Saltear al contenido principal
Crònica 17ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 17ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 17ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 17ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’inclina (5-3) de manera inesperada contra l’Amarelle

(ACFSF) .- Amb un matiner gol de Renée als tretze segons en jugada personal, l’Amarelle aconseguia avançar-se al complicat envit davant el tercer classificat, la Penya Esplugues. L’esquadra catalana reaccionava pujant la intensitat en el seu joc buscant amb afany la porteria rival, fins a aconseguir la igualada als 8 minuts, per mediació d’Arantxa amb un xut ajustat al pal.

Les visitants culminaven la remuntada parcial amb un gol de Patri en pròpia porta en el seu intent de rebutjar una rematada als catorze minuts de joc. A tres de la conclusió del primer acte, Maria en jugada d’estratègia a la sortida d’una falta tornava de nou les taules al lluminós, resultat amb el qual s’arribaria al descans després d’un primer acte molt competit.

La Penya va saltar a la segona part a la pista disposada a dominar el desenvolupament del joc, davant un Amarelle confiat en les seves possibilitats. El pas dels minuts sense que es mogués el marcador afegia emoció a l’últim quart del xoc. Sengles gols de les herculines, tots dos d’Irune, el primer aprofitant una pilota repel·lida a xut de Maria després d’una contra i el segon a la sortida d’una falta directa, una vegada que la Penya es quedava amb una jugadora menys per mans de Laura Oliva jugant de portera jugadora, permetien a l’Amarelle encarrilar el partit.

No va trigar a reaccionar la Penya, que amb el joc de cinc retallava distàncies per mediació de Pilar Ribes En una contra vertiginosa a tres minuts de la finalització, Maria Gómez a passada de Irune Santisteban pujava el 5 a 3 a favor de l’esquadra gallega. La Penya es va bolcar en el tram final del matx, però els punts se’ls acabaria apuntant el conjunt local.

Fitxa tècnica:

Viaxes Amarelle FSF: Aída; Iraia, Martita, Maria Gómez i Renée (cinc inicial). També van jugar: Patri, Irune i Inés.

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà, Marta de los Riscos, Zoe i Arantxa (cinc inicial). També van jugar: Laura Oliva, Berta Velasco i Pilar Ribes.

Col·legiats: Vilas López i Otero Mira del col·legi d’Ourense. Van rebre cartolina groga Marita a l’Amarelle i vermella directa Laura Oliva (33′) a la Penya Esplugues.

Pavelló Municipal Sagrada Família. Prop de 150 espectadors.

Gols:

1-0, min. 1 Renée

1-1, min. 8 Arantxa

1-2, min. 14 Patri (pròpia porta)

2-2, min. 17 Maria

3-2, min. 33 Irune

4-2, min. 33 Irune

4-3, min. 34 Pilar Ribes

5-3, min. 37 Maria Gómez

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se inclina (5-3) de manera inesperada contra el Amarelle

(ACFSF).- Con un tempranero gol de Renée a los trece segundos en jugada personal, el Amarelle conseguía adelantarse en el complicado envite ante el tercer clasificado, la Penya Esplugues. La escuadra catalana reaccionaba subiendo la intensidad en su juego buscando con ahínco la portería rival, hasta lograr la igualada a los 8 minutos, por mediación de Arantxa con un disparo ajustado al palo.

Las visitantes culminaban la remontada parcial con un gol de Patri en propia puerta en su intento de despejar un remate a los catorce minutos de juego. A tres de la conclusión del primer acto, María en jugada de estrategia a la salida de una falta devolvía de nuevo las tablas al luminoso, resultado con el que se llegaría al descanso tras un primer acto muy competido.

La Penya saltó en la segunda parte a la cancha dispuesta a dominar el desarrollo del juego, ante un Amarelle confiado en sus posibilidades. El paso de los minutos sin que se moviera el marcador añadía emoción al último cuarto del choque. Sendos goles de las herculinas, ambos de Irune, el primero aprovechando un balón repelido a disparo de María tras una contra y el segundo a la salida de una falta directa, una vez que la Penya se quedaba con una jugadora menos por manos de Laura Oliva jugando de portera jugadora, permitían al Amarelle encarrilar el partido.

No tardó en reaccionar la Penya, que con el juego de cinco recortaba distancias por mediación de Pilar Ribes En una contra vertiginosa a tres minutos de la finalización, María Gómez a pase de Irune Santisteban subía el 5 a 3 a favor de la escuadra gallega. La Penya se volcó en el tramo final del choque, pero los puntos se los acabaría apuntando el conjunto local.

Ficha técnica:

Viaxes Amarelle FSF: Aída; Iraia, Martita, María Gómez e Renée (quinteto inicial). También jugaron: Patri, Irune e Inés.

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà, Marta de los Riscos, Zoe y Arantxa (quinteto inicial). También jugaron: Laura Oliva, Berta Velasco y Pilar Ribes.

Colegiados: Vilas López y Otero Mira del colegio de Ourense. Recibieron cartulina amarilla Marita en el Amarelle y roja directa Laura Oliva (33’) en la Penya Esplugues.

Pabellón Municipal Sagrada Familia. Cerca de 150 espectadores.

Goles:

1-0, min. 1 Renée

1-1, min. 8 Arantxa

1-2, min. 14 Patri (propia puerta)

2-2, min. 17 María

3-2, min. 33 Irune

4-2, min. 33 Irune

4-3, min. 34 Pilar Ribes

5-3, min. 37 María Gómez

Volver arriba