Saltear al contenido principal
Crònica 23ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 23ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 23ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 23ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues acaba cedint (2-1) a la pista del Leganés

(ACFSF).- El xoc començava de manera equilibrada, però aquesta es trencava als cinc minuts amb un gol de Pilar resolent a l’interior de l’àrea davant Sandra, després d’una pèrdua de pilota de Desi a l’ala. La Penya semblava dominar els primers compassos, davant un conjunt madrileny que a poc a poc tractava de despertar amb ocasions de Desi i Marina.

A la mitjania del període, el Leganés semblava fer-se amb la maneta de l’envit amb una clara ocasió per Desi de potent xut llunyà. La Penya cedia el control del tempo de partit a un Leganés que arribava al tram final del període amb més intenció d’aconseguir la igualada, que arribaria a escassos vuit segons del descans, obra d’Elena a la sortida d’un servei de banda botat per Ampi i que deixava passar Laura Uña. Amb l’empat a un s’arriba al final del primer capítol.

Després del pas per vestidors, unes i altres s’intercanviaven inicialment múltiples ocasions de gol sobre les dues porteries. A poc a poc, el Leganés semblava fer-se amb la maneta del joc, tot i que la Penya no renunciava a emportar-se els punts en litigi i acariciava l’1 a 2 a la sortida d’una falta que salvava Sandra sota pals.

A tres minuts de la conclusió, Ampi avançava el Leganés en el partit, culminant una jugada combinada amb passi a l’interior de l’àrea de Patri Montilla perquè Ampi anotés per l’escaire. A continuació, la Penya optava pel joc de cinc, amb el qual tindria una doble ocasió en l’últim minut de partit que salvava la portera madrilenya i la defensa in extremis. El Leganés torna al camí del triomf després de cinc jornades sense vèncer.

Fitxa tècnica:

Leganés: Sandra; Patri Montilla, Laura Uña, Elena i Ampi (cinc inicial). També van jugar: Chuli, Lucía, Marina, Saki, Desi i Bea Torija.

Penya Esplugues: Muniesa; Laura Oliva, Cèlia, Arantxa i Estela (cinc inicial). També van jugar: Marta de los Riscos, Iris, Zoe, Pilar i Laia Beltrán.

Col·legiats: Roberto Aragón i Sallabanda, del col·legi madrileny. Van rebre cartolina groga Elena Aragón i Desi al Leganés.

Pavelló La Fortuna. Més de 250 espectadors.

Gols:

0-1, min. 5 Pilar

1-1, min. 20 Elena

2-1, min. 37 Ampi

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues termina cediendo (2-1) en la pista del Leganés

(ACFSF).- El choque comenzaba de forma equilibrada, pero esta se rompía a los cinco minutos con un gol de Pilar resolviendo en el interior del área ante Sandra, tras una pérdida de balón de Desi en el ala. La Penya parecía dominar los primeros compases, ante un conjunto madrileño que poco a poco trataba de desperezarse con ocasiones de Desi y Marina.

En la medianía del período, el Leganés parecía hacerse con la manija del envite con una clara ocasión para Desi de potente disparo lejano. La Penya cedía el control del tempo de partido a un Leganés que llegaba al tramo final del período con más intención de conseguir la igualada, que llegaría a escasos ochos segundos del descanso, obra de Elena a la salida de un saque de banda botado por Ampi y que dejaba pasar Laura Uña. Con el empate a uno se llega al término del primer capítulo.

Tras el paso por vestuarios, unas y otras se intercambiaban inicialmente múltiples ocasiones de gol sobre ambas porterías. Poco a poco, el Leganés parecía hacerse con la manija del juego, aunque la Penya no renunciaba a llevarse los puntos en litigio y acariciaba el 1 a 2 a la salida de una falta que salvaba Sandra bajo palos.

A tres minutos de la conclusión, Ampi adelantaba al Leganés en el partido, culminando una jugada combinada con pase al interior del área de Patri Montilla para que Ampi anotara por la escuadra. A renglón seguido, la Penya optaba por el juego de cinco, con el que tendría una doble ocasión en el último minuto de partido que salvaba la cancerbera madrileña y la zaga in extremis. El Leganés regresa a la senda del triunfo después de cinco jornadas sin vencer.

Ficha técnica:

Leganés: Sandra; Patri Montilla, Laura Uña, Elena y Ampi (quinteto inicial). También jugaron: Chuli, Lucía, Marina, Saki, Desi y Bea Torija.

Penya Esplugues: Muniesa; Laura Oliva, Cèlia, Arantxa y Estela (quinteto inicial). También jugaron: Marta de los Riscos, Iris, Zoe, Pilar y Laia Beltrán.

Colegiados: Roberto Aragón y Sallabanda, del colegio madrileño. Recibieron cartulina amarilla Elena Aragón y Desi en el Leganés.

Pabellón La Fortuna. Más de 250 espectadores.

Goles:

0-1, min. 5 Pilar

1-1, min. 20 Elena

2-1, min. 37 Ampi

Volver arriba