Saltear al contenido principal
Crònica 6ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 6ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 6ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 6ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues venç (3-4) a la pista del Cidade i s’instal·la a la zona tranquil·la

(ACFSF) .- La Penya Esplugues va sumar la seva tercera victòria consecutiva a la lliga, després de superar per la mínima un Cidade de As Burgas que va arribar a igualar el partit fins a dues vegades i que en el tram final amb el joc de cinc va optar a recollir si més no l’empat.

L’envit tenia un domini altern, amb dos equips buscant amb intenció la porteria rival però sense encert en la finalització, fins que als deu de joc Laura Oliva en paret amb Berta Velasco, després d’una bona jugada d’aquesta última per l’ala, aconseguia avançar la Penya. No va trigar a refer-se el Cidade que va buscar abans del descans una igualada que no arribaria.

Poc després de la represa, Lucía Nespereira regirant-se a la zona de pivot, després d’una bona jugada trenada de les ourensanes, igualava la contesa. Unes i altres buscaven agafar les regnes en el lluminós i en un error del Cidade en la cobertura defensiva, Laura Oliva al segon pal, a passada de Berta, anotava l’1 a 2.

Dos més tard, Amelia amb la puntera a passada de Canolich després d’un robatori de pilota igualava de nou l’envit. A vuit minuts de la conclusió, en jugada d’estratègia a la sortida d’una falta, Àlex Giró tornava a posar per davant la Penya Esplugues.

Amb tot perdut en el tram final el Cidade optava pel joc de cinc, que inicialment aprofitava la Penya Esplugues per ampliar la seva renda amb gol de Berta Velasco després d’un error en el canvi entre porteres. Poc després, de nou Amelia al segon pal en el joc de cinc afegia certa emoció al desenllaç d’un xoc que, però, ja no patiria més variacions.

Fitxa tècnica:

Cidade de As Burgas: Ana López Lastra; Clara, Maria Arias, Nahir i Lucía Nespereira (cinc inicial). També van jugar: Canolich, Nati, Amelia, Maria Velle i Aroa.

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Pilar, Marta Luján i Laura Oliva (cinc inicial). També van jugar: Berta Velasco, Arantxa, Àlex Giró i Marta Collado.

Col·legiats: Carlos Martínez i José Manuel Carreria, del col·legi gallec. Sense amonestacions.

Pavillón dos Remedios. Davant més de 500 espectadors. La Penya Esplugues va lluir indumentària rosa amb motiu del Dia Mundial del càncer de mama. 

Gols:

0-1, min. 10 Laura Oliva

1-1, min. 21 Lucía Nespereira

1-2, min. 27 Laura Oliva

2-2, min. 29 Amelia

2-3, min. 32 Àlex Giró

2-4, min. 38 Berta Velasco

3-4, min. 38 Amelia

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues vence (3-4) en la pista del Cidade y se instala en la zona tranquila

(ACFSF).- La Penya Esplugues sumó su tercera victoria consecutiva en liga, tras superar por la mínima a un Cidade de As Burgas que llegó a igualar el partido hasta en dos ocasiones y que en el tramo final con el juego de cinco optó a cosechar cuando menos el empate.

El envite tenía un dominio alterno, con dos equipos buscando con intención la portería rival pero sin acierto en la finalización, hasta que a los diez de juego Laura Oliva en pared con Berta Velasco, tras una buena jugada de esta última por el ala, conseguía adelantar a la Penya. No tardó en reponerse el Cidade que buscó antes del descanso una igualada que no llegaría.

Al poco de la reanudación, Lucía Nespereira revolviéndose en la zona de pívot, tras una buena jugada trenzada de las orensanas, igualaba la contienda. Unas y otras buscaban tomar las riendas en el luminoso y en un error del Cidade en la cobertura defensiva, Laura Oliva al segundo palo, a pase de Berta, anotaba el 1 a 2.

Dos más tarde, Amelia con la puntera a pase de Canolich tras un robo de balón igualaba de nuevo el envite. A ocho minutos de la conclusión, en jugada de estrategia a la salida de una falta, Àlex Giró volvía a poner por delante a la Penya Esplugues.

Con todo perdido en el tramo final el Cidade optaba por el juego de cinco, que inicialmente aprovechaba la Penya Esplugues para ampliar su renta con gol de Berta Velasco tras un error en el cambio entre porteras. Poco después, de nuevo Amelia al segundo palo en el juego de cinco añadía cierta emoción al desenlace de un choque que, sin embargo, ya no sufriría más variaciones.

Ficha técnica:

Cidade de As Burgas: Ana López Lastra; Clara, María Arias, Nahir y Lucía Nespereira (quinteto inicial). También jugaron: Canolich, Nati, Amelia, María Velle y Aroa.

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Pilar, Marta Luján y Laura Oliva (quinteto inicial). También jugaron: Berta Velasco, Arantxa, Àlex Giró y Marta Collado.

Colegiados: Carlos Martínez y José Manuel Carrería, del colegio gallego. Sin amonestaciones.
Pabellón de Los Remedios. Ante más de 500 espectadores. La Penya Esplugues lució indumentaria rosa con motivo del Día Mundial del cáncer de mama. 
Goles:

0-1, min. 10 Laura Oliva

1-1, min. 21 Lucía Nespereira

1-2, min. 27 Laura Oliva

2-2, min. 29 Amelia

2-3, min. 32 Àlex Giró

2-4, min. 38 Berta Velasco

3-4, min. 38 Amelia

Volver arriba