Saltear al contenido principal
Crònica 19 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 19ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 19 Jornada del Sènior Femení || Crónica 19ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues empata (1-1) amb el Móstoles i segueix sumant per quarta jornada consecutiva

(ACFSF) .- Partit molt equilibrat entre Penya Esplugues i Móstoles que es va saldar al final amb un equitatiu repartiment de punts.

L’envit començava amb un Móstoles molt pressionant davant d’una Penya Esplugues que intentava sorprendre al contraatac. A poc a poc, l’envit s’equilibrava sobre la pista amb repartiment equitatiu tant de pilota com d’ocasions de gol, encara que ni unes ni altres aconseguien anar-se’n a la mitja part amb un gol en el seu marcador.

L’envit no semblava variar en gran manera el rumb en la segona part, en què la intensitat i el desgast físic començaven a passar factura a tots dos conjunts, que a més no tenien sort en la finalització.

Guanyant-li l’esquena a la defensa local, Celia Jiménez resolia davant la portera local per fer el 0 a 1, però un minut més tard en jugada personal, després d’un robatori de pilota al mig de pista, Laura Oliva aconseguia l’empat a un.

Les locals van arribar a disposar d’un deu metres i les visitants van arribar a estavellar una pilota al pal, però el partit ja no patiria més variacions, sense que cap dels dos equips arribés a recórrer al joc de cinc.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia Catà, Laura Oliva, Irina i Arantxa (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Àlex Giró, Pilar, Isa García, Marta Collado i Ro.

Móstoles: Miri; Patri Chamorro, Celia Jiménez, Inma i Alicia Benete (cinc inicial). També van jugar: Dani Freitas, Andreza i Shiori.

Col·legiats, Roberto i Sergio Mamolar, del col·legi català. Va rebre cartolina groga Alícia Benete al Móstoles.

CEM Les Moreres. Uns 150 espectadors.

Gols:

0-1, min. 33 Celia Jiménez

1-1, min. 34 Laura Oliva

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues empata (1-1) con el Móstoles y sigue sumando por la cuarta jornada consecutiva

(ACFSF).- Partido muy equilibrado entre Penya Esplugues y Móstoles que se saldó al final con un equitativo reparto de puntos.

El envite comenzaba con un Móstoles muy presionante ante una Penya Esplugues que intentaba sorprender al contragolpe. Poco a poco, el envite se equilibraba sobre la cancha con reparto equitativo tanto de balón como de ocasiones de gol, aunque ni unas ni otras conseguían marcharse al descanso con un gol en su casillero.

El envite no parecía variar sobremanera el rumbo en la segunda parte, en la que la intensidad y el desgaste físico comenzaban a pasar factura a ambos conjuntos, que además adolecían de suerte en la finalización.

Ganándole la espalda a la zaga local, Celia Jiménez resolvía ante la portera local para hacer el 0 a 1, pero un minuto más tarde en jugada personal, tras robo de balón en mitad de cancha, Laura Oliva conseguía el empate a uno.

Las locales llegaron a disponer de un diez metros y las visitantes llegaron a estrellar un balón en el poste, pero el partido ya no sufriría más variaciones, sin que ninguno de los dos equipos llegara a recurrir al juego de cinco.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia Catà, Laura Oliva, Irina y Arantxa (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Àlex Giró, Pilar, Isa García, Marta Collado y Ro.

Móstoles: Miri; Patri Chamorro, Celia Jiménez, Inma y Alicia Benete (quinteto inicial). También jugaron: Dani Freitas, Andreza y Shiori.

Colegiados, Roberto y Sergio Mamolar, del colegio catalán. Recibió cartulina amarilla Alicia Benete en el Móstoles.

CEM Les Moreres. Unos 150 espectadores.

Goles:

0-1, min. 33 Celia Jiménez

1-1, min. 34 Laura Oliva

Volver arriba