Saltear al contenido principal
Crònica 22ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 22ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 22ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 22ª Jornada del Sénior Femenino

El sòlid partit de la Penya Esplugues contra el líder acaba sense premi (3-4)

(ACFSF).- D’inici el conjunt de Lugo es feia amb el control del partit, davant d’una Penya Esplugues que es deixava fer esperant a pista pròpia les escomeses gallegues i tractant de crear perill amb les seves ràpides transicions.

Després de diversos intents infructuosos, el 0 a 1 arribava als cinc minuts, obra de Peque de potent xut llunyà que marxava ajustat al pal. No trigaria a reaccionar el conjunt local que tenia diversos apropaments de perill en els següents minuts però que s’encarregava de desbaratar la portera del líder.

Poc després, Jenny de potent volea des de la frontal de l’àrea aconseguia superar a la portera de la Penya amb un xut que s’allotjava a l’escaire. No es va enfonsar l’esquadra catalana que seguia en el seu intent de plantar-se amb velocitat davant la porteria rival, acariciant en diverses ocasions, entre elles un remat al travesser, el gol que les fiqués en el partit. A la ratlla del descans retallava distàncies per mediació d’Arantxa culminant una contra en superioritat amb rematada creuada des de l’ala dreta. Amb la minsa renda burelesa s’arribava al descans.

A poc més d’un minut de la represa, la Penya igualava el partit amb una rematada llunyana d’Arantxa en jugada d’estratègia a la sortida d’un servei de banda. Poc després, en una bona acció ofensiva, el Burela tornava a agafar avantatge en el lluminós amb un gol de Cami de tret llunyà. No trigaria molt a equilibrar de nou el marcador l’esquadra catalana, aquest cop per mediació de Pilar que desviava a l’àrea un xut a la sortida d’una jugada d’estratègia en una falta.

A deu minuts de la conclusió, el Burela optava pel joc de cinc amb Bea Mateos com a portera jugadora. El líder dominava, però la Penya Esplugues es defensava bé de les escomeses visitants i a punt estava de avançar-se amb una rematada al pal de Laura a porta buida des pista pròpia.

En el tram final, el Burela aconseguia el 3 a 4, en una jugada en estàtic amb rematada dins l’àrea de Cami, que obligava, a continuació, les locals a optar pel joc de cinc. El conjunt gallec es va esforçar en el tram final davant l’empenta local i va acabar emportant-se la victòria per la mínima.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Laura Oliva, Cèlia, Arantxa i Estela (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Iris, Berta Velasco, Pilar, Marta de los Riscos i Zoe.

Pescados Rubén Burela FS: Ana Romero; Cami, Luci, Dany i Peque (cinc inicial). També van jugar: Jenny, Popó, Bea Mateos, Cilene, Alves, Lara i Jozi (segona portera).

Col·legiats: Raúl Gómez i Mario Sáez, del col·legi català.

CEM Les Moreres. Uns 200 espectadors.

Gols:

0-1, min. 5 Peque

0-2, min. 8 Jenny

1-2, min. 18 Arantxa

2-2, min. 21 Arantxa

2-3, min. 22 Cami

3-3, min. 24 Pilar

3-4, min. 38 Cami

_____________________________________________________________________________________________________________________

El sólido partido de la Penya Esplugues contra el líder acaba sin premio (3-4)

(ACFSF).- De inicio el conjunto lucense se hacía con el control del partido, ante una Penya Esplugues que se dejaba hacer esperando en cancha propia las acometidas gallegas y tratando de crear peligro con sus veloces transiciones.

Tras varios intentos infructuosos, el 0 a 1 llegaba a los cinco minutos, obra de Peque de potente disparo lejano que se marchaba ajustado al palo. No tardaría en reaccionar el conjunto local que tenía varios acercamientos de peligro en los siguientes minutos pero que se encargaba de desbaratar la cancerbera del líder.

Poco después, Jenny de potente volea desde la frontal del área conseguía superar a la cancerbera de la Penya con un disparo que se alojaba en la escuadra. No se vino abajo la escuadra catalana que seguía en su intento de plantarse con velocidad ante la portería rival, acariciando en varias ocasiones, entre ellas un remate al travesaño, el gol que las metiera en el partido. Al filo del descanso recortaba distancias por mediación de Arantxa culminando una contra en superioridad con remate cruzado desde el ala derecha. Con la exigua renta burelesa se llegaba al descanso.

A poco más de un minuto de la reanudación, la Penya igualaba el partido con un remate lejano de Arantxa en jugada de estrategia a la salida de un saque de banda. Poco después, en una buena acción ofensiva, el Burela volvía a tomar ventaja en el luminoso con un gol de Cami de disparo lejano. No tardaría mucho en equilibrar de nuevo el marcador la escuadra catalana, esta vez por mediación de Pilar que desviaba en el área un disparo a la salida de una jugada de estrategia en una falta.

A diez minutos de la conclusión, el Burela optaba por el juego de cinco con Bea Mateos como portera jugadora. El líder dominaba, pero la Penya Esplugues se defendía bien de las acometidas visitantes y a punto estaba de adelantarse con un remate al palo de Laura a puerta vacía desde cancha propia.

En el tramo final, el Burela lograba el 3 a 4, en una jugada en estático con remate dentro del área de Cami, que obligaba a renglón seguido a las locales a optar por el juego de cinco. El conjunto gallego se esforzó en el tramo final ante el empuje local y acabó llevándose la victoria por la mínima.

Ficha tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Laura Oliva, Cèlia, Arantxa y Estela (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Iris, Berta Velasco, Pilar, Marta de los Riscos y Zoe.

Pescados Rubén Burela FS: Ana Romero; Cami, Luci, Dany y Peque (quinteto inicial). También jugaron: Jenny, Popó, Bea Mateos, Cilene, Alves, Lara y Jozi (segunda portera).

Colegiados: Raúl Gómez y Mario Sáez, del colegio catalán.

CEM Les Moreres. Unos 200 espectadores.

Goles:

0-1, min. 5 Peque

0-2, min. 8 Jenny

1-2, min. 18 Arantxa

2-2, min. 21 Arantxa

2-3, min. 22 Cami

3-3, min. 24 Pilar

3-4, min. 38 Cami

Volver arriba