Saltear al contenido principal
Crònica 17ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 17ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 17ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 17ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues perd (4-2) a Leganés malgrat un inici fulgurant i efectiu

La Penya Esplugues cau (4-2) a la pista del Leganés en partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines desaprofiten uns primers minuts fulgurants i efectius de cara a porta (0-2) i es deixen remuntar el marcador ja a la primera meitat (3-2). Les envestides de les catalanes, incessants fins al final, van ser insuficients per puntuar a la pista de les madrilenyes. La Penya Esplugues es manté com a sisena del seu grup amb 10 punts a quatre partits del final de la primera fase.

La Penya començava avançant-se en el partit davant el Leganés als dos minuts de joc, aprofitant una errada en primera línia en la sortida de pilota local que Martita aconseguia treure partit per fer el primer gol del partit. Poc després, en una cessió errònia de Luci, Pilar Ribes aprofitava el pilota perduda per fer el 0 a 2. L’inici de partit no tenia parangó ja que, segons més tard, Puche feia l’1 a 2, retallant distàncies després de treure de centre .

Unes i altres es lliuraven a un intercanvi d’ocasions sobre les dues porteries. La pressió espluguina creava molts problemes a la sortida de pilota de les madrilenyes. Als deu minuts a córner de potent xut amb l’esquerra llunyà, que donava cops a una jugadora catalana, Yrezábal igualava l’envit.

A quatre del descans, després d’una recuperació de Guti, passava enrere a Pipi perquè, de potent rematada, culminés la remuntada local. En el tram final de el període, la Penya reaccionava amb sengles ocasions de Cèlia Catà i d’Irina Godó que s’encarregava de malmetre Luci.

A la represa, Guti davant Muni i Marta Collado davant Luci tenien sengles ocasions per a modificar el lluminós en els primers compassos. El matx baixava la seva intensitat i ambdues esquadres optaven per contemporitzar les seves possessions. A vuit minuts de la conclusió el Lega cobria quota de cinc faltes, que aprofitava la Penya per augmentar la seva intensitat.

Guti, després de rebre en l’ala dreta i desfer-se del seu parell, disparava i després de realitzar un estrany la pilota es colava a la porteria de Muniesa per pujar el 4 a 2. Amb tot perdut les catalanes optaven pel joc de cinc amb Berta Velasco , amb una clara doble ocasió de Pilar Ribes per retallar distàncies.

Gols:

0-1, min. 2 Martita González

0-2, min. 2 Pilar Ribes

1-2, min. 2 Esther Puche

2-2, min. 10 Yrezábal

3-2, min. 16 Pipi

4-2, min. 34 Guti

Leganés: Luci; Maria Barcelona, ​​Carmen Noreña, Patri Montilla i Esther Puche (cinc inicial). També van jugar, Yrezábal, Stone, Pipi, Paula Molano i Guti.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Irina Godó, Cèlia Catà, Pilar Ribes i Martita González (cinc inicial). També van jugar, Laia Beltrán, Ruth Aurín, Marta Collado, Belén Entrena, Berta Velasco, Roser Maymó i Clara Rivera.

Pavelló La Fortuna.

Col·legiats, Mayo López i Panadero Díaz-Concha, del col·legi madrileny. Va rebre cartolina groga Carmen Noreña al Leganés (ACFSF).

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues pierde (4-2) en Leganés a pesar de un inicio fulgurante y efectivo

La Penya Esplugues cae (4-2) en la pista del Leganés en partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses desperdician unos primeros minutos fulgurantes y efectivos de cara a puerta (0-2) y se dejan remontar el marcador ya en la primera mitad (3-2). Las embestidas de las catalanas, incesantes hasta el final, fueron insuficientes para puntuar en la pista de las madrileñas. La Penya Esplugues se mantiene como sexta de su grupo con 10 puntos a cuatro partidos del final de la primera fase.

La Penya comenzaba adelantándose en el partido ante el Leganés a los dos minutos de juego, aprovechando un error en primera línea en la salida de balón local que Martita conseguía sacar tajada para hacer el primer gol del choque. Poco después, en una cesión errónea de Luci, Pilar Ribes aprovechaba el balón suelto para hacer el 0 a 2. El inicio de partido no tenía parangón ya que, segundos más tarde, Puche hacía el 1 a 2, recortando distancias tras sacar de centro.

Unas y otras se entregaban a un intercambio de ocasiones sobre ambas porterías. La presión espluguense creaba muchos problemas en la salida de balón de las madrileñas. A los diez minutos en saque de esquina de potente zurdazo lejano, que golpeaba en una jugadora catalana, Yrezábal igualaba el envite.

A cuatro del descanso, tras una recuperación de Guti, pasaba atrás a Pipi para que, de potente remate, culminara la remontada local. En el tramo final del período, la Penya reaccionaba con sendas ocasiones de Cèlia Catà y de Irina Godó que se encargaba de malograr Luci.

En la reanudación, Guti ante Muni y Marta Collado ante Luci tenían sendas ocasiones para modificar el luminoso en los primeros compases. El choque bajaba su intensidad y ambas escuadras optaban por contemporizar sus posesiones. A ocho minutos de la conclusión el Lega cubría cupo de cinco faltas, que aprovechaba la Penya para aumentar su intensidad.

Guti, tras recibir en el ala derecha y zafarse de su par, disparaba y tras realizar un extraño el balón se colaba en la portería de Muniesa para subir el 4 a 2. Con todo perdido las catalanas optaban por el juego de cinco con Berta Velasco, con una clara doble ocasión de Pilar Ribes para recortar distancias.

Goles:

0-1, min. 2 Martita González

0-2, min. 2 Pilar Ribes

1-2, min. 2 Esther Puche

2-2, min. 10 Yrezábal

3-2, min. 16 Pipi

4-2, min. 34 Guti

Leganés: Luci; María Barcelona, Carmen Noreña, Patri Montilla y Esther Puche (quinteto inicial). También jugaron, Yrezábal, Stone, Pipi, Paula Molano y Guti.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Irina Godó, Cèlia Catà, Pilar Ribes y Martita González (quinteto inicial). También jugaron, Laia Beltrán, Ruth Aurín, Marta Collado, Belén Entrena, Berta Velasco, Roser Maymó y Clara Rivera.

Pabellón La Fortuna.

Colegiados, Mayo López y Panadero Díaz-Concha, del colegio madrileño. Recibió cartulina amarilla Carmen Noreña en el Leganés (ACFSF).

Volver arriba