Saltear al contenido principal
Crònica 18 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 18ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 18 Jornada del Sènior Femení || Crónica 18ª Jornada del Sénior Femenino

Triomf treballat de la Penya Esplugues a Poio (1-2) amb un plantejament seriós i incisiu

(ACFSF) .- La Penya Esplugues es va endur la victòria a domicili davant el Poio Pescamar que va dominar el tempo del partit però que no va trobar les vies per superar la fèrria doble línia defensiva de l’esquadra catalana.

El xoc en el seu primer acte resultava molt equilibrat, amb possessió poc efectiva del Poio davant una Penya ben proveïda enrere i que a la contra es plantava amb cert perill davant la porteria de Caridad.

L’únic gol del primer acte l’anotava Martita per a la Penya en jugada personal després de rebre un enviament a llarg de Muniesa i després de regatejar al seu parell, superar Caridad amb un xut enganxat al pal esquerre. Les vermelles van intentar reaccionar en els últims compassos del període però sense ser resolutives a l’àrea visitant.

A la represa, el Poio Pescamar va tenir en una vaselina de Carolina una ocasió clara per la igualada i poc després Clara amb una rematada a el pal també acariciava l’empat amb un xut llunyà.

La Penya a la contra disposava d’ocasions perilloses en les botes de Laura Oliva. Ja en el tram final i després d’una ocasió de Dani Sousa, el Poio amb la desesperació optava pel joc de cinc a la recerca d’equilibrar el duel, amb Iria Saeta com portera jugadora que seria la protagonista del gol en pròpia porta de Nerea a centre xut d’ella mateixa des de pista pròpia.

Les vermelles van optar per seguir de cinc i, tot seguit, Laura Oliva des de pista pròpia a porta buida anotava l’1 a 2, que fet i fet seria decisiu, sobretot després de l’expulsió d’Anna Escribano en les gallegues en els compassos finals de la trobada.

Fitxa tècnica:

Poio Pescamar: Caridad; Mirian, Irene, Cárol i Dani Sousa (cinc inicial). També van jugar: Clara, Iria Saeta, Anna Escribano i Ana Rivera.

Penya Esplugues: Muniesa; Arantxa, Laura Oliva, Cèlia i Roser (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Irina, Àlex Giró, Clara, Marta Collado i Martita.

Col·legiats: Daniel Dacal Deza i Jorge Otero Mira, del col·legi gallec. Van rebre cartolina groga Ana Rivera i doble groga Anna Escribano (40′) al Poio Pescamar.

Pavelló Municipal de Poio. Davant més de 300 espectadors.

Gols:

0-1, min. 17 Martita

1-1, min. 37 Nerea (p.p.)

1-2, min. 38 Laura Oliva

_____________________________________________________________________________________________________________________

Triunfo trabajado de la Penya Esplugues en Poio (1-2) con un planteamiento serio e incisivo

(ACFSF).- La Penya Esplugues se llevó la victoria a domicilio ante el Poio Pescamar que dominó el tempo de partido pero que no encontró los cauces para superar la férrea doble línea defensiva de la escuadra catalana.

El choque en su primer acto resultaba muy equilibrado, con posesión poco efectiva del Poio ante una Penya bien pertrechada atrás y que a la contra se plantaba con cierto peligro ante la portería de Caridad.

El único gol del primer acto lo anotaba Martita para la Penya en jugada personal tras recibir un envío en largo de Muniesa y tras regatear a su par, superar a Caridad con un disparo pegado al palo izquierdo. Las rojillas intentaron reaccionar en los últimos compases del periodo pero sin ser resolutivas en el área visitante.

En la reanudación, el Poio Pescamar tuvo en una vaselina de Carolina una ocasión clara para la igualada y poco después Clara con un remate al palo también acariciaba el empate con un disparo lejano.

La Penya a la contra disponía de ocasiones peligrosas en las botas de Laura Oliva. Ya en el tramo final y tras una ocasión de Dani Sousa, el Poio con la desesperación optaba por el juego de cinco en busca de equilibrar el duelo, con Iria Saeta como portera jugadora que sería la protagonista del gol en propia meta de Nerea a centro chut de ella misma desde cancha propia.

Las rojillas optaron por seguir de cinco y, a renglón seguido, Laura Oliva desde cancha propia a puerta vacía anotaba el 1 a 2, que a la postre sería decisivo, sobre todo tras la expulsión de Anna Escribano en las gallegas en los compases finales del encuentro.

Ficha técnica: 

Poio Pescamar: Caridad; Mirian, Irene, Cárol y Dani Sousa (quinteto inicial). También jugaron: Clara, Iria Saeta, Anna Escribano y Ana Rivera.

Penya Esplugues: Muniesa; Arantxa, Laura Oliva, Cèlia y Roser (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Irina, Álex Giró, Clara, Marta Collado y Martita.

Colegiados, Daniel Dacal Deza y Jorge Otero Mira, del colegio gallego. Recibieron cartulina amarilla Ana Rivera y doble amarilla Anna Escribano (40’) en el Poio Pescamar.

Pabellón Municipal de Poio. Ante más de 300 espectadores.

Goles:

0-1, min. 17 Martita

1-1, min. 37 Nerea (p.p.)

1-2, min. 38 Laura Oliva

Volver arriba