Saltear al contenido principal
Crònica 21 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 21ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 21 Jornada del Sènior Femení || Crónica 21ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues derrota amb claredat (4-0) al Cidade i puja a la cinqueña plaça

(ACFSF) .- Partit equilibrat en els seus primers compassos, amb una Penya Esplugues que buscava fer-se amb la maneta del partit, davant d’un Cidade ben proveït enrere amb gran intensitat en les seves accions defensives i amb bones intervencions sota pals d’Ana López Lastra.

Les locals disposaven de diversos acostaments de perill d’Àlex Giró i Marta Collado, mentre que les orensanes creaven cert perill en jugades a pilota parada, fins a l’arribada de l’1 a 0, obra de Laura Oliva des del punt de penal, per mà dins de l’ àrea gallega, a quatre minuts del final de la primera part.

En un robatori de pilota a primera línia de pressió, les catalanes ampliaven la seva renda amb gol de Roser a passada d’Isa García. Les orensanes van intentar abocar-se al tram final del període, però sense encert per retallar distàncies abans de la mitja part.

Instants després de la represa, la Penya anotava el 3 a 0, en jugada personal d’Arantxa que superava per baix a López Lastra. Minuts més tard, el Cidade As Burgas optava pel joc de cinc, que seria gairebé definitiu quan des pista propia, després d’un robatori de pilota, Laura Oliva anotava el quart.

La pressió de la Penya evitava que el Cidade pugés amb comoditat la pilota. D’aquí a la fi del xoc, les locals es van mantenir dominant el joc davant un Cidade que no va trobar armes per sorprendre la Penya que s’enfila a la cinquena posició de la taula classificatòria.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà, Isa García, Pilar Ribes i Arantxa (cinc inicial). També van jugar: Àlex Giró, Roser, Marta Collado i Laura Oliva.

Cidade As Burgas: Ana López Lastra; Nahir, María Arias, Clara i Amelia (cinc inicial). També van jugar: María López, Aroa i Nati.

Col·legiats, Carles Estruch i Bernardo Simón del col·legi català. Va rebre cartolina groga Clara del Cidade As Burgas.

CEM Les Moreres. Davant prop d’un centenar d’espectadors.

Gols:

1-0, min. 16 Laura Oliva (p.)

2-0, min. 19 Roser

3-0, min. 22 Arantxa

4-0, min. 28 Laura Oliva

_____________________________________________________________________________________________________________________

 La Penya Esplugues derrota con claridad (4-0) al Cidade y asciende a la quinta plaza

(ACFSF).- Partido equilibrado en sus primeros compases, con una Penya Esplugues que buscaba hacerse con la manija del partido, ante un Cidade bien pertrechado atrás con gran intensidad en sus acciones defensivas y con buenas intervenciones bajo palos de Ana López Lastra.

Las locales disponían de varios acercamientos de peligro de Àlex Giró y Marta Collado, mientras que las orensanas creaban cierto peligro en jugadas a balón parado, hasta la llegada del 1 a 0, obra de Laura Oliva desde el punto de penalti, por mano dentro del área gallega, a cuatro minutos de la conclusión de la primera parte.

En un robo de balón en primera línea de presión, las catalanas ampliaban su renta con gol de Roser a pase de Isa García. Las orensanas intentaron volcarse en el tramo final del período, pero sin acierto para recortar distancias antes del descanso.

Al poco de la reanudación, la Penya anotaba el 3 a 0, en jugada personal de Arantxa que superaba por bajo a López Lastra. Minutos más tarde, el Cidade As Burgas optaba por el juego de cinco, que sería casi definitivo cuando desde cancha propia tras robo de balón Laura Oliva anotaba el cuarto.

La presión de la Penya evitaba que el Cidade subiera con comodidad el balón. De ahí al final del choque, las locales se mantuvieron dominando el juego ante un Cidade que no encontró armas para sorprender a la Penya que se encarama a la quinta posición de la tabla clasificatoria.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia Catà, Isa García, Pilar Ribes y Arantxa (quinteto inicial). También jugaron: Àlex Giró, Roser, Marta Collado y Laura Oliva.

Cidade As Burgas: Ana López Lastra; Nahir, María Arias, Clara y Amelia (quinteto inicial). También jugaron: María López, Aroa y Nati.

Colegiados, Carles Estruch y Bernardo Simón del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Clara en el Cidade As Burgas.

CEM Les Moreres. Ante cerca de un centenar de espectadores.

Goles:

1-0, min. 16 Laura Oliva (p.)

2-0, min. 19 Roser

3-0, min. 22 Arantxa

4-0, min. 28 Laura Oliva

Volver arriba