Saltear al contenido principal
Crònica 27ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 27ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 27ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 27ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues torna a la lluita per la Copa (1-0) a costa de l’Alcorcón.

(ACFSF).- D’inici unes i altres es van bolcar per intentar pressionar la sortida de pilota rival i buscar sorprendre amb trets a mitja distància a la recerca de la porteria contrària.

D’aquesta manera transcorrien els minuts sense que ningú obrís el lluminós, fins que després d’un temps mort i en jugada d’estratègia a la sortida d’una falta, Laura Oliva anotava de xut creuat allotjant la pilota a l’escaire al segon pal.

En el tram final del període l’esquadra ‘alfarera’ es feia amb la maneta del joc i aconseguia plantar-se a tres quarts de pista amb molt perill, però les catalanes van saber aguantar el setge visitant per acabar marxant al descans amb la mínima renda (1-0) a favor seu.

Ja a la segona part, la Penya donava mostres de sobreposar-se al domini visitant del tram final del primer acte i va tenir diverses aproximacions de molt perill per haver pujat el 2 a 0 al lluminós. L’Alcorcón va intentar sobreposar-se al domini local i amb el pas dels minuts va anar arriscant més sobre la pista però no trobava les escletxes necessàries per igualar el matx.

A falta de quatre minuts, el conjunt madrileny va optar pel joc de cinc, però sense trobar ocasions clares per igualar el partit. La Penya va saber aguantar i va tenir ocasions per haver ampliat la seva renda tot i que el marcador seria inamobible.

Fitxa tècnica:

A.E. Penya Esplugues: Nerea; Laura, Cèlia, Arantxa i Estela (cinc inicial). També van jugar: Marta de los Riscos, Berta Velasco, Pilar Ribes i Zoe Valdés.

A.D. Alcorcón F.S.F. : Belén; Ana Rivera, Nerea, Aída i Cintia (cinc inicial). També van jugar: isa García, Irene Samper, Vane Sotelo, Paula Llorente, Ballesteros i Pipi.

Col·legiats: Manuel Burillo i Sergio Rodríguez, del col·legi català. Van amonestar amb cartolina groga Ana Rivera, Irene Samper i Aída, a l’Alcorcón, i Estela i Marta de los Riscos, a la Penya Esplugues.

CEM Les Moreres. Uns 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 14 Laura Oliva

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues regresa a la lucha por la Copa (1-0) a costa del Alcorcón.

(ACFSF).- De inicio unas y otras se volcaron para tratar de presionar la salida de balón rival y buscar sorprender con disparos a media distancia en busca de la portería contraria.

De esta forma transcurrían los minutos sin que nadie abriese el luminoso, hasta que tras un tiempo muerto y en jugada de estrategia a la salida de una falta, Laura Oliva anotaba de disparo cruzado alojando el balón en la escuadra al segundo palo.

En el tramo final del período la escuadra alfarera se hacía con la manija del juego y conseguía plantarse en tres cuartos de cancha con mucho peligro, pero las catalanas supieron aguantar el asedio visitante para acabar marchándose al descanso con la mínima renta (1-0) a su favor.

Ya en la segunda parte, la Penya daba muestras de sobreponerse al dominio visitante del tramo final del primer acto y tuvo varios acercamientos de mucho peligro para haber subido el 2 a 0 en el luminoso. El Alcorcón intentó sobreponerse al dominio local y con el paso de los minutos fue arriesgando más sobre la cancha pero no encontraba los resquicios necesarios para igualar el partido.

A falta de cuatro minutos, el conjunto madrileño optó por el juego de cinco, pero sin encontrar ocasiones claras para igualar el partido. La Penya supo aguantar y tuvo ocasiones para haber ampliado su renta aunque el marcador sería inamovible.

Ficha técnica:

A.E. Penya Esplugues: Nerea; Laura, Cèlia, Arantxa y Estela (quinteto inicial). También jugaron: Marta de los Riscos, Berta Velasco, Pilar Ribes y Zoe Valdés.

A.D. Alcorcón F.S.F. : Belén; Ana Rivera, Nerea, Aída y Cintia (quinteto inicial). También jugaron: isa García, Irene Samper, Vane Sotelo, Paula Llorente, Ballesteros y Pipi.

Colegiados: Manuel Burillo y Sergio Rodríguez, del colegio catalán. Amonestaron con cartulina amarilla a Ana Rivera, Irene Samper y Aída en el Alcorcón, y a Estela y Marta de los Riscos en la Penya Esplugues.

CEM Les Moreres. Unos 100 espectadores.

Goles:

1-0, min. 14 Laura Oliva

Volver arriba