Saltear al contenido principal
Crònica 4ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 4ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 4ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 4ª Jornada del Sénior Femenino

Una Penya Esplugues sense encert perd per la mínim (3-2) a la pista de Móstoles

(ACFSF) .- Primera victòria a la lliga del Móstoles després de superar per 3 a 2 a la Penya Esplugues en un partit equilibrat, on les locals van mostrar més encert en els metres finals per endur-se els tres punts.

El conjunt madrileny va començar de forma pressionant a tres quarts de pista amb més acostaments de perill, fruit de la qual cosa s’avançava als quatre minuts de joc amb un xut creuat de Andreza.

A poc a poc, el joc s’equilibrava, encara que ambdues esquadres es mostraven romes de cara a la porteria rival. Al límit del descans, Pilar a la sortida d’un córner de tret potent deixava el marcador amb empat a un al final dels primers vint minuts.

A la segona part, unes i altres van pujar les línies a la recerca de emportar-se el partit. Als 22 minuts, Celia al segon pal amb una rematada a mitja alçada aconseguia de nou avançar al Móstoles i, dos minuts més tard, Berta Velasco de nou en un servei de córner rescatava les taules en el lluminós. Abans de la mitjania del període, Berta Velasco en pròpia porta en l’intent d’aclarir una rematada d’Alicia Benete anotava el 3 a 2.

Les catalanes optaven a sis minuts del final pel joc de cinc, a la recerca d’una última reacció, però el Móstoles va ajuntar línies per intentar aguantar les escomeses rivals i aconseguir així acabar sumant la seva primera victòria de la temporada.

Fitxa tècnica:

Móstoles: Silvia; Celia, Inma, Patri Chamorro i Andreza (cinc inicial). També van jugar, Alicia Benete, Shiori i Desi Godoy.
Penya Esplugues: Muniesa; Pilar, Cèlia, Arantxa i Collado (cinc inicial). També van jugar, Laura Oliva, Berta Velasco, Àlex Giró, Marta Luján i Nerea.

Col·legiats, David Fernández Cárdenas i Roberto Villa, del Col·legi Madrileny. Van rebre groga Patri Chamorro al Móstoles i Àlex Giró a la Penya Esplugues.

Pavelló Villafontana. Uns 250 espectadors.

Gols:

1-0, min. 4 Andreza

1-1, min. 17 Pilar

2-1, min. 22 Celia

2-2, min. 24 Berta Velasco

3-2, min. 26 Berta Velasco (p.p.)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Una Penya Esplugues sin acierto pierde por la mínima (3-2) en la pista del Móstoles

(ACFSF).- Primera victoria liguera del Móstoles después de superar por 3 a 2 a la Penya Esplugues en un partido equilibrado, donde las locales mostraron más acierto en los metros finales para llevarse los tres puntos.

El conjunto madrileño comenzó de forma presionante en tres cuartos de cancha con más acercamientos de peligro, fruto de lo cual se adelantaba a los cuatro minutos de juego con un disparo cruzado de Andreza.

Poco a poco, el juego se equilibraba, aunque ambas escuadras se mostraban romas de cara a la portería rival. Al filo del descanso, Pilar a la salida de un saque de esquina de disparo potente dejaba el marcador con empate a uno al término de los primeros veinte minutos.

En la segunda parte, unas y otras subieron las líneas en busca de llevarse el partido. A los 22 minutos, Celia al segundo palo con un remate a media altura conseguía de nuevo adelantar al Móstoles y, dos minutos más tarde, Berta Velasco de nuevo en un saque de esquina rescataba las tablas en el luminoso. Antes de la medianía del período, Berta Velasco en propia meta en el intento de despejar un remate de Alicia Benete anotaba el 3 a 2.

Las catalanas optaban a seis minutos del final por el juego de cinco, en busca de una postrera reacción, pero el Móstoles juntó líneas para tratar de aguantar las acometidas rivales y conseguir así acabar sumando su primera victoria de la temporada.

Ficha técnica:

Móstoles: Silvia; Celia, Inma, Patri Chamorro y Andreza (quinteto inicial). También jugaron, Alicia Benete, Shiori y Desi Godoy.

Penya Esplugues: Muniesa; Pilar, Cèlia, Arantxa y Collado (quinteto inicial). También jugaron, Laura Oliva, Berta Velasco, Àlex Giró, Marta Luján y Nerea.

Colegiados, David Fernández Cárdenas y Roberto Villa, del Colegio Madrileño. Recibieron amarilla Patri Chamorro en el Móstoles y Àlex Giró en la Penya Esplugues.

Pabellón Villafontana. Unos 250 espectadores.

Goles:

1-0, min. 4 Andreza

1-1, min. 17 Pilar

2-1, min. 22 Celia

2-2, min. 24 Berta Velasco

3-2, min. 26 Berta Velasco (p.p.)

Volver arriba