Saltear al contenido principal
Crònica 8ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 8ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 8ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 8ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues cau (4-6) contra el Leganés després d’una renyida segona meitat

La Penya Esplugues cau derrotada a casa (4-6) pel CD Leganés en partit de la 8a jornada de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Després d’una primera part de clar domini local (2-1), les madrilenyes es van refer a la contra i van acabar superant a les espluguines en una renyida segona meitat en què les catalanes també van tenir les seves opcions en els minuts finals. Amb 9 punts, la Penya Esplugues se situa a la zona tranquil·la de la taula. El dissabte 12 de desembre visita la pista del Poio gallec.

Partit intens d’inici, en què les catalanes aconseguien una renda primerenca en un robatori de pilota a la sortida de la pilota jugada pel CD Leganés, que culminava Pilar Ribes al segon pal dins de l’àrea a passada de Berta després d’una bona paret. La pressió local impedia que l’esquadra pepinera es trobés còmoda sobre la pista. Abans de la mitjania del període, les locals aconseguien ampliar la seva renda per mediació de Clara.

Patri Blázquez acariciava el primer gol visitant en una rematada dins l’àrea que marxava massa alta, a la que responia la Penya amb una clara ocasió que salvava Miriam. A poc del descans, el conjunt madrileny retallava distàncies per mediació de Guti reblant des del terra una pilota perduda per superar la portera catalana de tret creuat.

Als 40 segons de la represa, Carmen Noreña aconseguia igualar un partit sense un dominador clar. Als 24 de joc, en jugada d’estratègia a la sortida d’un córner, Pilar Ribes habilitava de cap a al segon pal perquè reblarà al fons de les malles Clara pujant el 3 a 2.

Poc després igualava Cris Yrezábal per al conjunt madrileny i sense temps perquè les locals aconseguissin refer-se arribava el 3 a 4, obra de Patri Montilla en paret amb Yrezábal, culminant dins de l’àrea a porta buida.

Un minut després, la Penya es ficava de ple en el xoc amb gol de Clara al segon pal després de la rematada de Pilar. Pilar Ribes va tenir la igualada en un mà a mà que salvava Luci, però tot seguit Maria Barcelona anotava el sisè del Lega. Les catalanes van prémer l’accelerador en el tram final de partit, amb un xut al travesser però el marcador ja no variaria.

Gols:

1-0, min. 2 Pilar Ribes

2-0, min. 8 Clara

2-1, min. 20 Guti

2-2, min. 21 Carmen Noreña

3-2, min. 24 Clara

3-3, min. 25 Cris Yrezábal

3-4, min. 26 Patri Montilla

3-5, min. 33 Patri Montilla

4-5, min. 34 Clara

4-6, min. 35 Maria Barcelona

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Marta Collado, Clara Rivera, Berta Velasco i Pilar Ribes (cinc inicial). També van jugar, Laia Beltrán, Belén Entrena, Ruth Aurín, Roser Maymó i Martita González.

Leganés: Miriam; Patri Montilla, Esther Puche, Guti i Pipi (cinc inicial). També van jugar, Yrezábal, Patri Blázquez, Cris, Maria Barcelona i Luci Sánchez (segona portera).

CEM Les Moreres.

Col·legiats, A. Centeno Bono i J. Centeno Bono, del col·legi català. Sense amonestacions (ACFSF) (Foto: FutFem).

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues cae (4-6) contra el Leganés tras una reñida segunda mitad

La Penya Esplugues cae derrotada en casa (4-6) por el CD Leganés en partido de la 8ª jornada de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Después de una primera parte de claro dominio local (2-1), las madrileñas se rehicieron a la contra y acabaron superando a las espluguinas en una reñida segunda mitad en la que las catalanas también tuvieron sus opciones en los minutos finales. Con 9 puntos, la Penya Esplugues se sitúa en la zona tranquila de la tabla. El sábado 12 de diciembre visita la pista del Poio gallego.

Encuentro de inicio intenso, en el que las catalanas conseguían una temprana renta en un robo de balón en la salida del balón jugado del CD Leganés, que culminaba Pilar Ribes al segundo palo dentro del área a pase de Berta después de una buena pared. La presión local impedía que la escuadra pepinera se encontrara cómoda sobre la cancha. Antes de la medianía del período las locales conseguían ampliar su renta por mediación de Clara.

Patri Blázquez acariciaba el primer gol visitante en un remate dentro del área que se marchaba demasiado alto, al que respondía la Penya con una clara ocasión que salvaba Miriam. Al filo del descanso, el conjunto madrileño recortaba distancias por mediación de Guti remachando desde el suelo un balón suelto para superar a la cancerbera catalana de disparo cruzado.

A los 40 segundos de la reanudación, Carmen Noreña conseguía igualar un partido sin un dominador claro. A los 24 de juego, en jugada de estrategia a la salida de un saque de esquina, Pilar Ribes habilitaba de cabeza al segundo palo para que remachara al fondo de las mallas Clara subiendo el 3 a 2.

Poco después igualaba Cris Yrezábal para el conjunto madrileño y sin tiempo para que las locales consiguieran rehacerse llegaba el 3 a 4, obra de Patri Montilla en pared con Yrezábal, culminando dentro del área a puerta vacía.

Un minuto después, la Penya se metía de lleno en el choque con gol de Clara al segundo palo tras remate de Pilar. Pilar Ribes tuvo la igualada en un mano a mano que salvaba Luci, pero a renglón seguido María Barcelona anotaba el sexto del Lega. Las catalanas apretaron el acelerador en el tramo final del partido, con un disparo al larguero pero el marcador ya no variaria.

Goles:

1-0, min. 2 Pilar Ribes

2-0, min. 8 Clara

2-1, min. 20 Guti

2-2, min. 21 Carmen Noreña

3-2, min. 24 Clara

3-3, min. 25 Cris Yrezábal

3-4, min. 26 Patri Montilla

3-5, min. 33 Patri Montilla

4-5, min. 34 Clara

4-6, min. 35 María Barcelona

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Marta Collado, Clara Rivera, Berta Velasco  y Pilar Ribes (cinco inicial). También jugaron, Laia Beltrán, Belén Entrena, Ruth Aurín, Roser Maymó y Martita González.

Leganés: Miriam; Patri Montilla, Esther Puche, Guti y Pipi (quinteto inicial). También jugaron, Yrezábal, Patri Blázquez, Cris, María Barcelona y Lucí Sánchez (segunda portera).

CEM Les Moreres.

Colegiados, A. Centeno Bono y J. Centeno Bono, del colegio catalán. Sin amonestaciones (ACFSF) (Foto: FutFem) .

 

Volver arriba