Saltear al contenido principal
Crònica 18ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 18ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 18ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 18ª Jornada del Sénior Femenino

Repartiment de punts (3-3) entre la Penya Esplugues i el Sala Zaragoza

(ACFSF). – Competit duel entre catalanes i aragoneses que es disputaven el control del tempo de partit en els primers compassos del matx, amb dos equips que buscaven pressionar la sortida de pilota rival.

Després d’una clara ocasió de Livia per a les saragossanes, arribaria el primer gol del partit, obra de Pilar per a les catalanes de potent xut des de la frontal, després d’una ràpida acció ofensiva. Poc després, després de treure de centre, Lioba igualava la contesa després d’una ràpida combinació amb Laura Boix.

Els gols afegien més intensitat a un partit molt equilibrat i amb arribades de perill sobre les dues àrees. En el tram final del període, després de sengles temps morts de tots dos tècnics i d’una gran aturada de Suzan per Berta Velasco, les locals aconseguien avançar-se de nou en el lluminós amb un gol de Zoe, després d’un error de la defensa aragonesa, amb el que anaven als vestidors amb una minsa renda al seu favor.

A la represa, unes i altres intentaven assetjar la porteria rival. Així, Lioba obligava a emprar-se a fons Nerea, i Suzan desviava una clara ocasió de les espluguines. La Penya no acabava de dominar el partit, amb un Sala molt actiu en tasques ofensives que aconseguia posar setge a la porteria de Nerea, fins que als 32 minuts Jeni a passada de Livia, afusellava a la portera local igualant el partit.

A tres minuts de la conclusió, la Penya optava pel joc de cinc que aprofitava inicialment el Sala Zaragoza per avançar-se amb un gol des pista pròpia de Suzan a porta buida. Les catalanes no es van enfonsar i poc després igualaven el xoc amb un gol de Cèlia des del punt de penal. D’aquí al final del xoc unes i altres es van bolcar sobre la porteria de l’equip rival però sense més incidència en el lluminós.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Zoe, Berta Velasco, Arantxa i Pilar (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Iris, Marta de los Riscos i Cèlia.

Sala Zaragoza: Suzan; Jenifer, Livia, Lioba i Laura Boix (cinc inicial). També van jugar: Tania, Laura Rivera, Jéssica de Sousa, Sarah, Rapha Martins, Yarie, Rocío i María José Sèver.

Col·legiats: Jordi Centeno i Adrià Galí, del col·legi de Barcelona. Van rebre cartolina groga Marta de los Riscos i Laura Rivera al Sala Zaragoza.

CEM Les Moreres. Davant de més de 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 8 Pilar

1-1, min. 8 Lioba

2-1, min. 20 Zoe

2-2, min. 32 Jeni

2-3, min. 37 Suzan

3-3, min. 37 Cèlia (penal)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Reparto de puntos (3-3) entre la Penya Esplugues y el Sala Zaragoza

(ACFSF). – Competido duelo entre catalanas y mañas que se disputaban el control del tempo de partido en los primeros compases del encuentro, con dos escuadras que buscaban presionar la salida de balón rival.

Después de una clara ocasión de Livia para las zaragozanas, llegaría el primer tanto del partido, obra de Pilar para las catalanas de potente disparo desde la frontal, tras una rápida acción ofensiva. Poco después, tras sacar de centro Lioba igualaba la contienda después de una rápida combinación con Laura Boix.

Los goles añadían más intensidad a un partido muy equilibrado y con llegadas de peligro sobre ambas áreas. En el tramo final del período, tras sendos tiempos muertos de ambos técnicos y una gran parada de Suzan para Berta Velasco, las locales conseguían adelantarse de nuevo en el luminoso con un gol de Zoe, tras un error de la zaga aragonesa, con lo que se iban a los vestuarios con una exigua renta a su favor.

En la reanudación, unas y otras intentaban asediar la portería rival. Así, Lioba obligava a emplearse a fondo a Nerea, y Suzan desviaba una clara ocasión de las espluguenses. La Penya no acababa de dominar el partido, con un Sala muy activo en labores ofensivas que conseguía poner cerco a la portería de Nerea, hasta que a los 32 minutos Jeni a pase de Livia, fusilaba a la cancerbera local igualando el encuentro.

A tres minutos de la conclusión, la Penya optaba por el juego de cinco que aprovechaba inicialmente el Sala Zaragoza para adelantarse con un gol desde cancha propia de Suzan a puerta vacía. Las catalanas no se vinieron abajo y poco después igualaban el choque con un tanto de Cèlia desde el punto de penalti. De ahí al final del choque unas y otras se volcaron sobre la portería del equipo rival pero sin más incidencia en el luminoso.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Zoe, Berta Velasco, Arantxa y Pilar (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Iris, Marta de los Riscos y Cèlia.

Sala Zaragoza: Suzan; Jenifer, Livia, Lioba y Laura Boix (quinteto inicial). También jugaron:  Tania, Laura Rivera, Jéssica de Sousa, Sarah, Rapha Martins, Yarie, Rocío y María José Acíbar.

Colegiados: Jordi Centeno y Adrià Galí, del colegio de Barcelona. Recibieron cartulina amarilla Marta de los Riscos y Laura Rivera en el Sala Zaragoza.

CEM Les Moreres. Ante más de 100 espectadores.

Goles:

1-0, min. 8 Pilar

1-1, min. 8 Lioba

2-1, min. 20 Zoe

2-2, min. 32 Jeni

2-3, min. 37  Suzan

3-3, min. 37 Cèlia (penalti)

 

Volver arriba