Saltear al contenido principal
Crònica 29ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 29ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 29ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 29ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues venç (4-0) a la UCAM El Pozo Múrcia i certifica la seva classificació per a la Copa

(ACFSF).- Duel directe per la vuitena plaça de la taula classificatòria que dona accés a la Copa de de la Reina de futbol sala femenina, en què tots dos combinats optaven per pressionar més enllà de meitat de pista la sortida de pilota rival.

El partit transcorria sense que ni unes ni altres aprofitessin les seves aproximacions de perill, les locals en jugades més elaborades en atac en estàtic i les ‘pimentoneres’ tractant de sorprendre amb ràpides transicions ofensives.

El primer gol arribava a escassos minuts del final, obra de Marta de los Riscos a porta buida després d’un robatori de pilota en primera línia de pressió d’Estela aprofitant una errada de la defensa universitària. La UCAM va intentar bolcar-se sobre la porteria local però a escassos segons del final arribava el 2 a 0, obra de Zoe regirant-se a l’àrea després de rebre un centre de Laura a la sortida d’una falta. Resultat clar per a les locals amb el qual s’arribaria a la mitja part.

A la represa, la UCAM va intentar pujar la intensitat en la seva pressió i tractar de controlar el tempo de partit, davant d’una Penya Esplugues que optava per esperar a pista pròpia. El pas dels minuts i la immobilitat del lluminós, obligava a les murcianes a haver de recórrer al joc de cinc.

La Penya aprofitava un robatori de pilota en pista pròpia, per augmentar la seva renda en el xoc amb gol de Laura creuant tota la pista. Poc després, en una gran jugada personal, Berta Velasco superava amb una precisa vaselina la portera murciana per posar el partit molt costa amunt a les ‘pimentoneres’.

D’aquí al final del partit, les locals van dormir el xoc per acabar celebrant davant el seu públic la classificació per a la Copa de la Reina a Burela en superar en el goal average particular al seu rival.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura, Arantxa i Estela (cinc inicial). També van jugar: Marta de los Riscos, Berta Velasco, Iris, Zoe i Anna.

UCAM: Cristina; Pepa, Rocío, Patricia i Noelia Montoro (cinc inicial). També van jugar: Mari, Toñi, Lola, Cristina, Irene, Susana i Maria.

Col·legiats: García Donás i Miguel Moreno, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Cristina i Pepa a la UCAM ElPozo Múrcia.

CEM Les Moreres. Al voltant de 400 espectadors. A la grada es va deixar sentir el suport a l’equip local del grup de percussió Drums Batukada d’Esplugues.

Gols:

1-0, min. 17 Marta de los Riscos

2-0, min. 20 Zoe Juanes

3-0, min. 32 Laura Oliva

4-0, min. 34 Berta Velasco

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues vence (4-0) a la UCAM El Pozo Múrcia y certifica su clasificación para la Copa

(ACFSF).- Duelo directo por la octava plaza de la tabla clasificatoria que da acceso a la Copa de de la Reina de fútbol sala femenina, en la que ambos combinados optaban por presionar más allá de mitad de cancha la salida de balón rival.

El partido trascurría sin que ni unas ni otra aprovecharan sus acercamientos de peligro, las locales en jugadas más elaboradas en ataque en estático y las pimentoneras tratando de sorprender con rápidas transiciones ofensivas.

El primer tanto llegaba a escasos minutos del final, obra de Marta de los Riscos a puerta vacía tras un robo de balón en primera línea de presión de Estela aprovechando un error de la zaga universitaria. La UCAM intentó volcarse sobre la portería local pero a escasos segundos del final llegaba el 2 a 0, obra de la Zoe revolviéndose en el área tras recibir un centro de la Laura a la salida de una falta. Resultado claro para las locales con el que se llegaría al intermedio.

En la reanudación, la UCAM intentó subir la intensidad en su presión y tratar de controlar el tempo de partido, ante una Penya Esplugues que optaba por esperar en cancha propia. El paso de los minutos y la inmovilidad del luminoso, obligaba a las murcianas a tener que recurrir al juego de cinco.

La Penya aprovechaba un robo de balón en cancha propia, para aumentar su renta en el choque con gol de Laura cruzándose toda la cancha. Poco después, en una gran jugada personal, Berta Velasco superaba con una precisa vaselina a la cancerbera murciana para poner el partido muy cuesta arriba a las pimentoneras.

De ahí al final del partido, las locales durmieron el choque para acabar celebrando ante su público la clasificación para la Copa de la Reina en Burela al superar en el goal average particular a su rival.

Ficha técnica: 

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura, Arantxa y Estela (quinteto inicial). También jugaron: Marta de los Riscos, Berta Velasco, Iris, Zoe y Anna.

UCAM: Cristina; Pepa, Rocío, Patricia y Noelia Montoro (quinteto inicial). También jugaron: Mari, Toñi, Lola, Cristina, Irene, Susana y María.

Colegiados: García Donás y Miguel Moreno, del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Cristina y Pepa en la UCAM ElPozo Murcia.

CEM Les Moreres. Alrededor de 400 espectadores. En la grada se hizo notar el apoyo al equipo local del grupo de percusión Drums Batukada de Esplugues.

Goles:

1-0, min. 17 Marta de los Riscos

2-0, min. 20 Zoe Juanes

3-0, min. 32 Laura Oliva

4-0, min. 34 Berta Velasco

Volver arriba