Saltear al contenido principal
Crònica 8ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 8ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 8ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 8ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues supera (2-4) el Xaloc Alacant després d’un partit molt intens

(ACFSF) .- Un inici fulgurant del Xaloc Alacant, que s’avançava al minut de joc per mediació d’Ángela, descol·locava la Penya que inicialment no trobava resposta al joc directe i intens de les llevantines.

Als vuit de joc igualava l’envit Pilar Ribes per a la Penya però dos més tard Irene tornava a posar per davant a un Xaloc Alacant que buscava els seus primers punts en lliga. Des dels deu metres Laura Oliva igualava el partit per a una Penya que intentava controlar el desenvolupament del joc que, per moments, era un seguit d’anades i vingudes sobre les dues porteries.

La segona part no canviava en gran manera el curs del partit, amb arribades de perill sobre les dues àrees. Pilar Ribes superada la mitjania del període situava per davant en el marcador a les espluguines als 32 minuts de joc. Les alacantines no s’enfonsaven i prosseguien intentant multiplicar-se sobre la pista a la recerca de l’errada visitant.

A tres minuts de la conclusió el Xaloc optava pel joc de cinc, que permetia a la Penya anotar la sentència gràcies a Berta Velasco i establir el definitiu dos a quatre amb què va acabar l’envit.

Fitxa tècnica:

Xaloc Alacant: Toñi; Ángela Miriam, Jeza i Morote (cinc inicial). També van jugar: Claudia, Lidia, Eva Ortiz, Maria Valenzuela, Laura, Irene, Elena i Lara.

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Laura Oliva, Marta Luján i Pilar (cinc inicial). També van jugar: Nerea (segona portera), Roser, Àlex Giró, Marta Collado, Arantxa, Berta Velasco i Isa García.

Va rebre cartolina groga Isa García, de la Penya Esplugues.

Pavelló Florida Babel Vicente Crespo. Uns 200 espectadors.

Gols:

1-0, min. 1 Ángela

1-1, min. 8 Pilar

2-1, min. 11 Irene

2-2, min. 13 Laura Oliva (doble penal)

2-3, min. 32 Pilar

2-4, min. 38 Berta Velasco

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues supera (2-4) al Xaloc Alacant tras un partido muy intenso

(ACFSF).- Un inicio fulgurante del Xaloc Alacant, que se adelantaba al minuto de juego por mediación de Ángela, descolocaba a la Penya que inicialmente no encontraba respuesta al juego directo e intenso de las levantinas.

A los ocho de juego igualaba el envite Pilar Ribes para la Penya pero dos más tarde Irene volvía a poner por delante a un Xaloc Alacant que buscaba sus primeros puntos en liga. Desde los diez metros Laura Oliva igualaba el partido para una Penya que intentaba controlar el desarrollo del juego que, por momentos, era un correcalles sobre ambas porterías.

La segunda aparte no cambiaba sobremanera el curso del partido, con llegadas de peligro sobre ambas áreas. Pilar Ribes superada la medianía del período situaba por delante en el marcador a las espluguenses a los 32 minutos de juego. Las alicantinas no se venían abajo y proseguían intentando multiplicarse sobre la cancha en busca del fallo visitante.

A tres minutos de la conclusión el Xaloc optaba por el juego de cinco, que permitía a la Penya anotar la sentencia gracias a Berta Velasco y establecer el definitivo dos a cuatro con el que acabó el envite.

Ficha técnica:

Xaloc Alacant: Toñi; Ángela Miriam, Jeza y Morote (quinteto inicial). También jugaron: Claudia, Lidia, Eva Ortiz, María Valenzuela, Laura, Irene, Elena y Lara.

Penya Esplugues: Muniesa; Cèlia, Laura Oliva, Marta Luján y Pilar (quinteto inicial). También jugaron: Nerea (segunda portera), Roser, Álex Giró, Marta Collado, Arantxa, Berta Velasco e Isa García.

Recibió cartulina amarilla Isa García, de la Penya Esplugues.

Pabellón Florida Babel Vicente Crespo. Unos 200 espectadores.

Goles:

1-0, min. 1 Ángela

1-1, min. 8 Pilar

2-1, min. 11 Irene

2-2, min. 13 Laura Oliva (doble penalti)

2-3, min. 32 Pilar

2-4, min. 38 Berta Velasco

Volver arriba