Saltear al contenido principal
Crònica 3ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 3ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 3ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 3ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’imposa (3-1) al Teldeportivo i suma la seva tercera victoria seguida

La Penya Esplugues guanya (3-1) contra el Teldeportivo en partit de la 3a jornada de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Tot i dominar l’equip rival en una primera part ben jugada (2-0), les espluguines van trigar a sentenciar. No van aconseguir el gol de la tranquil·litat fins als minuts finals, just quan van recuperar el seu joc ordenat i eficient del començament.

Inici de temporada impecable per a la Penya Esplugues amb 9 punts en tres partits. El dissabte 7 de novembre es desplacen a la pista madrilenya del totpoderós Futsi Atlético.

Començament equilibrat de partit, en què les teldenses avisaven als quatre minuts amb una rematada al pal d’Idoya. A poc a poc, la Penya es feia amb la maneta del joc i aconseguia avançar-se als vuit minuts de joc per mediació de Clara.

Després d’un temps mort, el Teldeportivo intentava reaccionar al domini del joc local i en una doble ocasió d’Idoya i Muni acariciaven la igualada. Ja en el tram final del primer acte, Marta Collado de xut ras llunyà enganxat al pal dret anotava el 2 a 0 per a les catalanes, resultat que mantindrien fins al descans.

A la segona part, l’esquadra espluguina accentuava el seu domini del tempo de partit, davant un conjunt insular que no es trobava còmode sobre la pista, però ni unes ni altres encertaven en la finalització.

Abans de la mitjania del període, Vanessa retallava distàncies per al Teldeportivo en una jugada en profunditat, després de superar a la seva marca i en jugada individual anotava el 2 a 1, que afegia emoció a l’últim quart d’envit. El conjunt groc aconseguia equilibrar el desenvolupament del joc i anímicament es veia amb possibilitats d’aconseguir la igualada.

Amb tot perdut a tres minuts de la conclusió, les insulars optaven pel joc de cinc. La sentència al partit la signava Marta Collado en un atac posicional de les catalanes que permetia a la Penya certificar la seva tercera victòria consecutiva.

Gols:

1-0, min. 8 Clara Rivera

2-0, min. 16 Marta Collado

2-1, min. 29 Vanessa Jiménez

3-1, min. 39 Marta Collado

A.E. Penya Esplugues: Anna Muniesa; Martita González, Marta Collado, Cèlia Catà i Roser Maymó (cinc inicial). També van jugar, Belén Entrena, Pilar Ribes, Ruth Aurín, Laia Beltran, Clara Rivera i Irina Godó. Berta López (segona portera).

A.D. Teldeportivo F.S.F.: Marta; Idoya, Muni, Judit Collado i Judit Dámaso (cinc inicial). També van jugar, Marina Benete, Vanessa Jiménez, Marta Gallego, Naira Rivero i Paula Carvajal.

CEM Les Moreres. A porta tancada.

Col·legiats, García-Donas Salvador i Simón Benet, del col·legi català. Va rebre cartolina groga Laia Beltran a la Penya Esplugues (ACFSF).

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se impone (3-1) al Teldeportivo y suma su tercera victoria seguida

La Penya Esplugues gana (3-1) contra el Teldeportivo en partido de la 3ª jornada de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. A pesar de dominar el equipo rival en una primera parte bien jugada (2-0), las espluguinas tardaron en sentenciar. No consiguieron el gol de la tranquilidad hasta los minutos finales, justo cuando recuperaron su juego ordenado y eficiente del comienzo.

Inicio de temporada impecable para la Penya Esplugues con 9 puntos en tres partidos. El sábado 7 de noviembre se desplazan a la pista madrileña del todopoderoso Futsi Atlético.

Comienzo equilibrado de partido, en el que las teldenses avisaban a los cuatro minutos con un remate al palo de Idoya. Poco a poco, la Penya se hacía con la manija del juego y conseguía adelantarse a los ocho minutos de juego por mediación de Clara.

Tras un tiempo muerto, el Teldeportivo intentaba reaccionar al dominio del juego local y en una doble ocasión de Idoya y Muni acariciaban la igualada. Ya en el tramo final del primer acto, Marta Collado de disparo raso lejano pegado al palo derecho anotaba el 2 a 0 para las catalanas, resultado que mantendrían hasta el descanso.

En la segunda parte, la escuadra espluguense acentuaba su dominio del tempo de partido, ante un conjunto insular que no se encontraba cómodo sobre la cancha, pero ni unas ni otras acertaban en la finalización.

Antes de la medianía del período, Vanessa recortaba distancias para el Teldeportivo en una jugada en profundidad, tras superar a su marca y en jugada individual anotaba el 2 a 1, que añadía emoción al último cuarto de envite. El conjunto amarillo conseguía equilibrar el desarrollo del juego y anímicamente se veía con posibilidades de lograr la igualada.

Con todo perdido a tres minutos de la conclusión, las insulares optaban por el juego de cinco. La sentencia al encuentro la firmaba Marta Collado en un ataque posicional de las catalanas que permitía a la Penya certificar su tercera victoria consecutiva.

Goles:

1-0, min. 8 Clara Rivera

2-0, min. 16 Marta Collado

2-1, min. 29 Vanessa Jiménez

3-1, min. 39 Marta Collado

A.E. Penya Esplugues: Anna Muniesa; Martita González, Marta Collado, Cèlia Catà y Roser Maymó (cinco inicial). También jugaron, Belén Entrena, Pilar Ribes, Ruth Aurín, Laia Beltrán, Clara Rivera e Irina Godó. Berta López (segunda portera).

A.D. Teldeportivo F.S.F.: Marta; Idoya, Muni, Judit Collado y Judit Dámaso (quinteto inicial). También jugaron, Marina Benete, Vanessa Jiménez, Marta Gallego, Naira Rivero y Paula Carvajal.

CEM Les Moreres. A puerta cerrada.

Colegiados, García-Donas Salvador y Simón Benet, del colegio catalán. Recibió cartulina amarilla Laia Beltrán en la Penya Esplugues (ACFSF).

Volver arriba