Saltear al contenido principal
Crònica 9ª Jornada Del Sènior Femení || Crónica 9ª Jornada Del Sénior Femenino

Crònica 9ª Jornada del Sènior Femení || Crónica 9ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues es queda sense puntuar (2-0) en el seu desplaçament a la pista gallega del Poio

La Penya Esplugues perd (2-0) al camp del Poio en partit de la 9a jornada de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. La falta de gol va condemnar les espluguines en un matx equilibrat en què les gallegues van portar la iniciativa a la primera meitat (1-0). Les catalanes, en canvi, van dominar en el segon temps tot i que sense efectivitat en els metres finals. La Penya Esplugues, que ha encadenat quatre derrotes consecutives, és manté a la zona tranquil·la de la classificació amb 9 punts.

El Poio es feia e bon començament amb la maneta del joc davant d’una Penya Esplugues que buscava sorprendre amb ràpides transicions ofensives. El primer gol del partit arribava als sis minuts de joc, obra de Antía de potent xut escorat cap a l’ala esquerra que no aconseguia aturar Muniesa, portera catalana.

Poc després, les catalanes acariciaven l’empat en la seva ocasió més clara del partit que no trobava el camí del gol. Les catalanes a poc a poc aconseguien assentar-se sobre la pista i en una contra veloç Roser estavellava una rematada al pal que a punt estava de colar-se a la porteria. D’aquí a la fi del període, el Poio va tractar de contemporitzar les seves possessions davant d’una Penya que per moments va merèixer l’empat.

El segon acte no canviava el curs de l’envit i malgrat l’empenta de les catalanes, en un enviament en llarg, Dani Sousa es desfeia de la seva defensa i fintant Muniesa feia el 2 a 0. El Poio optava per contemporitzar de nou les seves possessions davant un conjunt català que no trobava el camí del gol.

Ja en el tram final del matx, la Penya optava per alternar el joc de cinc, però les vermelles aconseguien impedir que les visitants trobessin escletxes en la seva doble línia defensiva, llevat de xuts llunyans que no trobaven porteria.

Gols:

1-0, min. 6 Antía

2-0, min. 25 Dani Sousa

Poio Pescamar: Caridad; Luci, Ana Rivera, Irene García i Dani Sousa (cinc inicial). També van jugar, Agostina Chiesa, Antía, Clara, Mirian, Cárol, Julia Dupuy i Iraia.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Martita González, Berta Velasco, Laia Beltrán i Ruth Aurín (cinc inicial). També van jugar, Irina Godó, Belén Entrena, Marta Coll, Roser Maymó, Clara Rivera i Mireia Gómez.

Pavelló Príncep Felip de Pontevedra.

Col·legiats, Calleja Rubio i Darriba Villamor. Van rebre cartolina groga Dani Sousa al Poio Pescamar i Irina Godó a la Penya Esplugues.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se queda sin puntuar (2-0) en su desplazamiento a la pista gallega del Poio

La Penya Esplugues pierde (2-0) en el campo del Poio en partido de la 9ª jornada de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. La falta de gol condenó a las espluguinas en un encuentro equilibrado en el que las gallegas llevaron la iniciativa en la primera mitad (1-0). Las catalanas, en cambio, dominaron en el segundo tiempo aunque sin efectividad en los metros finales. La Penya Esplugues, que ha encadenado cuatro derrotas consecutivas, se mantiene en la zona tranquila de la clasificación con 9 puntos.

El Poio se hacía de inicio con la manija del juego ante una Penya Esplugues que buscaba sorprender con veloces transiciones ofensivas. El primer gol del partido llegaba a los seis minutos de juego, obra de Antía de potente disparo escorada hacia el ala izquierda que no lograba atajar Muniesa, cancerbera catalana.

Poco después, las catalanas acariciaban el empate en su ocasión más clara del partido que no encontraba el camino del gol. Las catalanas poco a poco conseguían asentarse sobre la cancha y en una contra veloz Roser estrellaba un remate al palo que a punto estaba de colarse en la portería. De ahí al final del período, el Poio trató de contemporizar sus posesiones ante una Penya que por momentos mereció la igualada.

El segundo acto no cambiaba el curso del envite y a pesar del empuje de las catalanas, en un envío en largo, Dani Sousa se zafaba de su par y fintando a Muniesa hacía el 2 a 0.  El Poio optaba por contemporizar de nuevo sus posesiones ante un conjunto catalán que no hallaba el camino al gol.

Ya en el tramo final del encuentro, la Penya optaba por alternar el juego de cinco, pero las rojillas conseguían impedir que las visitantes encontraran resquicios en su doble línea defensiva, salvo disparos lejanos que no encontraban portería.

Goles:

1-0, min. 6 Antía

2-0, min. 25 Dani Sousa

Poio Pescamar: Caridad; Luci, Ana Rivera, Irene García y Dani Sousa (quinteto inicial). También jugaron, Agostina Chiesa, Antía, Clara, Mirian, Cárol, Julia Dupuy e Iraia.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Martita González, Berta Velasco, Laia Beltrán y Ruth Aurín (quinteto inicial). También jugaron, Irina Godó, Belén Entrena, Marta Collado, Roser Maymó, Clara Rivera y Mireia Gómez.

Pabellón Príncipe Felipe de Pontevedra.

Colegiados, Calleja Rubio y Darriba Villamor. Recibieron cartulina amarilla Dani Sousa en el Poio Pescamar e Irina Godó en la Penya Esplugues.

 

Volver arriba