Saltear al contenido principal
Crònica 7ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 7ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 7ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 7ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues remunta i venç per la mínima (2-1) al Leganés

(ACFSF).- Començava dominant el tempo de partit el Leganés però era la Penya la que rondava el gol a la sortida d’una falta a la vora de l’àrea que s’estavellava a la barrera. Saki i Luci en sengles trets posaven setge a la porteria local d’una Penya que paulatinament equilibrava el partit.

A poc a poc, les espluguines es feien amb la maneta del joc en l’últim tram del primer acte, tot i que seria el Leganés el que s’avançaria en el lluminós per mediació de Carmen Noreña des de dins de l’àrea superant en la sortida a la portera de la Penya, que va tenir en els compassos finals del primer acte una ocasió clara per igualar.

Poc després de la represa, en una bona combinació a la vora de l’àrea, Arantxa servia perquè Pilar Ribes des de l’ala esquerra anotés el gol de l’empat. Amb el gol, les catalanes optaven per pujar la intensitat de la pressió a la sortida de pilota de l’esquadra ‘pepinera’, a la qual li costava arribar amb perill a l’àrea local.

En el tram final, ja amb les locals optant pel joc de cinc, Pilar Ribes culminava la remuntada anotant al segon pal en un atac posicional. A continuació, el Leganés feia el mateix a la recerca d’una igualada que no arribaria.

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Laura Oliva, Marta Luján i Pilar (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Marta Collado, Àlex Giró, Arantxa, Berta Velasco i Isa García.

Leganés: Elisa; Patri Montilla, Saki, Puche i Luci (cinc inicial). També van jugar: Carmen Noreña, Sandra (segona portera), Ampi, Werner, Elena Aragón i Roci.

Col·legiats: Jordi i Alberto Centeno, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Cèlia i Pilar Ribes a la Penya i Elena Aragón al Leganés.

CEM Les Moreres. Davant més de mig centenar espectadors.

Gols:

0-1, min. 18 Carmen Noreña

1-1, min. 21 Pilar Ribes

2-1, min. 39 Pilar Ribes

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues remonta y vence por la mínima (2-1) al Leganés

(ACFSF).- Comenzaba dominando el tempo de partido el Leganés pero era la Penya la que cercaba el gol a la salida de una falta al borde del área que se estrellaba en la barrera. Saki y Luci en sendos disparos ponían cerco a la portería local de una Penya que paulatinament equilibraba el partido.

Poco a poco las espluguenses se hacían con la manija del juego en el último tramo del primer acto, aunque sería el Leganés quién se adelantaría en el luminoso por mediación de Carmen Noreña desde dentro del área superando en la salida a la cancerbera de la Penya, que tuvo en los compases finales del primer acto una ocasión clara para igualar.

Al poco de la reanudación, en una buena combinación al borde del área, Arantxa servía para que Pilar Ribes desde el ala izquierda anotara el tanto del empate. Con el gol, las catalanas optaban por subir la intensidad de la presión en la salida de balón de la escuadra pepinera, a la que le costaba llegar con peligro al área local.

En el tramo final, ya con las locales optando por el juego de cinco, Pilar Ribes culminaba la remontada anotando al segundo palo en un ataque posicional. A renglón seguido el Leganés hacía lo propio en busca de una igualada que no llegaría.

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Laura Oliva, Marta Luján y Pilar (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Marta Collado, Álex Giró, Arantxa, Berta Velasco e Isa García.

Leganés: Elisa; Patri Montilla, Saki, Puche y Luci (quinteto inicial). También jugaron: Carmen Noreña, Sandra (segunda portera), Ampi, Werner, Elena Aragón y Roci.

Colegiados: Jordi y Alberto Centeno, del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Cèlia y Pilar Ribes en la Penya y Elena Aragón en el Leganés.

CEM Les Moreres. Ante más de medio centenar espectadores.

Goles:

0-1, min. 18 Carmen Noreña

1-1, min. 21 Pilar Ribes

2-1, min. 39 Pilar Ribes

Volver arriba