Saltear al contenido principal
Crònica 5ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 5ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 5ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 5ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues derrota (2-0) al Majadahonda i s’allunya de la cua

(ACFSF) .- D’inici les dues esquadres, la Penya Esplugues i el Majadahonda, optaven per pressionar de manera intensa la sortida de pilota d’unes i altres, el que redundava en escasses ocasions de gol.

La Penya va arribar a disposar d’un parell de rematades als pals, mentre que el Majadahonda va tenir algun acostament de perill en pilotes en llarg i trets de mitja distància, però s’arribava al temps de descans sense moviments en el lluminós.

A la segona part la tònica del partit no variaria, amb més possessió del conjunt espluguí que no es traduïa en avantatge en el lluminós, davant d’una esquadra madrilenya ben assentada sobre la pista que optava per intentar sorprendre amb enviaments en llarg i ràpides transicions.

El primer gol del partit l’anotaria Laura Oliva de potent xut des de la frontal després d’una passada enrere que obligava el Majadahonda a haver de buscar amb més afany la porteria rival. Després del gol, les majariegas optaven pel joc de cinc a la recerca del seu primer punt en el campionat.

La sentència arribava a escassos segons del final obra de Laura Oliva de xut des de la frontal, en la jugada posterior a un deu metres errat per ella mateixa. Les madrilenyes van seguir intentant-ho en els últims compassos però sense encert en la finalització.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Laura Oliva, Pilar i Marta Luján (cinc inicial). També van jugar: Ro (jugadora del filial), Arantxa, Berta Velasco, Alex Giró i Marta Collado.

Majadahonda: Elena; Sheila, Chili, Mali i Moni (cinc inicial). També van jugar: Carmen, Peque, Cels, Desi i Coral.

Col·legiats: Galiano i Torquemada del col·legi català. Van rebre cartolina groga Mali, Carmen, Sheila i Desi al Majadahonda.

CEM Les Moreres. Un centenar d’espectadors.

Gols:

1-0, min. 35 Laura Oliva

2-0, min. 39 Laura Oliva

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues derrota (2-0) al Majadahonda y se aleja de la cola

(ACFSF).- De inicio ambas escuadras, la Penya Esplugues y el Majadahonda, optaban por presionar de forma intensa la salida de balón de unas y otras, lo que redundaba en escasas ocasiones de gol.

La Penya llegó a disponer de un par de remates a los palos, mientras que el Majadahonda tuvo algún acercamiento de peligro en balones en largo y disparos de media distancia, pero se llegaba al tiempo de descanso sin movimientos en el luminoso.

En la segunda parte la tónica del partido no variaría, con mayor posesión del conjunto espluguense que no se traducía en ventaja en el luminoso, ante una escuadra madrileña bien asentada sobre la cancha que optaba por tratar de sorprender con envíos en largo y rápidas transiciones.

El primer gol del partido lo anotaría Laura Oliva de potente disparo desde la frontal tras un pase atrás que obligaba al Majadahonda a tener que buscar con más ahínco la portería rival. Tras el gol, las majariegas optaban por el juego de cinco en busca de su primer punto en el campeonato.

La sentencia llegaba a escasos segundos del final obra de Laura Oliva de disparo desde la frontal, en la jugada posterior a un diez metros errado por ella misma. Las madrileñas siguieron intentándolo en los últimos compases pero sin acierto en la finalización.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Laura Oliva, Pilar y Marta Luján (quinteto inicial). También jugaron: Ro (jugadora del filial), Arantxa, Berta Velasco, Alex Giró y Marta Collado.

Majadahonda: Elena; Sheila, Chili, Mali y Moni (quinteto inicial). También jugaron: Carmen, Peque, Cels, Desi y Coral.

Colegiados: Galiano y Torquemada del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Mali, Carmen, Sheila y Desi en el Majadahonda.

CEM Les Moreres. Un centenar de espectadores.

Goles:

1-0, min. 35 Laura Oliva

2-0, min. 39 Laura Oliva

Volver arriba