0-1). En la segunda mitad, las opciones de remontada se estrellaron contra uno de los equipos menos goleados del campeonato que supo aprovechar sus oportunidades. Ahora, la Penya Esplugues es sexta de su grupo con 10 puntos. El próximo sábado se desplaza a la pista del Leganés.

Dominio alterno en los primeros compases de juego en un partido en el que las locales apuraban sus últimas opciones de luchar por la cuarta plaza, ante un STV Roldán que quería asentarse en los puestos de privilegio del Grupo A. Poco a poco las murcianas parecían decantar a su favor el tempo de partido, pero la Penya se mostraba efectiva con el buen hacer bajo palos de Raquel, que sería expulsada en una falta fuera del área sobre Alba. La falta depararía el 0 a 1 obra de Noelia Montoro que alojaría el balón por la escuadra. Con los dos equipos con cinco faltas se disputaron los últimos compases del primer acto.

La Penya daba un pase adelante en la segunda parte, tratando de enjugar la renta de un Roldán que intentaba aprovechar sus acercamientos de peligro al área local para encarrilar el envite.  A los 28 minutos llegaba el 0 a 2, obra de Lola de disparo cruzado desde el ala izquierda con su zurda culminando una rápida transición ofensiva.

Poco después, las murcianas cometían su quinta falta que llenaba de esperanzas a las espluguenses. Pero, en estrategia a saque de esquina de Consuelo, Ángela de volea desde el ala derecha conseguía anotar el 0 a 3 que obligaba a la Penya a optar por el juego de cinco. En el primer acercamiento de peligro Berta Velasco tuvo en sus botas el primer gol local però no consiguió materializarlo. El Roldán supo aguantar el empuje local en los instantes finales para sumar un nuevo triunfo en liga.

Goles:

0-1, min. 17 Noelia Montoro

0-2, min. 28 Lola

0-3, min. 35 Ángela Górriz

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Martita González, Marta Collado, Irina Godó y Berta Velasco (quinteto inicial). También jugaron, Clara Rivera, Pilar Ribes, Ruth Aurín, Roser Maymó, Belén Entrena, Laia Beltrán y Paula Jiménez (segunda portera).

Roldán: Cristina; Alba, Noelia Montoro, Lola y Ángela (quinteto inicial). También jugaron, Consuelo, Andrea, Marta Pelegrín, Marta de los Riscos y Cristi.

CEM Les Moreres.

Colegiados: López Galiano y Torquemada Martínez, del colegio catalán. Fueron amonestadas con cartulina amarilla Andrea en el STV Roldán e Irina Godó en la Penya Esplugues y con roja Raquel Reventós (17’) también del conjunto local (ACFSF).

Volver arriba