Saltear al contenido principal
Crònica 17 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 17ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 17 Jornada del Sènior Femení || Crónica 17ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues goleja (7-0) al Bilbo i s’instal·la a la zona tranquil·la de la taula

(ACFSF) .- La Penya Esplugues es va emportar una victòria folgada davant un Bilbo mancat d’efectius que amb prou feina va poder oposar-se al domini local.

L’envit començava amb un matiner gol de Pilar Ribes al segon pal. Les espluguines dominaven amb gran facilitat el curs del partit, encara que abans de la mitja part únicament encertarien amb un altre gol d’Àlex Giró en jugada personal després d’una recuperació de pilota.

A la represa, dos gols seguits d’Arantxa, després d’una pressió d’Irina, i de la mateixa Irina, aprofitant una pilota repel·lida per la portera basca, acabaven per encarrilar la victòria local.

El Bilbo buscava el gol de l’honor però en el tram final les locals acabarien certificant la golejada amb anotacions de Roser, en jugada personal després d’un robatori de pilota, Marta Collado, al segon pal a passada de Giró, i Clara de tir potent després d’un altre robatori de pilota.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Roser, Pilar i Isa García (cinc inicial). També van jugar: Clara, Irina, Arantxa, Àlex Giró i Marta Collado.

Bilbo: Jone; Pitxi, Jess, Almu i Esti (cinc inicial). També van jugar: Elena i Rachel.

Col·legiats: Iván López i Jordi Boleda, del col·legi català. Sense amonestacions.

CEM Les Moreres. Uns 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 3 Pilar

2-0, min. 15 Àlex Giró

3-0, min. 24 Arantxa

4-0, min. 26 Irina

5-0, min. 35 Roser

6-0, min. 38 Marta Collado

7-0, min. 39 Clara

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues golea (7-0) al Bilbo y se instala en la zona tranquila de la tabla

(ACFSF).- La Penya Esplugues se llevó una victoria holgada ante un Bilbo falto de efectivos que apenas pudo oponerse al dominio local.

El envite comenzaba con un tempranero tanto de Pilar Ribes al segundo palo. Las espluguenses dominaban con gran facilidad el curso del partido, aunque antes del descanso únicamente acertarían con otro gol de Àlex Giró en jugada personal tras una recuperación de balón.

En la reanudación, dos goles seguidos de Arantxa, tras presión de Irina, y de la propia Irina, aprovechando un balón repelido por la cancerbera vasca, acababan por encarrilar la victoria local.

El Bilbo buscaba el tanto del honor pero en el tramo final las locales acabarían certificando la goleada con anotaciones de Roser, en jugada personal tras robo de balón, Marta Collado, al segundo palo a pase de Giró, y Clara de tiro potente tras otro robo de balón.

Ficha técnica:

 Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Roser, Pilar e Isa García (quinteto inicial). También jugaron: Clara, Irina, Arantxa, Àlex Giró y Marta Collado.

Bilbo: Jone; Pitxi, Jess, Almu y Esti (quinteto inicial). También jugaron: Elena y Rachel.

Colegiados: Iván López y Jordi Boleda, del colegio catalán. Sin amonestaciones.

CEM Les Moreres. Unos 100 espectadores.

 Goles:

 1-0, min. 3 Pilar

2-0, min. 15 Àlex Giró

3-0, min. 24 Arantxa

4-0, min. 26 Irina

5-0, min. 35 Roser

6-0, min. 38 Marta Collado

7-0, min. 39 Clara

Volver arriba