Saltear al contenido principal
Crònica 25ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 25ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 25ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 25ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues perd per la mínima (1-2) davant el Majadahonda.

(ACFSF). – Duel amb molt en joc, on les locals buscaven assentar-se en llocs copers, davant d’un Majadahonda la proposta del qual era puntuar per seguir acostant-se a la permanència matemàtica. Les catalanes començaven d’inici alternant la pressió a la meitat i en tres quarts de pista, davant d’una esquadra majariega que buscava crear perill en les seves transicions i amb trets de mitja distància.

Els minuts transcorrien sense que ningú aconseguís estrenar el lluminós, amb dos equips que intentaven pressionar la sortida de pilota rival, però que es mostraven roms en atac. A tres minuts de la conclusió, Andrea Feijóo en jugada personal per l’ala dreta aconseguia establir el primer gol del partit amb un xut potent enganxat al primer pal que arribava a tocar Muniesa però no aconseguia evitar que s’introduís a la seva porteria.

Després del gol, la Penya va tractar de bolcar sobre l’àrea del conjunt madrileny que a més complimentava les cinc faltes en els últims compassos del període. Des dels deu metres, després d’agafada d’Elena Sanmillán, Laura Oliva aconseguia igualar el partit aprofitant el rebuig al seu xut. Amb l’empat a un s’arribava al descans.

A la represa de nou es repetia la tònica inicial, dos equips molt ben posicionats sobre la pista, alternant pressió a la meitat i en tres quarts de pista, cosa que obligava el rival a buscar trets de mitja distància per trencar la defensa, però sense conseqüències en el lluminós.

En una errada en la sortida de pilota de la Penya, el Majadahonda trenava una ràpida jugada d’atac posicional que culminava Elena Mateu en l’1 a 2 als 32 minuts.

Poc després, amb tot perdut la Penya Esplugues, després d’un temps mort, optava pel joc de cinc amb Laura Oliva com a portera jugadora.

Amb el joc de cinc, les catalanes es van bolcar de forma contínua sobre la porteria visitant, amb diversos acostaments de perill, entre ells dos remats en els últims compassos que va acabar salvant la defensa madrilenya per apuntar-se els tres punts en joc.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Zoe, Estela i Arantxa (cinc inicial). També van jugar: Marta de los Riscos, Nerea, Laura, Iris, Pilar i Laia.

Majadahonda: Lauri; Sheilita, Elena Mateo, Cels i Andrea (cinc inicial). També van jugar: Mónica, Chilia, Yaiza, Jess, Elena Sanmillán i Anita Duque.

Col·legiats: Roberto Mamolar i Sergio Mamolar, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Elena Sanmillán al Majadahonda i Marta de los Riscos i Cèlia a la Penya Esplugues.

CEM les Moreres. Uns 150 espectadors.

Gols:

0-1, min. 17 Andrea Feijóo

1-1, min. 20 Laura Oliva

1-2, min. 32 Elena Mateo

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues pierde por la mínima (1-2) ante el Majadahonda.

(ACFSF). – Duelo con mucho en juego, donde las locales buscaban asentarse en puestos coperos, ante un Majadahonda cuya propuesta era puntuar para seguir acercándose a la permanencia matemática. Las catalanas comenzaban de inicio alternando la presión en mitad y en tres cuartos de cancha, ante una escuadra majariega que buscaba crear peligro en sus transiciones y con disparos de media distancia.

Los minutos trascurrían sin que nadie consiguiera estrenar el luminoso, con dos equipos que intentaban presionar la salida de balón rival, pero que se mostraban romos en ataque. A tres minutos de la conclusión, Andrea Feijóo en jugada personal por el ala derecha conseguía establecer el primer tanto del partido con un disparo potente pegado al primer palo que llegaba a tocar Muniesa pero no conseguía evitar que se introdujera en su portería.

Tras el gol, la Penya trató de volcarse sobre el área del conjunto madrileño que además cumplimentaba las cinco faltas en los últimos compases del período. Desde los diez metros, tras agarrón de Elena Sanmillán, Laura Oliva conseguía igualar el partido aprovechando el rechazo de su disparo. Con el empate a uno se llegaba al descanso.

En la reanudación de nuevo se repetía la tónica inicial, dos equipos muy bien posicionados sobre la pista, alternando presión en mitad y en tres cuartos de cancha, lo que obligaba al rival a buscar disparos de media distancia para romper la defensa, pero sin consecuencias en el luminoso.

En un error en la salida de balón de la Penya, el Majadahonda trenzaba una rápida jugada de ataque posicional que culminaba Elena Mateo en el 1 a 2 a los 32 minutos.

Poco después, con todo perdido la Penya Esplugues, tras un tiempo muerto, optaba por el juego de cinco con Laura Oliva como portera jugadora.

Con el juego de cinco, las catalanas se volcaron de forma continua sobre la portería visitant, con varios acercamientos de peligro, entre ellos sendos remates en los últimos compases que acabó salvando la zaga madrileña para apuntarse los tres puntos en juego.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Zoe, Estela y Arantxa (quinteto inicial). También jugaron: Marta de los Riscos, Nerea, Laura, Iris, Pilar y Laia.

Majadahonda: Lauri; Sheilita, Elena Mateo, Cels y Andrea (quinteto inicial). También jugaron: Mónica, Chilia, Yaiza, Jess, Elena Sanmillán y Anita Duque.

Colegiados: Roberto Mamolar y Sergio Mamolar, del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Elena Sanmillán en el Majadahonda y Marta de los Riscos y Cèlia en la Penya Esplugues.

CEM les Moreres. Unos 150 espectadores.

Goles:

0-1, min. 17 Andrea Feijóo

1-1, min. 20 Laura Oliva

1-2, min. 32 Elena Mateo

Volver arriba