Saltear al contenido principal
Crònica 21ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 21ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 21ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 21ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues cau (5-0) a la pista del vigent campió, Jimbee Roldán 

(ACFSF). – Amb pressió del Jimbee va començar el duel entre l’esquadra de Roldán i la d’Esplugues, que cedia en els primers compassos el domini de joc al Jimbee. Les locals aconseguien una primerenca renda al marcador, quan als cinc minuts de joc Alba Gandia anotava l’1 a 0, al segon pal en un bon atac posicional del combinat de Peñaranda. La Penya no es va descompondre i va tractar de disputar-li el control del tempo de partit al Jimbee buscant equilibrar el joc i el gol de l’empat. 

A vuit minuts de la conclusió del període, després d’una bona triangulació ofensiva del Jimbee, entre Mayte Mateo i Consuelo amb passada enrere, Mirian, de xut llunyà, anotava el 2 a 0. Les catalanes es veien obligades a pujar la intensitat en la seva pressió a la sortida de pilota del conjunt murcià.

Amb la Penya una mica més bolcada en tasques ofensives en el tram final del període, el partit es convertia en un autèntic anar i venir amb arribades de perill sobre les dues àrees. Amb el resultat ja conegut s’arribava al descans.

Al minut de la represa, en una falta directa des de la frontal, Mayte Mateo de potent xut a l’escaire anotava el 3 a 0 per a les murcianes. El Jimbee encarrilava el partit davant d’una Penya que no trobava el camí cap a la porteria local, més quan Ana Etayo salvava un mà a mà davant Cèlia Catà.

El partit es trencava per moments i les murcianes trobaven amb facilitat ocasions de molt perill sobre la porteria defensada per Nerea. El conjunt de Cinto García posava en serioses dificultats per moments la sortida de pilota local, amb la pressió asfixiant de Cèlia i Estela a tres quarts de pista.

A la mitjania del període, en una bona transició ofensiva entre Beth i Mayte Mateo, la primera aconseguia finalitzar en gol després de driblar la portera local. Amb tot perdut, la Penya optava pel joc de cinc a la recerca d’una reacció, amb Laura Oliva com a portera jugadora.

Després de robar la pilota al mig de pista, Mirian aconseguia anotar de tir llunyà a porta buida per establir el 5 a 0. D’aquí al final el Jimbee va optar per adormir el desenvolupament del joc fins a acabar portant-se els punts en litigi.

Fitxa tècnica:

Roldán: Ana Etayo; Beth, Mayte Mateo, Mirian i Consuelo (cinc inicial). També van jugar: Alba Gandia, Ángela, Andrea, Tere, Sara Navalón i Coke (segona portera).

Penya Esplugues: Nerea; Laura Oliva, Cèlia, Arantxa i Estela (cinc inicial). També van jugar: Iris, Berta Velasco, Pilar, Marta de los Riscos i Zoe.

Col·legiats: Martínez Flores i Navarro Liza, del col·legi murcià. Taula, Álvaro López López. Van rebre cartolina groga Nerea i Laura Oliva a la Penya Esplugues i Andrea al Jimbee Roldán. Va marxar lesionada Sara Navalón al Jimbee Roldán.

Pavelló Gabriel Pérez. Uns 500 espectadors.

Gols:

1-0, min. 5 Alba Gandia

2-0, min. 12 Mirian

3-0, min. 21 Mayte Mateo

4-0, min. 30 Beth

5-0, min. 37 Mirian

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues cae (5-0) en la pista del vigente campeón, Jimbee Roldán 

(ACFSF) .- Con presión del Jimbee Roldán comenzó el duelo entre la escuadra roldanense y la de Esplugues, que cedía en los primeros compases el dominio de juego al Jimbee. Las locales conseguían una temprana renta en el marcador, cuando a los cinco minutos de juego Alba Gandía anotaba el 1 a 0, al segundo palo en un buen ataque posicional del combinado de Peñaranda. La Penya no se descompuso y trató de disputarle el control del tempo de partido al Jimbee buscando equilibrar el juego y el gol del empate.

A ocho minutos de la conclusión del período, después de una buena triangulación ofensiva del Jimbee, entre Mayte Mateo y Consuelo con pase atrás, Mirian, de disparo lejano, anotaba el 2 a 0. Las catalanas se veían obligadas a subir la intensidad en su presión a la salida de balón del conjunto murciano.

Con la Penya algo más volcada en labores ofensivas en el tramo final del período, el partido se convertía en un auténtico correcalles con llegadas de peligro sobre ambas áreas. Con el resultado ya consabido se llegaba al descanso.

Al minuto de la reanudación, en una falta directa desde la frontal, Mayte Mateo de potente disparo a la escuadra anotaba el 3 a 0 para las murcianas. El Jimbee encarrilaba el partido ante una Penya que no encontraba el camino hacia la portería local, máxime cuando Ana Etayo salvaba un mano a mano ante Cèlia Catà.

El partido se rompía por momentos y las murcianas encontraban con facilidad ocasiones de mucho peligro sobre la portería defendida por Nerea. El conjunto de Cinto García ponía en serios apuros por momentos la salida de balón local, con la presión asfixiante de Cèlia y Estela en tres cuartos de cancha.

En la medianía del período, en una buena transición ofensiva entre Beth y Mayte Mateo, la primera conseguía finalizar en gol después de driblar a la cancerbera local. Con todo perdido, la Penya optaba por el juego de cinco en busca de una reacción, con Laura Oliva como portera jugadora.

En un robo de balón en mitad de cancha, Mirian conseguía anotar de disparo lejano a puerta vacía para establecer el 5 a 0. De ahí al final el Jimbee optó por adormecer el desarrollo del juego hasta acabar llevándose los puntos en litigio.

 

Ficha técnica:

Roldán: : Ana Etayo; Beth, Mayte Mateo, Mirian y Consuelo (quinteto inicial). También jugaron: Alba Gandía, Ángela, Andrea, Tere, Sara Navalón y Coke (segunda portera).

Penya Esplugues: : Nerea; Laura Oliva, Cèlia, Arantxa y Estela (quinteto inicial). También jugaron: Iris, Berta Velasco, Pilar, Marta de los Riscos y Zoe.

Col·legiats: Martínez Flores i Navarro Liza, del col·legi murcià. Taula, Álvaro López López. Van rebre cartolina groga Nerea i Laura Oliva a la Penya Esplugues i Andrea al Jimbee Roldán. Va marxar lesionada Sara Navalón al Jimbee Roldán.

Pabellón Gabriel Pérez. Unos 500 espectadores.

Gols:

1-0, min. 5 Alba Gandía

2-0, min. 12 Mirian

3-0, min. 21 Mayte Mateo

4-0, min. 30 Beth

5-0, min. 37 Mirian

Volver arriba