Saltear al contenido principal
Crònica 2ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 2ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 2ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 2ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’emporta els tres punts (0-1) de la pista de l’Amarelle en un partit vibrant

La Penya Esplugues s’emporta tres valuosos punts (0-1) de la pista del Viaxes Amarelle de la Corunya en partit de la 2a jornada de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Ben plantades en el camp des del principi, les espluguines van disposar de nombroses oportunitats gràcies a la pressió defensiva asfixiant i les ràpides transicions en atac. Al descans guanyaven (0-1).

La manca d’encert va impedir arribar amb un resultat més clar als minuts finals. Però la defensa catalana es va mostrar sòlida i la portera, que va evitar l’empat en l’últim segon, inexpugnable. La Penya Esplugues suma 6 punts i compta els partits per victòries. El dissabte 31 d’octubre rep la visita de les canàries del Teldeportivo.

La Penya Esplugues va començar d’inici creant molt perill sobre la porteria herculina, gràcies a la pressió alta que permetia a Irina i Roser posar en dificultats a la defensa gallega. Amb les primeres rotacions l’esquadra local aconseguia equilibrar un partit que tenia molt de ritme i amb presència infructuosa sobre les dues àrees. El pas dels minuts no impedia que les dues esquadres es seguissin desgastant sobre la pista.

A la sortida d’una falta directa en tres quarts de pista, Belén rematava a porteria i superava per baix a Leti Rojo que no podia impedir que li passés la pilota per sota el cos tot i fregar-la. Les locals van intentar refer-se però s’arribava a la mitja part amb l’exigua renda de les catalanes.

A la represa, la pressió de la Penya Esplugues ofegava la sortida de pilota d’un Amarelle que no es trobava còmode sobre la pista i que se sostenia amb la bona feina de Leti Rojo sota pals.

María Gómez tenia l’empat a les botes a sis minuts de la fi però salvava Muniesa sota pals. A tres minuts de la conclusió, el conjunt herculí optava pel joc de cinc. En els instants finals, Muniesa s’erigia en la principal protagonista amb una última parada de mèrit evitant l’empat que no arribaria per a les locals.

Gol

0-1, min. 18 Belén Entrena

Viaxes Amarelle F.S.F. : Leti Rojo; Patri Corral, Martita, Yaiza i María Gómez (cinc inicial), També van jugar, Cris Lourés, Lau Doce, Candela i Anna Escribano.

A.E. Penya Esplugues: Anna Muniesa; Roser Maymó, Marta Collado, Ruth Aurín i Irina Godó (cinc inicial). També van jugar, Pilar Ribes, Marta González, Cèlia Catà, Laia Beltrán, Marta Collado, Mireia Gómez i Belén Entrena.

Pavelló Sagrada Família. Aforament limitat.

Col·legiats, Abdulay Ndoho i Gómez de Salazar Fernández, del col·legi de La Rioja i basc. Sense amonestacions (ACFSF).

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se lleva los tres puntos (0-1) de la pista del Amarelle tras un partido vibrante

La Penya Esplugues se lleva tres valiosos puntos (0-1) de la pista del Viaxes Amarelle de la Coruña en partido de la 2ª jornada de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Bien plantadas en el campo desde el principio, las espluguinas dispusieron de numerosas oportunidades gracias a la presión defensiva asfixiante y las rápidas transiciones en ataque. En el descanso ganaban (0-1).

La falta de acierto impidió llegar con un resultado más claro a los minutos finales. Pero la defensa catalana se mostró sólida y la portera, que evitó el empate en el último segundo, inexpugnable. La Penya Esplugues suma 6 puntos y cuenta los partidos por victorias. El sábado 31 de octubre recibe la visita de las canarias del Teldeportivo.

La Penya Esplugues comenzó de inicio creando mucho peligro sobre la portería herculina, gracias a la presión alta que permitía a Irina y Roser poner en apuros a la zaga gallega. Con las primeras rotaciones la escuadra local conseguía equilibrar un partido que tenía mucho ritmo y con presencia infructuosa sobre ambas áreas. El paso de los minutos no impedía que ambas escuadras se siguieran desgastando sobre la cancha.

A la salida de una falta directa en tres cuartos de cancha, Belén remataba a portería y superaba por bajo a Leti Rojo que no podía impedir que le pasara el palón por debajo del cuerpo a pesar de rozarlo. Las locales intentaron rehacerse pero se llegaba al descanso con la exigua renta de las catalanas.

En la reanudación, la presión de la Penya Esplugues ahogaba la salida de balón de un Amarelle que no se encontraba cómodo sobre la cancha y que se sostenía con el buen hacer de Leti Rojo bajo palos.

María Gómez tenía el empate en sus botas a seis minutos del final pero salvaba Muniesa bajo palos. A tres minutos de la conclusión, el conjunto herculino optaba por el juego de cinco. En los instantes finales, Muniesa se erigía en la principal protagonista con una última parada de mérito evitando el empate que no llegaría para las locales.

Gol

0-1, min. 18 Belén Entrena

Viaxes Amarelle F.S.F.: Leti Rojo; Patri Corral, Martita, Yaiza y María Gómez (cinco inicial), También jugaron, Cris Lourés, Lau Doce, Candela y Anna Escribano.

A.E. Penya Esplugues: Anna Muniesa; Roser Maymó, Marta Collado, Ruth  Aurín e Irina Godó (cinco inicial). También jugaron, Pilar Ribes, Marta González, Cèlia Catà , Laia Beltrán, Marta Collado, Mireia Gómez y Belén Entrena.

Pabellón Sagrada Familia. Aforo limitado.

Colegiados, Abdulay Ndoho y Gómez de Salazar Fernández, del colegio riojano y vasco. Sin amonestacions (ACFSF).

Volver arriba