Saltear al contenido principal
Crònica 18ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 18ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 18ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 18ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues arranca un empat valuós (3-3) contra el Poio Pescamar

La Penya Esplugues obté un punt de mèrit en empatar (3-3) contra el Poio Pescamar en partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines han plantat cara al club que més fitxatges ha fet aquesta temporada. Fent un futbol d’atac efectiu i una defensa ordenada, les catalanes s’han avançat a la primera meitat (2-1). Tot i que després les gallegues han remuntat, les locals no s’han rendit i s’han endut un punt valuós amb un gol a les acaballes del matx. La Penya Esplugues, ara amb 11 punts, és sisena del seu grup.

El conjunt de Pontevedra intentava dominar els primers compassos de partit amb la intenció de recuperar la segona plaça de el Grup B perduda entre setmana davant l’STV Roldán, mentre la Penya buscava tornar a la senda del triomf de cara a la segona part de la campanya en la lluita per la permanència.

El primer quart de partit es saldava amb escasses ocasions de perill, llevat d’alguns trets de mitja distància de les vermelles i alguna contra veloç local sense conseqüències. En el tram final, Dupuy i Luci posaven a prova els reflexos de Raquel sota pals amb potents trets.

L’expulsió de Silvia Aguete a les vermelles, permetia la Penya, amb superioritat numèrica sobre la pista, avançar-se amb una potent rematada de Clara des de fora de l’àrea en un atac posicional. El gol i la cinquena falta de les gallegues permetien que les espluguines fessin una passa endavant en l’envit, amb una rematada al travesser de Pilar Ribes.

La igualada no obstant la trobava el Poio Pescamar amb un gol de Dani Sousa tocant a l’àrea un córner botat per Luci, tot i que segons més tard, de nou Clara, aquest cop des dels deu metres, posava per davant el conjunt català.

En el segon acte, les vermelles intentaven donar més intensitat al seu joc i dominar el curs de l’envit a la recerca de la remuntada. Als set minuts del segon acte, Antía al segon pal aprofitava una centrada des de l’ala contrària d’Ana Rivera per igualar de nou el partit.

Les vermelles es mostraven ara més confiades davant d’una Penya que intentava matar el contraatac, a sis de la conclusió, aprofitant una pilota perduda fora de l’àrea, Chiesa de tret creuat anotava el 2 a 3.

Reaccionaven les locals amb gol de Marta Collado des de la frontal de l’àrea, en jugada d’estratègia a falta botada per Berta Velasco. El Poio optava llavors pel joc de cinc amb Irene García com a portera i jugadora, però sense encert en la finalització en un desenllaç de partit obert però sense variacions.

Gols:

1-0, min. 15 Clara Rivera

1-1, min. 19 Dani Sousa

2-1, min. 19 Clara Rivera

2-2, min. 27 Antía

2-3, min. 34 Chiesa

3-3, min. 37 Marta Collado

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Berta Velasco, Clara Rivera, Martita González i Ruth Aurín (cinc inicial). També van jugar, Irina Godó, Marta Collado, Pilar Ribes, Cèlia Catà, Belén Entrena, Roser Maymó i Anna Muniesa (segona portera).

Poio Pescamar: Silvia Aguete; Dani Sousa, Irene García, Luci i Ana Rivera (cinc inicial). També van jugar, Miriam, Antía, Clara Rodríguez, Julia Dupuy, Cárol Agulla, Agostina Chiesa, Iraia i Caritat (segona portera).

CEM Les Moreres.

Col·legiats, R. Mamolar Calvo i S. Mamolar Calvo, del col·legi català. Va ser amonestada amb vermella Silvia Aguete (15 ‘) i amb groga Antía al Poio Pescamar (Fotos: Futfem)

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues arranca un empate valioso (3-3) contra el Poio Pescamar

La Penya Esplugues obtiene un punto de mérito al empatar (3-3) contra el Poio Pescamar en partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses han plantado cara al club que más fichajes ha hecho esta temporada. Haciendo un fútbol de ataque efectivo y una defensa ordenada, las catalanas se han adelantado en la primera mitad (2-1). Aunque después las gallegas han remontado, las locales no se han rendido y se han llevado un punto valioso con un gol en las postrimerías del encuentro. La Penya Esplugues, ahora con 11 puntos, es sexta de su grupo.

El conjunto pontevedrés intentaba dominar los primeros compases de partido con la intención de recuperar la segunda plaza del Grupo B perdida entre semana ante el STV Roldán, mientras la Penya buscaba regresar a la senda del triunfo de cara a la segunda pare de la campaña en la lucha por la permanencia.

El primer cuarto de partido se saldaba con escasas ocasiones de peligro, salvo algunos disparos de media distancia de las rojillas y alguna contra veloz local sin consecuencias. En el tramo final, Dupuy y Luci ponían a prueba los reflejos de Raquel bajo palos con potentes disparos.

La expulsión de Silvia Aguete en las rojillas, permitía a la Penya, con superioridad numérica sobre la cancha, adelantarse con un potente remate de Clara desde fuera del área en un ataque posicional. El tanto y la quinta falta de las gallegas, permitían que las espluguenses dieran un pase adelante en el envite, con un remate al travesaño de Pilar Ribes.

La igualada no obstante la encontraba el Poio Pescamar con un tanto de Dani Sousa tocando en el área un saque de esquina botado por Luci, aunque segundos más tarde, de nuevo Clara, esta vez desde los diez metros, ponía por delante al conjunto catalán.

En el segundo acto, las rojillas intentaban plantear mayor intensidad en su juego y dominar el curso del envite en busca de la remontada. A los siete minutos del segundo acto, Antía al segundo palo aprovechaba un centro desde el ala contraria de Ana Rivera para igualar de nuevo el encuentro.

Las rojillas se mostraban ahora más confiadas ante una Penya que intentaba matar al contragolpe, a seis de la conclusión, aprovechando un balón suelto fuera del área, Chiesa de disparo cruzado anotaba el 2 a 3.

Reaccionaban las locales con gol de Marta Collado desde la frontal del área, en jugada de estrategia a falta botada por Berta Velasco. El Poio optaba entonces por el juego de cinco con Irene García como portera y jugadora, pero sin acierto en la finalización en un desenlace de partido abierto pero sin variaciones.

Goles:

1-0, min. 15 Clara Rivera

1-1, min. 19 Dani Sousa

2-1, min. 19 Clara Rivera

2-2, min. 27 Antía

2-3, min. 34 Chiesa

3-3, min. 37 Marta Collado

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Berta Velasco, Clara Rivera, Martita González y Ruth Aurín (quinteto inicial). También jugaron, Irina Godó, Marta Collado, Pilar Ribes, Cèlia Catà, Belén Entrena, Roser Maymó y Anna Muniesa (segunda portera).

Poio Pescamar: Silvia Aguete; Dani Sousa, Irene García, Luci y Ana Rivera (cinco inicial). También jugaron, Miriam, Antía, Clara Rodríguez, Julia Dupuy, Cárol Agulla, Agostina Chiesa, Iraia y Caridad (segunda portera).

CEM Les Moreres.

Colegiados, R. Mamolar Calvo y S. Mamolar Calvo, del colegio catalán. Fue amonestada con roja Silvia Aguete (15’) y con amarilla Antía en el Poio Pescamar. (Fotos: Futfem)

Volver arriba