Saltear al contenido principal
Crònica 26ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 26ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 26ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 26ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues cau (2-0) a la pista del líder, el Futsi Atlético, abans d’iniciar l’esprint final de la lliga.

(ACFSF). – El Futsi Atlético Navalcarnero va solucionar amb una treballada victòria per 2 a 0, amb gols de la brasilera Bruna, el xoc contra la Penya Esplugues que va tractar de reaccionar en els últims sis minuts amb el joc de cinc. Amb aquesta derrota la Penya perd la vuitena plaça, que dóna dret a jugar la Copa, a favor de la UCAM ElPozo Múrcia.

D’inici, les roig-i-blanques agafaven la maneta del joc buscant obrir el lluminós amb trets de mitja distàncies i ràpides transicions ofensives. Als set minuts de joc arribaria l’únic gol del primer acte, obra de Bruna, culminant una contra i aprofitant una passada de Maria Sanz per avançar-se a Muniesa. D’aquí al descans, va prosseguir el monòleg de control de pilota local, amb una Penya que tímidament va intentar sorprendre a la contra.

A la segona part, la tònica del partit no canviava, si bé el segon gol local, obra de nou de Bruna, aquest cop de taló dins de l’àrea permetia al Futsi Atlético contemporitzar el joc a l’espera que les catalanes optessin per córrer més riscos .
Les locals van tenir diversos remats als pals, però el bon fer tant de Balbuena com de Nerea sota pals impedia més moviments del marcador. En el tram final, la Penya optava pel joc de cinc, però sense ocasions clares per aconseguir un gol que les fiqués en el partit. Amb la victòria l’Atlético es manté al capdavant de la taula classificatòria a Primera Divisió.

Fitxa tècnica:

Futsi Atlético Navalcarnero: Marta Balbuena; Ari, Anita Luján, Leti i Amelia Romero (cinc inicial). També van jugar: Ju Delgado, Bruna, Marta Pelegrín, María Sanz i Gaby.

Penya Esplugues: Muniesa; Estela, Cèlia, Marta de los Riscos i Laura Oliva (cinc inicial). També van jugar: Arantxa, Iris, Pilar Ribes, Zoe i Nerea Vilalta (segona portera).

Col·legiats: Jorge Moreno Durán i David Fernández Cárdenas, del col·legi madrileny. Va rebre cartolina groga Ju Delgado al Futsi Atlético Navalcarnero.

Pavelló El Álamo. Davant més de 300 espectadors.

Gols

1-0, min. 7 Bruna

2-0, min. 22 Bruna

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues cae (2-0) en la pista del líder, el Futsi Atlético, antes de iniciar el esprint final de la liga.

(ACFSF). – El Futsi Atlético Navalcarnero solventó con una trabajada victoria por 2 a 0, con goles de la brasileña Bruna, el choque contra la Penya Esplugues que trató de reaccionar en los últimos seis minutos con el juego de cinco. Con esta derrota la Penya pierde la octava plaza, que da derecho a jugar la Copa, en favor de la UCAM ElPozo Murcia.

De inicio, las rojiblancas se hacían con la manija del juego buscando abrir el luminoso con disparos de media distancias y rápidas transiciones ofensivas. A los siete minutos de juego llegaría el único gol del primer acto, obra de Bruna, culminando una contra y aprovechando un pase de María Sanz para adelantarse a Muniesa. De ahí al descanso, prosiguió el monólogo de control de balón local, con una Penya que tímidamente intentó sorprender a la contra.

En la segunda parte, la tónica del partido no variaba, si bien el segundo tanto local, obra de nuevo de Bruna, esta vez de tacón dentro del área permitía al Futsi Atlético contemporizar el juego a la espera de que las catalanas optaran por correr más riesgos.

Las locales tuvieron varios remates a los palos, pero el buen hacer tanto de Balbuena como de Nerea bajo palos impedía más movimientos del marcador. En el tramo final, la Penya optaba por el juego de cinco, pero sin ocasiones claras para lograr un gol que las metiera en el partido. Con la victoria el Atlético se mantiene al frente de la tabla clasificatoria en Primera División.

Ficha técnica:

Futsi Atlético Navalcarnero: Marta Balbuena; Ari, Anita Luján, Leti y Amelia Romero (quinteto inicial). También jugaron: Ju Delgado, Bruna, Marta Pelegrín, María Sanz y Gaby.

Penya Esplugues: Muniesa; Estela, Cèlia, Marta de los Riscos y Laura Oliva (quinteto inicial). También jugaron: Arantxa, iris, Pilar Ribes, Zoe y Nerea Vilalta (segunda portera).

Colegiados: Jorge Moreno Durán y David Fernández Cárdenas, del colegio madrileño. Recibió cartulina amarilla Ju Delgado en el Futsi Atlético Navalcarnero.

Pabellón El Álamo. Ante más de 300 espectadores. 

Goles

1-0, min. 7 Bruna

2-0, min. 22 Bruna

Volver arriba