Saltear al contenido principal
Crònica 22ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 22ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 22ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 22ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues cau (5-2) a la pista del Leganés després d’encaixar tres gols consecutius en els primers compassos

(ACFSF) .- El Leganés començava avançant-se als dos minuts de joc amb un penal transformat per Carmen Noreña, comès sobre Esther Puche per Laura Oliva. Un minut després, un robatori de Guti permetia habilitar Esther Puche perquè a la primera i pel centre anotés el 2 a 0 en un inici immaculat per a les pepineras. La Penya no es trobava còmoda sobre la pista i únicament sumava un xut de perill de Cèlia, abans que el Lega anotés el seu tercer gol obra d’Elena Aragón de xut escorat.

Després dels deu primers minuts de setge local, la Penya tractava d’equilibrar el tempo de partit i igualar l’empenta local. En un desajust defensiu local, les catalanes retallaven distàncies per mediació de Marta González superant en la indecisió a Sandra i Patri Montilla. El xoc conclouria en el seu primer acte amb avantatge local per 3 a 1.

A la represa, el Lega estavellava una pilota al pal en una rematada de Puche i poc després Stone rematava però sense trobar porteria. Laura Oliva posava el perill per a les catalanes, en un moment en què l’envit se submergia en imprecisions per part dels dos combinats. Superada la mitjania del període, Roci Robles estavellava una nova rematada al pal per a les locals.

Amb tot perdut, les visitants optaven pel joc de cinc amb Laura Oliva com a portera jugadora. En l’últim minut, després de diverses ocasions per a unes i altres, Cèlia en un atac posicional de cinc aconseguia pujar el 3 a 2, encara que tot seguit Guti retornava la tranquil·litat a les madrilenyes superant la meta rival i culminant una contra amb Puche. Uns segons més tard, la mateixa protagonista a porta buida aprofitant una pilota perduda feia el definitiu 5 a 2.

Fitxa tècnica:

Leganés: Sandra; Patri Montilla, Carmen Noreña, Stone i Esther Puche (cinc inicial). També van jugar: Elena Aragón, Ampi, Guti, Cris Yrezábal, Saki, Roci i Patri Blázquez.

Penya Esplugues: Nerea; Laura Oliva, Roser, Arantxa i Cèlia Catà (cinc inicial). També van jugar: Marta Collado, Àlex Giró, Isa García i Marta González.

Col·legiats, David Fernández Cadenas i Alejandro Jarque Ruiz, del col·legi madrileny. Van rebre cartolina groga Patri Montilla, Carmen Noreña i Elena Aragón en el Leganés, i Laura Oliva i Pilar Ribes a la Penya Esplugues.

Pavelló La Fortuna. Més de 500 espectadors.

Gols:

1-0, min. 2 Carmen Noreña (p.)

2-0, min. 3 Esther Puche

3-0, min. 7 Elena Aragón

3-1, min. 15 Marta González

3-2, min. 40 Cèlia

4-2, min. 40 Guti

5-2, min. 40 Guti

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues cae (5-2) en la pista del Leganés tras encajar tres goles consecutivos en los primeros compases

(ACFSF).- El Leganés comenzaba adelantándose a los dos minutos de juego con un penalti transformado por Carmen Noreña, cometido sobre Esther Puche por Laura Oliva. Un minuto después, un robo de Guti permitía habilitar a Esther Puche para que a la primera y por el centro anotara el 2 a 0 en un inicio inmaculado para las pepineras. La Penya no se encontraba cómoda sobre la cancha y únicamente sumaba un disparo de peligro de Cèlia, antes de que el Lega anotara su tercer gol obra de Elena Aragón de disparo escorado.

Tras los diez primeros minutos de asedio local, la Penya trataba de equilibrar el tempo de partido e igualar el empuje local. En un desajuste defensivo local, las catalanas recortaban distancias por mediación de Marta González superando en la indecisión a Sandra y Patri Montilla. El choque concluiría en su primer acto con ventaja local por 3 a 1.

En la reanudación, el Lega estrellaba un balón en el palo en un remate de Puche y poco después Stone remataba pero sin encontrar portería. Laura Oliva ponía el peligro para las catalanas, en un momento en el que el envite se sumergía en imprecisiones por parte de ambos combinados. Superada la medianía del período, Roci Robles estrellaba un nuevo remate en el palo para las locales.

Con todo perdido, las visitantes optaban por el juego de cinco con Laura Oliva como portera jugadora. En el último minuto, tras varias ocasiones para unas y otras, Cèlia en un ataque posicional de cinco conseguía subir el 3 a 2, aunque a renglón seguido Guti devolvía la tranquilidad a las madrileñas superando la meta rival y culminando una contra con Puche. Unos segundos más tarde, la misma protagonista a puerta vacía aprovechando un balón suelto hacía el definitivo 5 a 2.

Ficha técnica:

Leganés: Sandra; Patri Montilla, Carmen Noreña, Stone y Esther Puche (quinteto inicial). También jugaron: Elena Aragón, Ampi, Guti, Cris Yrezábal, Saki, Roci y Patri Blázquez.

Penya Esplugues: Nerea; Laura Oliva, Roser, Arantxa y Cèlia Catà (quinteto inicial). También jugaron: Marta collado, Àlex Giró, Isa García y Marta González.

Colegiados, David Fernández Cadenas y Alejandro Jarque Ruiz, del colegio madrileño. Recibieron cartulina amarilla Patri Montilla, Carmen Noreña y Elena Aragón en el Leganés, y Laura Oliva y Pilar Ribes en la Penya Esplugues.

Pabellón La Fortuna. Más de 500 espectadores.

Goles:

1-0, min. 2 Carmen Noreña (p.)

2-0, min. 3 Esther Puche

3-0, min. 7 Elena Aragón

3-1, min. 15 Marta González

3-2, min. 40 Cèlia

4-2, min. 40 Guti

5-2, min. 40 Guti

 

 

Fotografías: Toño Ramos y Diana Matarranz

Volver arriba