Saltear al contenido principal
Crònica 2ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 2ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 2ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 2ª Jornada del Sénior Femenino

El Bilbo s’emporta la victòria (4-3) contra la Penya Esplugues en un partit igualat i amb alternatives en el marcador

(ACFSF) .- El Bilbo es va emportar els tres punts en litigi davant la Penya Esplugues després d’un partit amb alternatives al marcador, on no hi va haver un dominador clar. El xoc començava amb domini visitant, davant d’un Bilbo que esperava en pista pròpia però que s’avançava des dels sis metres amb un penal anotat per Estíbaliz als dotze de joc.

A dos del descans, Arantxa i Àlex, aquesta última en jugada personal, voltejaven parcialment el lluminós a favor seu, si bé, abans del recés Diana deixava l’empat a dos.

A la represa, el Bilbo va tractar d’imprimir-li més intensitat al seu joc, però el domini el seguia portant el conjunt català que tornaria a prendre la davantera en el lluminós amb gol de Pilar, però un gol en pròpia porta en un rebot de Laura tornava a igualar el xoc.

Almudena pujava el 4 a 3 a cinc del final, temps que va emprar la Penya Esplugues per optar pel joc de cinc però li va faltar claredat per almenys haver igualat el xoc.

Fitxa tècnica:

Bilbo: Raquel; Pichi, Andrea, Ixone i Almudena (cinc inicial). També van jugar: Jessica, Helen, Isa, Estibaliz, Nerea, Diana i Ione.

Penya Esplugues: Muni; Cèlia, Laura, Arantxa i Àlex Giró (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Berta Velasco, Pilar, Marta Collado i Marta Luján.

Polideportivo San Ignacio. Uns 100 espectadors.

Col·legiats, Gómez de Salazar i David Maña del col·legi basc. Van rebre cartolina groga Diana i Ione al Bilbo.

Gols:

1-0, min. 12 Estíbaliz (p)

1-1, min. 18 Arantxa

1-2, min. 18 Àlex

2-2, min. 19 Diana

2-3, min. 29 Pilar

3-3, min. 29 Laura (p.p.)

4-3, min. 35 Almudena

_____________________________________________________________________________________________________________________

El Bilbo se lleva la victoria (4-3) contra la Penya Esplugues en un partido igualado y con alternativas en el marcador

(ACFSF).- El Bilbo se llevó los tres puntos en litigio ante la Penya Esplugues después de un partido con alternativas en el marcador, donde no hubo un dominador claro. El choque comenzaba con dominio visitante, ante un Bilbo que esperaba en cancha propia pero que se adelantaba desde los seis metros con un penalti anotado por Estíbaliz a los doce de juego.

A dos del descanso, Arantxa y Àlex, esta última en jugada personal, volteaban parcialmente el luminoso a su favor, si bien, antes del receso Diana dejaba el empate a dos.

En la reanudación, el Bilbo trató de imprimirle más intensidad a su juego, pero el dominio lo seguía llevando el conjunto catalán que volvería a tomar la delantera en el luminoso con gol de Pilar, pero un tanto en propia puerta en un rebote de Laura volvía a igualar el choque.

Almudena subía el 4 a 3 a cinco del final, tiempo que empleó la Penya Esplugues para optar por el juego de cinco pero le faltó claridad para al menos haber igualado el choque.

Ficha técnica:

Bilbo: Raquel; Pichi, Andrea, Ixone y Almudena (quinteto inicial). También jugaron: Jessica, Helen, Isa, Estibaliz, Nerea, Diana e Ione.

Penya Esplugues: Muni; Cèlia, Laura, Arantxa y Àlex Giró (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Berta Velasco, Pilar, Marta Collado y Marta Luján.

Polideportivo San Ignacio. Unos 100 espectadores.

Colegiados, Gómez de Salazar y David Maña del colegio vasco.  Recibieron cartulina amarilla Diana e Ione en el Bilbo.

Goles:

1-0, min. 12 Estíbaliz (p)

1-1, min. 18 Arantxa

1-2, min. 18 Àlex

2-2, min. 19 Diana

2-3, min. 29 Pilar

3-3, min. 29 Laura (p.p.)

4-3, min. 35 Almudena

Volver arriba