Saltear al contenido principal
Crònica 20ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 20ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 20ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 20ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues ensopega (2-4) a casa amb el Guadalcacín i cau a la setena plaça

(ACFSF) .- El Guadalcacín es va plantar a terres catalanes disposat a pugnar per la victòria davant d’una Penya Esplugues en la qual debutava a la banqueta Cinto García. El xoc va començar amb pressió de tots dos combinats a la sortida de pilota rival i amb intercanvi d’arribades de perill a les dues porteries però sense encert en la finalització, fins que als set minuts, en una vertiginosa jugada d’atac a la sortida d’una falta des de pista pròpia, Ogalla aconseguia reblar en el segon pal un precís centre per batre la portera local a porta buida.

Va trigar a reaccionar el combinat català, que aconseguiria la igualada per mediació de Pilar al segon pal, aprofitant un rebuig defectuós de la defensa de Jerez. Ja en el tram final de la primera part, quan ni unes ni altres aconseguien dominar el tempo de partit, seria el combinat visitant el que ampliaria la seva renda amb gols d’Alí a la sortida d’una falta directa i d’Ogalla amb el cos, en obstaculitzar un intent de rebuig de la defensora catalana. La Penya Esplugues es va bolcar en els instants finals del període en el qual se li va anul·lar un gol per arribar després del xiulet final.

A la represa, la Penya Esplugues va tractar, amb el pas dels minuts, d’afegir més intensitat i velocitat al seu joc, davant un Guadalcacín ben situat a la pista que no es tancava i tractava d’augmentar la seva renda en el partit. A falta de 8 minuts pel final del partit, Sara Santos anotava en jugada personal de potent xut llunyà l’1 a 4, que obligava la Penya Esplugues, després d’un temps mort, a haver de recórrer al joc de cinc a la recerca d’una reacció.

Les espluguines retallaven distàncies amb gol de Pilar, de tret exterior en una ràpida acció ofensiva després d’un robatori de pilota. Les locals no afluixaven en el seu afany amb el joc de cinc, davant d’un Gualdacacín que s’emprava a fons en tasques defensives, fins a aconseguir un triomf que li permet somiar amb la permanència.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Zoe, Arantxa i Estela (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Iris, Marta de los Riscos, Pilar i Laura.

Guadalcacín F.S.F.: Sara Soares; Sara Santos, Inma Sojo, Ogalla i Desi (cinc inicial). També van jugar: Pepa, Chihiro, Luci, Ali, Fernanda i Cari.

Col·legiats: Miguel Moreno i García Donas, del col·legi català. Va rebre cartolina groga Nerea a la Penya Esplugues.
CEM Les Moreres. Uns 200 espectadors.

Gols:
0-1, min. 7 Ogalla

1-1, min. 13 Pilar

1-2, min. 18 Ali

1-3, min. 19 Ogalla

1-4, min. 32 Sara Sants

2-4, min. 37 Pilar

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues tropieza (2-4) en casa con el Guadalcacín y cae a la séptima plaza

(ACFSF).- El Guadalcacín se plantó en tierras catalanas dispuesto a pugnar por la victoria ante una Penya Esplugues en la que debutaba en el banquillo Cinto García. El choque comenzó con presión de ambos combinados a la salida de balón rival y con intercambio de llegadas de peligro en las dos porterías pero sin acierto en la finalización, hasta que a los siete minutos, en una vertiginosa jugada de ataque a la salida de una falta desde cancha propia, Ogalla conseguía remachar en el segundo palo un preciso centro para batir a la cancerbera local a puerta vacía.

Tardó en reaccionar el combinado catalán, que lograría la igualada por mediación de Pilar en el segundo palo, aprovechando un despeje defectuoso de la zaga jerezana. Ya en el tramo final de la primera parte, cuando ni unas ni otras conseguían dominar el tempo de partido, sería el combinado visitante quién ampliaría su renta con goles de Alí a la salida de una falta directa y de Ogalla con el cuerpo, al obstaculizar un intento de despeje de la defensora catalana. La Penya Esplugues se volcó en los instantes finales del período en el que se le anuló un gol por llegar tras el pitido final.

En la reanudación, la Penya Esplugues trató, con el paso de los minutos, de añadirle mayor intensidad y velocidad a su juego, ante un Guadalcacín bien pertrechado en la cancha que no se cerraba y trataba de aumentar su renta en el encuentro. A falta de 8 minutos para el final del partido, Sara Santos anotaba en jugada personal de potente disparo lejano el 1 a 4, que obligaba a la Penya Esplugues, tras tiempo muerto, a tener que recurrir al juego de cinco en busca de una reacción.

Las espluguenses recortaban distancias con gol de Pilar, de disparo exterior en una rápida acción ofensiva tras robo de balón. Las locales no cejaban en su empeño con el juego de cinco, ante un Gualdacacín que se empleaba con denuedo en labores defensivas, hasta conseguir un triunfo que le permite soñar con la permanencia.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Zoe, Arantxa y Estela (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Iris, Marta de los Riscos, Pilar y Laura.

Guadalcacín F.S.F.: Sara Soares; Sara Santos, Inma Sojo, Ogalla y Desi (quinteto inicial). También jugaron: Pepa, Chihiro, Luci, Alí, Fernanda y Cari.

Colegiados: Miguel Moreno y García Donás, del colegio catalán. Recibió cartulina amarilla Nerea en la Penya Esplugues.

CEM Les Moreres. Unos 200 espectadores.

Goles:

0-1, min. 7 Ogalla

1-1, min. 13 Pilar

1-2, min. 18 Alí

1-3, min. 19 Ogalla

1-4, min. 32 Sara Santos

2-4, min. 37 Pilar

Volver arriba