Saltear al contenido principal
Crònica 4ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 4ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 4ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 4ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues cau (5-0) a la pista del totpoderós Futsi Atlètic madrileny

La Penya Esplugues perd (5-0) a la pìsta del totpoderós Futsi Atlético madrileny en partit de la 4a jornada de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines no van trobar la manera de frenar el vendaval de joc de les madrilenyes que van imposar la seva llei a la primera part (3-0). El matx es va igualar en el segon acte però les catalanes no van tenir encert en els metres finals per evitar la primera derrota del curs. Tot i això, la Penya Esplugues encapçala el seu grup amb 9 punts. El pròxim partit serà el dissabte 21 de novembre al camp del potent Ourense Envialia. La setmana entrant descansen.

Després d’un inici equilibrat amb una Penya ben assentada sobre la pista, el Futsi aconseguia obrir el lluminós amb un robatori de pilota en primera línia de pressió. Ari escorada cap a la dreta amb un xut amb la dreta a l’escaire anotava l’1 a 0 als quatre de joc.

Les catalanes reaccionaven amb un tímid xut llunyà de Pilar Ribes, però en jugada personal Becha es plantava davant la porteria rival i de xut ras creuat feia el 2 a 0. En jugada d’estratègia, Ari estavellava una vaselina al travesser en una nova ocasió per a les roig-i-blanques.

Les madrilenyes dominaven el joc i controlaven el tempo de partit, davant d’una Penya que alternava pressió a la meitat i tres quarts de pista. En el tram final en una rematada d’Irina les catalanes posaven setge a la porteria defensada per Belén. En els últims compassos després d’un robatori de pilota en primera línia de pressió Ari anotava el 3 a 0 amb el qual s’arribava a la mitja part.

Després de la pausa, la Penya intentava deixar-se anar més sobre la pista i bolcar-se sobre la porteria madrilenya, però una contra conduïda per Anita Luján habilitava cap a l’ala esquerra perquè María Sanz ampliés encara més la renda blanca i vermella.

El Futsi semblava baixar una marxa més el seu esforç sobre la pista, davant d’una esquadra catalana una mica més solta però sense mordent en la finalització per posar en dificultats al conjunt madrileny. La Penya arriscava en el tram final de partit amb el joc de cinc i des de pista pròpia María Sanz, després de robatori de pilota, anotava el 5 a 0.

Gols

1-0, min. 4 Ari

2-0, min. 6 Becha

3-0, min. 19 Ari

4-0, min. 24 María Sanz

5-0, min. 40 María Sanz

C.D. Futsi Atlético Navalcarnero: Belén; Amelia Romero, Anita Luján, María Sanz i Ari (cinc inicial). També van jugar, Becha, Alba, Gaby, Irene Córdoba, Marta Balbuena (segona portera) i Paual.

A.E. Penya Esplugues: Anna Muniesa; Marta Collado, Irina Godó, Cèlia Catà i Roser Maymó (cinc inicial). També van jugar, Ruth Aurín, Martita González, Belén Entrena, Pilar Ribes, Clara Rivera i Laia Beltrán. Berta López (segona portera).

Pavelló L’Estació.

Àrbitres, Arance García i de l’Olmo Martínez, del col·legi madrileny. Van rebre cartolina groga Irina a la Penya Esplugues i Amelia al Futsi Atlético Navalcarnero.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues cae (5-0) en la pista del todopoderoso Futsi Atlético madrileño

La Penya Esplugues pierde (5-0) en la pista del todopoderoso Futsi Atlético madrileño en partido de la 4ª jornada de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses no encontraron la manera de frenar el vendaval de juego de las madrileñas que impusieron su ley en la primera parte (3-0). El choque se igualó en el segundo acto pero las catalanas no tuvieron acierto en los metros finales para evitar la primera derrota del curso. Sin embargo, la Penya Esplugues encabeza su grupo con 9 puntos. El próximo partido será el sábado 21 de noviembre en el campo del potente Ourense Envialia. La semana próxima descansan.

Tras un inicio equilibrado con una Penya bien asentada sobre la cancha, el Futsi conseguía abrir el luminoso con un robo de balón en primera línea de presión. Ari escorada hacia la derecha con un derechazo a la escuadra anotaba el 1 a 0 a los cuatro de juego.

Las catalanas reaccionaban con un tímido disparo lejano de Pilar Ribes, pero en jugada personal Becha se plantaba ante la portería rival y de disparo raso cruzado hacía el 2 a 0. En jugada de estrategia, Ari estrellaba una vaselina en el travesaño en una nueva ocasión para las rojiblancas.

Las madrileñas dominaban el juego y controlaban el tempo de partido, ante una Penya que alternaba presión en mitad y tres cuartos de cancha. En el tramo final en un remate de Irina las catalanas ponían cerco a la portería defendida por Belén. En los últimos compases después de un robo de balón en primera línea de presión Ari anotaba el 3 a 0 con el que se llegaba al descanso.

Tras el tiempo de asueto, la Penya intentaba soltarse más sobre la cancha y volcarse sobre la portería madrileña, pero una contra conducida por Anita Luján habilitaba hacia el ala izquierda para que María Sanz ampliara aún más la renta rojiblanca.

El Futsi parecía bajar una marcha más su esfuerzo sobre la cancha, ante una escuadra catalana algo más suelta pero sin mordiente en la finalización para poner en apuros al conjunto madrileño. La Penya arriesgaba en el tramo final del partido con el juego de cinco y desde cancha propia María Sanz, tras robo de balón, anotaba el 5 a 0.

Goles

1-0, min. 4 Ari

2-0, min. 6 Becha

3-0, min. 19 Ari

4-0, min. 24 María Sanz

5-0, min. 40 María Sanz

C.D. Futsi Atlético Navalcarnero: Belén; Amelia Romero, Anita Luján, María Sanz y Ari (cinco inicial). También jugaron, Becha, Alba, Gaby, Irene Córdoba, Marta Balbuena (segunda portera) y Paual.

A.E. Penya Esplugues: Anna Muniesa; Marta Collado, Irina Godó, Cèlia Catà y Roser Maymó (cinco inicial). También jugaron, Ruth Aurín, Martita González, Belén Entrena, Pilar Ribes, Clara Rivera y Laia Beltrán. Berta López (segunda portera).

Pabellón La Estación.

Árbitros, Arance García y del Olmo Martínez, del colegio madrileño. Recibieron cartulina amarilla Irina en la Penya Esplugues y Amelia en el Futsi Atlético Navalcarnero.

Volver arriba