Saltear al contenido principal
Crònica 7ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 7ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 7ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 7ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues perd per la mínima (1-0) a la pista del Roldán tot i que  va merèixer puntuar

 Derrota immerescuda de les espluguines en una de les pistes més complicades de la competició. La falta de punteria ha condemnat a les catalanes que s’han tingut de sobreposar al gol matiner de les murcianes amb què es va arribar a la mitja part (1-0). Les espluguines, ben posades a la pista, han merescut més, sobretot en la segona meitat que s’ha acabat amb les locals demanant l’hora. Ara, la Penya Esplugues és quarta del seu grup amb 9 punts.

Amb un potent xut des de la frontal Ángela Górriz avançava l’STV Roldán en el partit contra la Penya Esplugues en el que seria l’únic gol de l’envit. Unes i altres s’esforçaven a controlar el tempo de partit i pressionaven la sortida de pilota rival. La Penya posava a prova Almudena amb diversos trets de mitja distància, un de molt perill de Berta Velasco.

Les catalanes es carregaven de forma primerenca amb cinc faltes i les pachequeres en un xut d’Alba Gandia que s’estavellava al travesser acariciaven el segon gol. A sis de la conclusió, Lola va disposar d’un deu metres que atenallava Anna Muniesa. En el tram final del període l’Esplugues va apretar l’accelerador però sense encert en la finalització.

El desgast físic era la nota predominant en els primers compassos del segon acte, on les visitants estavellaven una rematada al pal i obligaven una i altra vegada Almudena a esforçar-se sota pals. A poc a poc, les murcianes semblaven equilibrar el duel fins a entrar en l’últim tram de partit amb tot per decidir. El xoc se submergia en un període d’anades i vingudes continu amb arribades de perill sobre les dues àrees, fins que la Penya va optar pel joc de cinc en els compassos finals però el conjunt local va saber aguantar per emportar-se el triomf per la mínima.

Gol:

1-0, min. 2 Ángela Górriz

Roldán: Almudena; Noelia, Alba Gandia, Mariángeles i Ángela (cinc inicial). També van jugar, Lola, Marta Pelegrín, Cristina Sánchez, Marta de los Riscos, Andrea Marín i Laura Fernández.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Belén Entrena, Pilar Ribes, Cèlia Catà i Berta Velasco (cinc inicial). També van jugar, Ruth Aurín, Marta Collado, Martita González, Roser Maymó, Clara Rivera i Laia Beltrán. Raquel Reventós (segona portera).

Pavelló Municipal Gabriel Pérez.

Col·legiats, Hidalgo Marín i Martínez Martínez, del col·legi murcià. Van rebre cartolina groga Marta de los Riscos, Andrea Marín i Juan Alcaraz, entrenador de l’STV Roldán (ACFSF).

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues pierde por la mínima (1-0) en la pista del Roldán pese a que mereció puntuar

Derrota inmerecida de las espluguinas en una de las pistas más complicadas de la competición. La falta de puntería ha condenado a las catalanas que se han tenido de sobreponer al gol tempranero de las murcianas con que se llegó al descanso (1-0). Las espluguinas, bien puestas en la pista, han merecido más, sobre todo en la segunda mitad que se ha acabado con las locales pidiendo la hora. Ahora, la Penya Esplugues es cuarta de su grupo con 9 puntos.

Con un potente disparo desde la frontal Ángela Górriz adelantaba al STV Roldán en el partido ante la Penya Esplugues en el que sería el único gol del envite. Unas y otras se esforzaban en controlar el tempo de partido y presionaban la salida de balón rival. La Penya ponía a prueba a Almudena con varios disparos de media distancia, uno de mucho peligro de Berta Velasco.

Las catalanas se cargaban de forma temprana con cinco faltas y las pachequeras en un disparo de Alba Gandía que se estrellaba en el larguero acariciaban el segundo tanto. A seis de la conclusión, Lola dispuso de un diez metros que atajaba Anna Muniesa. En el tramo final del período apretó el acelerador el Esplugues pero sin acierto en la finalización.

El desgaste físico era la nota predominante en los primeros compases del segundo acto, donde las visitantes estrellaban un remate en el palo y obligaban una y otra vez a Almudena a esforzarse bajo palos.  Poco a poco, las murcianas parecían equilibrar el duelo hasta entrar en el último tramo de partido con todo por decidir. El choque se sumergía en un período correcalles con llegadas de peligro sobre ambas áreas, hasta que la Penya optó por el juego de cinco en los compases finales pero el conjunto local supo aguantar para llevarse el triunfo por la mínima.

Gol:

1-0, min. 2 Ángela Górriz

Roldán: Almudena; Noelia, Alba Gandía, Mariángeles y Ángela (cinco inicial). También jugaron, Lola, Marta Pelegrín, Cristina Sánchez, Marta de los Riscos, Andrea Marín y Laura Fernández.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Belén Entrena, Pilar Ribes, Cèlia Catà y Berta Velasco (cinco inicial). También jugaron, Ruth Aurín, Marta Collado, Martita González, Roser Maymó, Clara Rivera y Laia Beltrán. Raquel Reventós (segunda portera).

Pabellón Municipal Gabriel Pérez.

Colegiados, Hidalgo Marín y Martínez Martínez, del colegio murciano. Recibieron cartulina amarilla Marta de los Riscos, Andrea Marín y Juan Alcaraz, entrenador del STV Roldán (ACFSF).

Volver arriba