Saltear al contenido principal
Crònica 16ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 16ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 16ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 16ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya s’apunta amb claredat (6-1) el derbi català davant d’un animós Femisport

(ACFSF).- L’AE Penya Esplugues es va endur la victòria per 6 a 1 en el derbi català davant el Femisport amb que les locals mantenen la seva tercera posició a la taula classificatòria, mentre les visitants prossegueixen sense guanyar a la lliga.

D’inici, la Penya agafava la maneta del partit, davant d’un Femisport molt esforçat en tasques defensives que intentava sorprendre al contraatac, en un dels quals a l’inici de l’envit va estar a punt de avançar-se al lluminós. A l’equador del primer acte, Carri estavellava una rematada al travesser per al Femisport, al que responia la Penya amb una potent rematada d’Arantxa que aturava Mariona.

A quatre minuts de la conclusió del primer acte, Cèlia anotava culminant una jugada embolicada a l’àrea rival després de diversos rebots. Un minut més tard, era Berta Velasco la que culminava una veloç transició de la Penya per pujar el 2 a 0. Poc després, el Femisport va optar pel joc de cinc però sense ocasions clares per retallar distàncies abans del descans.

La Penya va mantenir el seu domini en els primers compassos del segon acte, encara que poc a poc el Femisport tractava de buscar amb més intenció la porteria local a la recerca del gol que el fiqués en el partit, amb tímids intents de trets de mitja distància.

Superada la mitjania del període, Arantxa anotava el 3 a 0, culminant una bona combinació ofensiva amb un precís remat des de la frontal de l’àrea. Poc després, amb el joc de cinc de la Penya Esplugues arribava el 4 a 0 obra de Collado en pròpia porta, en el seu intent d’aclarir una rematada de Berta Velasco en atac posicional.

En jugada similar, després de tocar amb perfecció en un altre atac de cinc, Estela anotava el 5 a 0 a tres de la conclusió. De xut creuat al segon pal Cèlia anotava el 6 a 0 i gairebé sobre la botzina, Merions en jugada personal establia el definitiu 6 a 1 amb què acabava el partit.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Arantxa, Cèlia, Estela i Laura Oliva (cinc inicial). També van jugar: Berta Velasco, Nerea (segona portera), Zoe, Pilar Ribes i Iris.

Femisport-Nou Escorial: Mariona; Luján, Rovira, Martita i Anna (cinc inicial). També van jugar: Merions, Collado, Ingrid Carrillo, Raquel, Sandra Rovira, Ingrid Vieites i Cris.

Col·legiats: Iván López i Ryan Torquemada, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Ingrid Vieites i Marta Luján en el Femisport.

CEM Les Moreres. Uns 200 espectadors.

Gols:

1-0, min. 16 Cèlia

2-0, min. 17 Berta Velasco

3-0, min. 31 Arantxa

4-0, min. 34 Collado (pròpia porta)

5-0, min. 37 Estela

6-0, min. 39 Cèlia

6-1, min. 40 Merions

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya se apunta con claridad (6-1) el derbi catalán ante un animoso Femisport

(ACFSF).- La AE Penya Esplugues se llevó la victoria por 6 a 1 en el derbi catalán ante el Femisport con la que las locales mantienen su tercera posición en la tabla clasificatoria, mientras las visitantes prosiguen sin ganar en liga.

De inicio, la Penya se hacía con la manija del partido, ante un Femisport muy esforzado en labores defensivas que intentaba sorprender al contragolpe, en uno de las cuales al inicio del envite estuvo a punto de adelantarse en el luminoso. En el ecuador del primer acto, Carri estrellaba un remate en el travesaño para el Femisport, a lo que respondía la Penya con un potente remate de Arantxa que atajaba Mariona.

A cuatro minutos de la conclusión del primer acto, Cèlia anotaba culminando una jugada embarullada en el área rival tras varios rebotes. Un minuto más tarde, era Berta Velasco quién culminaba una veloz transición de la Penya para subir el 2 a 0. Poco después, el Femisport optó por el juego de cinco pero sin ocasiones claras para recortar distancias antes del descanso.

La Penya mantuvo su dominio en los primeros compases del segundo acto, aunque poco a poco el Femisport trataba de buscar con más intención la portería local en busca del gol que lo metiera en el partido, con tímidos intentos de disparos de media distancia.

Superada la medianía del período, Arantxa anotaba el 3 a 0, culminando una buena combinación ofensiva con un certero remate desde la frontal del área. Poco después, con el juego de cinco de la Penya Esplugues llegaba el 4 a 0 obra de Collado en propia puerta, en su intento de despejar un remate de Berta Velasco en ataque posicional.

En jugada similar, tras tocar con perfección en otro ataque de cinco, Estela anotaba el 5 a 0 a tres de la conclusión. De disparo cruzado al segundo palo Cèlia anotaba el 6 a 0 y casi sobre la bocina, Merions en jugada personal establecía el definitivo 6 a 1 con el que acababa el partido.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muniesa: Arantxa, Cèlia, Estela y Laura Oliva (quinteto inicial). También jugaron: Berta Velasco, Nerea (segunda portera), Zoe, Pilar Ribes e Iris.

Femisport-Nou Escorial: Mariona; Luján, Rovira, Martita y Anna (quinteto inicial). También jugaron: Merions, Collado, Ingrid Carrillo, Raquel, Sandra Rovira, Ingrid Vieites y Cris.

Colegiados: Iván López y Ryan Torquemada, del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Ingrid Vieites y Marta Luján en el Femisport.

CEM Les Moreres. Unos 200 espectadores.

Goles:

1-0, min. 16 Cèlia

2-0, min. 17 Berta Velasco

3-0, min. 31 Arantxa

4-0, min. 34 Collado (propia puerta)

5-0, min. 37 Estela

6-0, min. 39 Cèlia

6-1, min. 40 Merions

Volver arriba