Saltear al contenido principal
Crònica 6ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 6ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 6ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 6ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues tanca la primera volta amb derrota (3-0) a la pista de l’Ourense Envialia 

La Penya Esplugues surt derrotada (3-0) de la pista de l’Ourense Envialia en partit ajornat de la 6a jornada de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Després d’una primera part igualada en el joc i en el marcador (0-0), les espluguines s’han vist superades per les gallegues. Les imprecisions en el joc ofensiu de les catalanes han frenat els intents de remuntada, tot i les oportunitats. Completada la primera volta, la Penya Esplugues és sisena del seu grup amb 9 punts.

D’inici l’Ourense Envialia va imposar la seva pressió alta davant una Penya que esperava en pista pròpia, però malgrat les seves múltiples ocasions no aconseguien superar a una esquadra catalana que amb el pas dels minuts aconseguia equilibrar l’envit. Unes i altres van tenir acostaments de perill en un primer acte de domini altern però que se saldaria sense gols.

Dos gols en dos minuts al començament del segon acte, obra tots dos de Judith, el primer en un córner que colpejava en una defensora de la Penya i el segon de potent xut llunyà després d’un servei de banda, permetien a l’Ourense temperar els seus nervis.

La Penya no li perdia la cara al partit i buscava pujar la línia de pressió a la recerca d’un gol que els permetés ficar-se de ple en la pugna per la victòria. Ja en el tram final, les espluguines optaven pel joc de cinc que, fet i fet, permetria a l’Ourense tancar la seva victòria amb un gol de Marta des de pista pròpia a porta buida, que feia vans els esforços de les visitants a la recerca d’un resultat més favorable.

Gols:

1-0, min. 23 Judith

2-0, min. 25 Judtih

3-0, min. 38 Marta

Orense Envialia: Vane; Chiqui, Marta, Jenny Lores i Iria Saeta (cinc inicial). També van jugar, Maria, Laura Uña, Judith, María Arias i Carmen.

Penya Esplugues: Raquel; Laia, Berta Velasco, Martita i Collado (cinc inicial). També van jugar, Clara, Pilar, Cèlia, Irina, Belén i Ruth.

Pavelló Municipal de Ribadavia.

Col·legiats, Carlos Martínez Torres i Francisco Javier Roldán Pérez, del col·legi gallec; taula, Eva Fontán. Van rebre cartolina groga Laura Uña a l’Ourense Envialia i Irina Godó a la Penya Esplugues (ACFSF).

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues cierra la primera vuelta con derrota (3-0) en la pista del Ourense Envialia

La Penya Esplugues sale derrotada (3-0) de la pista del Ourense Envialia en partido aplazado de la 6ª jornada de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Tras una primera parte igualada en el juego y en el marcador (0-0), las espluguenses se han visto superadas por las gallegas. Las imprecisiones en el juego ofensivo de las catalanas han frenado los intentos de remontada, a pesar de las oportunidades. Completada la primera vuelta, la Penya Esplugues es sexta de su grupo con 9 puntos.

De inicio el Ourense Envialia impuso su presión alta ante una Penya que esperaba en cancha propia, pero a pesar de sus múltiples ocasiones no conseguían superar a una escuadra catalana que con el paso de los minutos lograba equilibrar el envite. Unas y otras tuvieron acercamientos de peligro en un primer acto de dominio alterno pero que se saldaría sin goles.

Dos goles en otros tantos minutos al comienzo del segundo acto, obra ambos de Judith, el primero en un saque de esquina que golpeaba en una defensora de la Penya y el segundo de potente disparo lejano tras un saque de banda, permitían al Ourense templar sus nervios.

La Penya no le perdía la cara al partido y buscaba subir la línea de presión en busca de un gol que les permitiera meterse de lleno en la pugna por la victoria. Ya en el tramo final, las espluguenses optaban por el juego de cinco que, a la postre, permitiría al Ourense cerrar su victoria con un gol de Marta desde cancha propia a puerta vacía, que hacía vanos los esfuerzos de las visitantes en busca de un resultado más favorable.

Goles:

1-0, min. 23 Judith

2-0, min. 25 Judtih

3-0, min. 38 Marta

Ourense Envialia: Vane; Chiqui, Marta, Jenny Lores e Iria Saeta (quinteto inicial). También jugaron, María, Laura Uña, Judith, María Arias y Carmen.

Penya Esplugues: Raquel; Laia, Berta Velasco, Martita y Collado (quinteto inicial). También jugaron, Clara, Pilar, Cèlia, Irina, Belén y Ruth.

Pabellón Municipal de Ribadavia.

Colegiados, Carlos Martínez Torres y Francisco Javier Roldán Pérez, del colegio gallego; mesa, Eva Fontán. Recibieron cartulina amarilla Laura Uña en el Ourense Envialia e Irina Godó en la Penya Esplugues (ACFSF).

 

Volver arriba