Saltear al contenido principal
Crònica 19ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 19ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 19ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 19ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues perd (2-0) a Móstoles en un partit molt equilibrat.

(ACFSF). – – El Móstoles es fica de ple en la pugna per la Copa d’Espanya de la qual el separen només tres punts, després de superar per 2 a 0 a la Penya Esplugues en un partit molt equilibrat, amb múltiples ocasions de gol, però escàs encert en la definició.

El xoc va començar amb dues esquadres disposades a fer-se amb la maneta del partit, amb un intercanvi sostingut d’arribades sobre les dues porteries. L’actuació sota pals amb eficàcia tant de Miri com de Muniesa va sostenir l’empat a zero al final dels primers vint minuts.

A la segona part, amb el curs dels minuts, unes i altres tractaven d’augmentar la intensitat del seu joc a la recerca de avançar-se en el lluminós. Abans de la mitjania de període, Celia a porta buida a passada de Patri Chamorro, després d’una gran jugada col·lectiva del Móstoles, aconseguia obrir el lluminós.

El conjunt català es veia obligat a tractar de pujar la intensitat del seu joc, intentant pressionar la sortida de pilota d’un Móstoles que va començar a jugar amb el resultat i a tractar de matar el partit a la contra.

En els últims instants, ja amb la Penya Esplugues optant pel joc de cinc, les locals van acabar per tancar la victòria amb un últim gol d’Inma a porta buida des de pista pròpia, quan més arriscaven les visitants.

Tot i la derrota, la Penya Esplugues, que suma 35 punts, segueix cinquena i manté intactes les seves opcions de quedar entre els vuit primers i classificar-se per jugar la Copa d’Espanya, l’objectiu de la temporada.

Fitxa tècnica:

Móstoles: Miri; Patri Chamorro, Carmen, Inma i Alicia Benete (cinc inicial). També van jugar: Desirée i Celia.

Penya Esplugues: Muniesa; Arantxa, Laura, Cèlia i Estela (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Marta de los Riscos, Berta Belasco, Zoe, Pilar i Iris.

Col·legiats: Gabriel Garro Arranz i Miguel Sánchez Martín, del col·legi madrileny. Va rebre cartolina groga Estela a la Penya Esplugues.

Pavelló Villafontana. Davant uns 200 espectadors.

Gols:

1-0, min. 28 Celia

2-0, min. 40 Inma

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues pierde (2-0) en Móstoles en un partido muy equilibrado.

(ACFSF). – El Móstoles se mete de lleno en la pugna por la Copa de España de la que le separan tan solo tres puntos, después de superar por 2 a 0 a la Penya Esplugues en un partido muy equilibrado, con múltiples ocasiones de gol, pero escaso acierto en la definición.

El choque comenzó con dos escuadras dispuestas a hacerse con la manija del partido, con un intercambio sostenido de llegadas sobre ambas porterías. La actuación bajo palos con eficacia tanto de Miri como de Muniesa sostuvo el empate a cero al término de los primeros veinte minutos.

En la segunda parte, con el curso de los minutos, unas y otras trataban de aumentar la intensidad de su juego en busca de adelantarse en el luminoso. Antes de la medianía de período, Celia a puerta vacía a pase de Patri Chamorro, después de una gran jugada colectiva de las mostoleñas, conseguía abrir el luminoso.

El conjunto catalán se veía obligado a tratar de subir la intensidad de su juego, intentando presionar la salida de balón de un Móstoles que comenzó a jugar con el resultado y a tratar de matar el partido a la contra.

En los últimos instantes, ya con la Penya Esplugues optando por el juego de cinco, las locales acabaron por cerrar la victoria con un postrero tanto de Inma a puerta vacía desde cancha propia, cuando más arriesgaban las visitantes.

A pesar de la derrota, la Penya Esplugues, que suma 35 puntos, sigue quinta y mantiene intactas sus opciones de quedar entre los ocho primeros y clasificarse para jugar la Copa de España, el objetivo de la temporada.

Ficha técnica:

Móstoles: Miri; Patri Chamorro, Carmen, Inma y Alicia Benete (quinteto inicial). También jugaron: Desirée y Celia.

Penya Esplugues: Muniesa; Arantxa, Laura, Cèlia y Estela (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Marta de los Riscos, Berta Belasco, Zoe, Pilar e Iris.

Colegiados: Gabriel Garro Arranz y Miguel Sánchez Martín, del colegio madrileño. Recibió cartulina amarilla Estela en la Penya Esplugues.

Pabellón Villafontana. Ante unos 200 espectadores.

Goles:

1-0, min. 28 Celia

2-0, min. 40 Inma

 

Volver arriba