Saltear al contenido principal
Crònica 23ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 23ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 23ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 23ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’imposa (3-0) al Xaloc Alacant en un partit dominat des del seu inici

(ACFSF) .- La Penya Esplugues es va endur la victòria per 3 a 0 davant el Xaloc Alacant en un partit amb un temps per a cada equip. Les espluguines aconseguien una primerenca avantatge en el lluminós, quan als dos minuts de joc Pilar de vaselina superava Aída portera del Xaloc Alacant.

Les llevantines intentaven eixugar el domini del tempo de partit de la Penya, que disposava de més i millors arribades de perill sobre l’àrea rival. A poc a poc, les alacantines intentaven plantar-se amb perill davant l’àrea local, però en el tram final del primer acte, l’encert de la Penya Esplugues en forma dels gols de Laura Oliva, culminant una contra que desviava una defensora del Xaloc, i Cèlia Catà, en una jugada personal, deixaven al descans un clar 3 a 0.

A la represa, el Xaloc va aprofitar certa complaença local per equilibrar el signe de la trobada i aconseguir a poc a poc plantar-se amb perill davant la porteria local, però la seva falta d’encert amb dos remats als pals impedia que entressin en el partit.

En el tram final del partit, les llevantines van intentar bolcar-se sobre l’àrea local i el partit es convertia en un incert teva meva però la victòria local no correria perill.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Pilar Ribes, Àlex Giró, Isa García i Cèlia Catà (cinc inicial). També van jugar: Maria Melero (segona portera), Marta Collado, Arantxa, Ro i Laura Oliva.

Xaloc Alacant: Aída; Paula, Miriam, Maria Valenzuela i Angy (cinc inicial). També van jugar: Toñi (segona portera), Claudia, Lydia, Ortiz, Elena, Tere i Irene Sáez.

Col·legiats, Miguel Moreno i García Donas, del col·legi català. Sense amonestacions.

CEM Les Moreres. Uns 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 2 Pilar Ribes

2-0, min. 15 Laura Oliva

3-0, min. 18 Cèlia Catà

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se impone (3-0) al Xaloc Alacant en un partido dominado desde su inicio

(ACFSF).- La Penya Esplugues se llevó la victoria por 3 a 0 ante el Xaloc Alacant en un partido con un tiempo para cada equipo. Las espluguenses conseguían una temprana ventaja en el luminoso, cuando a los dos minutos de juego Pilar de vaselina superaba a Aída cancerbera del Xaloc Alacant.

Las levantinas intentaban enjugar el dominio del tempo de partido de la Penya, que disponía de más y mejores llegadas de peligro sobre el área rival. Poco a poco, las alicantinas intentaban plantarse con peligro ante el área local, pero en el tramo final del primer acto, el acierto de la Penya Esplugues en forma de los goles de Laura Oliva, culminando una contra que desviaba una defensora del Xaloc, y Cèlia Catà, en una jugada personal, dejaban al descanso un claro 3 a 0.

En la reanudación, el Xaloc aprovechó cierta complacencia local para equilibrar el signo del encuentro y conseguir poco a poco plantarse con peligro ante la portería local, pero su falta de acierto con sendos remates a los palos impedía que se metieran en el partido.

En el tramo final del partido, las levantinas intentaron volcarse sobre el área local y el partido se convertía en un correcalles pero la victoria local no correría peligro.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Pilar Ribes, Àlex Giró, Isa García y Cèlia Catà (quinteto inicial). También jugaron: María Melero (segunda portera), Marta Collado, Arantxa, Ro y Laura Oliva.

Xaloc Alacant: Aída; Paula, Miriam, María Valenzuela y Angy (quinteto inicial). También jugaron: Toñi (segunda portera), Claudia, Lydia, Ortiz, Elena, Tere e Irene Sáez.

Colegiados, Miguel Moreno y García Donás, del colegio catalán. Sin amonestaciones.

CEM Les Moreres. Unos 100 espectadores.

Goles:

1-0, min. 2 Pilar Ribes

2-0, min. 15 Laura Oliva

3-0, min. 18 Cèlia Catà

Volver arriba