Saltear al contenido principal
Crònica 30ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 30ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 30ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 30ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues acomiada la lliga amb una derrota (5-0) davant la UA però amb el bitllet per jugar la Copa

(ACFSF). – Les universitàries començaven passant al davant del marcador amb un gol d’Anita en el primer minut de joc, de tret exterior a la sortida d’una jugada d’estratègia. Les locals, que es jugaven més en el partit, es mostraven més intenses que una Penya Esplugues que reaccionava tímidament.

Als set minuts, de nou Anita aquesta vegada de xut creuat superava Nerea per ampliar la renda local. Un minut després, Bianca al segon pal a passada d’Anita pujava el tercer al lluminós. Bianca repetia a la mitjania del període culminant una bona jugada d’atac de les alacantines. La UA prosseguia dominant el tempo de partit, davant d’una esquadra catalana que intentava crear cert perill al contraatac.

La Penya reaccionava a la segona part pujant la intensitat en la seva pressió davant la sortida de pilota de les universitàries, el que deparava que ambdues esquadres es lliuressin a un intercanvi d’ocasions sobre les dues porteries.

A sis minuts de la conclusió la Penya optava pel joc de cinc a la recerca d’un canvi de dinàmica en un partit molt costa amunt per als seus interessos. A dos de la finalització, Anita, a passada d’Elenita, pujava el 5 a 0 al lluminós, amb què acabaria concloent el partit.

La Penya tanca la lliga en vuitè lloc, igualant la classificació de la temporada passada, i aconsegueix el seu objectiu: jugar per primera vegada en la seva història la final a 8 de la Copa de la Reina. Serà a Burela (Lugo) del 14 al 16 de juny.

Fitxa tècnica:

UA Alacant F.S.F.: Jenny; Anita, Elenita, Ángela i Lara Terrés (cinc inicial). També van jugar: Bianca, Raquel, Moni i Carme.

A.E. Penya Esplugues: Nerea; Arantxa, Cèlia, Zoe i Estela (cinc inicial). També van jugar: Berta Velasco, Iris, Laura i Marta de los Riscos.

Pavelló Universitari. Més de 100 espectadors.

Gols:

1-0, min. 1 Anita

2-0, min. 7 Anita

3-0, min. 8 Bianca

4-0, min. 10 Bianca

5-0, min. 38 Anita

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues despide la liga con una derrota (5-0) ante la UA pero con el billete para jugar la Copa

(ACFSF). – Las universitarias comenzaban tomando la delantera del marcador con un gol de Anita en el primer minuto de juego, de disparo exterior a la salida de una jugada de estrategia. Las locales, que se jugaban más en el partido, se mostraban más intensas que una Penya Esplugues que reaccionaba tímidamente.

A los siete minutos, de nuevo Anita esta vez de disparo cruzado superaba a Nerea para ampliar la renta local. Un minuto después, Bianca al segundo palo a pase de Anita subía el tercero al luminoso. Bianca repetía en la medianía del período culminando una buena jugada de ataque de las alicantinas. La UA proseguía dominando el tempo de partido, ante una escuadra catalana que intentaba crear cierto peligro al contragolpe.

La Penya reaccionaba en la segunda parte subiendo la intensidad en su presión ante la salida de balón de las universitarias, lo que deparaba que ambas escuadras se entregaran a un intercambio de ocasiones sobre ambas porterías.

A seis minutos de la conclusión la Penya optaba por el juego de cinco en busca de un cambio de dinámica en un partido muy cuesta arriba para sus intereses. A dos de la finalización, Ana María Pino a pase de Elenita subía el 5 a 0 en el luminoso, con el que acabaría concluyendo el partido.

La Penya cierra la liga en octavo lugar, igualando la clasificación de la pasada temporada, y consigue su objetivo: jugar por primera vez en su historia la final a 8 de la Copa de la Reina. Será en Burela (Lugo) del 14 al 16 de junio.

Ficha técnica:

UA Alicante F.S.F.: Jenny; Anita, Elenita, Ángela y Lara Terrés (quinteto inicial). También jugaron: Bianca, Raquel, Moni y Carmen.

A.E. Penya Esplugues: Nerea; Arantxa, Cèlia, Zoe y Estela (quinteto inicial). También jugaron: Berta Velasco, Iris, Laura y Marta de los Riscos.

Pabellón Universitario. Más de 100 espectadores.

Goles:

1-0, min. 1 Anita

2-0, min. 7 Anita

3-0, min. 8 Bianca

4-0, min. 10 Bianca

5-0, min. 38 Anita

Volver arriba