Saltear al contenido principal
Crònica 20 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 20ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 20 Jornada del Sènior Femení || Crónica 20ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’imposa al Majadahonda (1-2) gràcies a un gol d’infart en l’últim segon

(ACFSF) .- Victòria in extremis de la Penya Esplugues per superar a domicili al Majadahonda madrileny en l’últim sospir per 1 a 2 en un envit molt equilibrat que es va poder emportar qualsevol dels dos equips.

Un gol en pròpia porta de Cèlia, després d’impactar en el seu cos un xut llunyà de Moni, permetia al Majadahonda avançar-se de forma primerenca en el partit.

A poc a poc, les espluguins es feien amb la maneta del joc i tractaven d’aprofundir per les ales i pressionar la sortida de pilota del combinat ‘majariego’ que es mostrava expeditiu en tasques defensives. Tot i cert intercanvi d’ocasions a les dues porteries, s’arribava a la mitja part sense més variacions.

A la represa, el Majadahonda va intentar situar-se al darrere amb una doble línia defensiva per intentar sorprendre a una Penya que de mica en mica es bolcava sobre la porteria local. L’empat l’aconseguia Cèlia al segon pal traient partit d’un error defensiu local.

El Majadahonda va tenir en un xut al pal de Coral la seva ocasió més clara del segon acte. S’arribava al tram final amb tot per decidir. En una jugada aïllada a dècimes de la fi del matx, Pilar reblava el clau al segon pal per acabar atorgant-li els tres punts a la Penya, davant d’un Majadahonda que havia acusat la inferioritat numèrica final per expulsió de Coral.

Fitxa tècnica:

Majadahonda: Lauri; Peque, Cels, Coral i Moni (cinc inicial). També van jugar: Pitu, Carmen, Chili, Vero, Mali i Desirée.

Penya Esplugues: Nerea; Marta González, Cèlia Catà, Pilar Ribes i Arantxa (cinc inicial). També van jugar: Irina, Isa García, Roser, Àlex Giró i Marta Collado.

Col·legiats: Rivas Martínez i Rubio Ruiz; Hernández Hernán en taula, tots del col·legi madrileny. Va rebre doble targeta groga Coral (38 ‘) en el Majadahonda.

Pavelló Municipal La Granadilla. Davant més de 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 1 Cèlia (p.p.)

1-1, min. 33 Cèlia

1-2, min. 40 Pilar

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se impone al Majadahonda (1-2) gracias a un gol de infarto en el último segundo

(ACFSF).- Victoria in extremis de la Penya Esplugues para superar a domicilio al Majadahonda madrileño en el último suspiro por 1 a 2 en un envite muy equilibrado que se pudo llevar cualquiera de los dos equipos.

Un gol en propia meta de Cèlia, tras impactar en su cuerpo un disparo lejano de Moni, permitía al Majadahonda adelantarse de forma temprana en el partido.

Poco a poco, las espluguenses se hacían con la manija del juego y trataban de profundizar por las alas y presionar la salida de balón del combinado majariego que se mostraba expeditivo en labores defensivas. A pesar de cierto intercambio de ocasiones en ambas porterías, se llegaba al descanso sin más variaciones.

En la reanudación, el Majadahonda intentó pertrecharse atrás con una doble línea defensiva para tratar de sorprender a una Penya que poco a poco se volcaba sobre la portería local. El empate lo cosechaba Cèlia al segundo palo sacando partido de un error defensivo local.

El Majadahonda tuvo en un disparo al palo de Coral su ocasión más clara del segundo acto. Se llegaba al tramo final con todo por decidir. En una jugada aislada a décimas del final del choque, Pilar remachaba al segundo palo para acabar otorgándole los tres puntos a la Penya, ante un Majadahonda que había acusado la inferioridad numérica final por expulsión de Coral.

Ficha técnica:

Majadahonda: Lauri; Peque, Cels, Coral y Moni (quinteto inicial). También jugaron: Pitu, Carmen, Chili, Vero, Mali y Desirée.

Penya Esplugues: Nerea; Marta González, Cèlia Catà, Pilar Ribes y Arantxa (quinteto inicial). También jugaron: Irina, Isa García, Roser, Àlex Giró y Marta Collado.

Colegiados: Rivas Martínez y Rubio Ruiz; Hernández Hernán en mesa, todos del colegio madrileño. Recibió doble cartulina amarilla Coral (38’) en el Majadahonda.

Pabellón Municipal La Granadilla. Ante más de 100 espectadores.

Goles:

1-0, min. 1 Cèlia (p.p.)

1-1, min. 33 Cèlia

1-2, min. 40 Pilar

Volver arriba