Saltear al contenido principal
Crònica 28ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 28ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 28ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 28ª Jornada del Sénior Femenino

Victòria vital (0-1) de la Penya Esplugues en la seva lluita per la Copa a costa de l’Ourense Envialia

(ACFSF). – Victòria per la mínima de la Penya Esplugues que recupera la vuitena plaça de la taula classificatòria, superant la UCAM El Pozo Murcia, amb un gol d’Estela als deu minuts de partit. El matx va començar amb certa igualtat sobre la pista, si de cas més intensitat per part de l’esquadra catalana que pugnava per accedir a la Copa d’Espanya.

L’únic gol del partit l’anotava la Penya als deu minuts de joc per mediació d’Estela, en un robatori de pilota a la sortida de pilota local culminada amb un potent xut que rebotava en Marta. L’Ourense reaccionava al tram final del primer acte però sense encert en la finalització.

A la segona part no variava la tònica del partit, amb major control del tempo de partit per part de la Penya Esplugues i un Ourense que en certs trams semblava donar símptomes de cansament. Va poder sentenciar, entrat el segon acte, la Penya Esplugues en una clara ocasió.

En el tram final, amb l’Ourense optant pel joc de cinc, les locals es feien definitivament amb la maneta del joc i van acariciar l’empat en els compassos finals.

Fitxa tècnica:

Orense Envialia: Vane Barberà; Chiqui, Laura, Marta i Sara Moreno (cinc inicial). També van jugar: Judit, Candela, Bea Seijas, Maria, Idoya i Vera.

Penya Esplugues: Anna; Marta de los Riscos, Cèlia, Pilar i Laura (cinc inicial). També van jugar: Estela, Arantxa, Berta Velasco, Zoe i Nerea (segona portera).

Col·legiats: Darriba Villamor i Corral Martínez, del col·legi gallec. Va rebre cartolina groga Candela al Orense.

Pavelló Os Remedios. Uns 600 espectadors.

Gols:

0-1, min. 10 Estela

_____________________________________________________________________________________________________________________

Victoria vital (0-1) de la Penya Esplugues en su lucha por la Copa a costa del Ourense Envialia

(ACFSF). – Victoria por la mínima de la Penya Esplugues que recupera la octava plaza de la tabla clasificatoria, superando a la UCAM El Pozo Murcia, con un tanto de Estela a los diez minutos de partido. El choque comenzó con cierta igualada sobre la cancha, si acaso mayor intensidad por parte de la escuadra catalana que pugnaba por acceder a la Copa de España.

El único tanto del partido lo anotaba la Penya a los diez minutos de juego por mediación de Estela, en un robo de balón en la salida de balón local culminada con un potente disparo que golpeaba en Marta. El Ourense reaccionaba en el tramo final del primer acto pero sin acierto en la finalización.

En la segunda parte no variaba la tónica del partido, con mayor control del tempo de partido por parte de la Penya Esplugues y un Ourense que en ciertos tramos parecía dar síntomas de cansancio. Pudo sentenciar, mediado el segundo acto, la Penya Esplugues en una clara ocasión.

En el tramo final, con el Ourense optando por el juego de cinco, las locales se hacían definitivamente con la manija del juego y acariciaron el empate en los compases finales.

Ficha técnica:

Orense Envialia: Vane Barberá; Chiqui, Laura, Marta y Sara Moreno (quinteto inicial). También jugaron: Judit, Candela, Bea Seijas, María, Idoya y Vera.

Penya Esplugues: Anna; Marta de los Riscos, Cèlia, Pilar y Laura (quinteto inicial). También jugaron: Estela, Arantxa, Berta Velasco, Zoe y Nerea (segunda portera).

Colegiados: Darriba Villamor y Corral Martínez, del colegio gallego. Recibió cartulina amarilla Candela en el Ourense.

Pabellón Os Remedios. Unos 600 espectadores.

Goles:

0-1, min. 10 Estela

Volver arriba