Saltear al contenido principal
Crònica 9 Jornada Del Sènior Femení || Crónica 9ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 9 Jornada del Sènior Femení || Crónica 9ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues derrota (2-1) al Roldàn gràcies a un golàs de Berta Velasco en un xoc d’alta volada

(ACFSF) .- Duel equilibrat d’inici, en el qual poc a poc el Roldán tractava d’imposar el seu domini del tempo de partit, si bé ni unes ni altres aconseguien plantar-se amb perill clar davant la porteria rival.

Amb el pas dels minuts, les catalanes aconseguien equilibrar el duel i ambdues esquadres es repartien el domini del partit. Ni unes ni altres es mostraven encertades en la finalització i malgrat els intents dels seus tècnics per canviar el curs de l’envit s’arribava a la mitja part sense gols.

Als cinc minuts de la segona part, Pilar resolia a la mitja volta dins l’àrea un precís centre, després d’un robatori de pilota en primera línia a causa d’un desajustament defensiu de l’esquadra pachequera. Quatre minuts després, Bet igualava el partit culminant una ràpida acció ofensiva del Roldán que aconseguia així equilibrar el duel.

Quan el partit tornava a convertir-se de nou en un anar i venir continu, Berta Velasco en jugada personal i després de controlar per l’ala esquerra amb sengles precises volees es desfeia d’una defensora i superava per alt Etayo per fer el 2 a 1.

Les murcianes van intentar reaccionar en el tram final, optant pel joc de cinc, però les espluguines van saber aguantar les escomeses per emportar-se la victòria per la mínima.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Isa García, Laura Oliva i Pilar (cinc inicial). També van jugar: Àlex Giró, Marta Collado, Marta Luján, Arantxa i Berta Velasco.

Roldán: Etayo; Tere Salmerón, Alba Gandia, Maria Barcelona i Mariángeles (cinc inicial). També van jugar: Gloria, Bet, Marta de los Riscos, Ángela, Cristi i Claudia.

Col·legiats: Iván Torquemada i Roberto Mamolar, del col·legi català. Va rebre cartolina groga Maria Barcelona al Roldán.

CEM Les Moreres. Uns 300 espectadors.

Gols:

1-0, min. 26 Pilar

1-1, min. 29 Bet

2-1, min. 36 Berta Velasco

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues derrota (2-1) al Roldán gracias a un golazo de Berta Velasco en un choque de altos vuelos

(ACFSF).- Duelo equilibrado de inicio, en el que poco a poco el Roldán trataba de imponer su dominio del tempo de partido, si bien ni unas ni otras conseguían plantarse con peligro claro ante la portería rival.

Con el paso de los minutos, las catalanas conseguían equilibrar el duelo y ambas escuadras se repartían el dominio del partido. Ni unas ni otras se mostraban acertadas en la finalización y a pesar de los intentos de sus técnicos por cambiar el curso del envite se llegaba al descanso sin goles.

A los cinco minutos del segundo acto, Pilar resolvía a la media vuelta dentro del área un preciso centro, después de un robo de balón en primera línea a causa de un desajuste defensivo de la escuadra pachequera. Cuatro minutos después, Bet igualaba el partido culminando una rápida acción ofensiva del Roldán que lograba así equilibrar el duelo.

Cuando el partido volvía a convertirse de nuevo en un correcalles, Berta Velasco, en jugada personal y tras controlar por el ala izquierda con sendas precisas voleas se deshacía de una defensora y superaba por alto a Etayo para hacer el 2 a 1.

Las murcianas intentaron reaccionar en el tramo final, optando por el juego de cinco, pero las espluguenses supieron aguantar las acometidas para llevarse la victoria por la mínima.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Isa García, Laura Oliva y Pilar (quinteto inicial). También jugaron: Àlex Giró, Marta Collado, Marta Luján, Arantxa y Berta Velasco.

Roldán: Etayo; Tere Salmerón, Alba Gandía, María Barcelona y Mariángeles (quinteto inicial). También jugaron: Gloria, Bet, Marta de los Riscos, Ángela, Cristi y Claudia.

Colegiados: Iván Torquemada y Roberto Mamolar, del colegio catalán. Recibió cartulina amarilla María Barcelona en el Roldán.

CEM Les Moreres. Unos 300 espectadores.

Goles:

1-0, min. 26 Pilar

1-1, min. 29 Bet

2-1, min. 36 Berta Velasco

Volver arriba