Saltear al contenido principal
CRÒNICA | AE Penya Esplugues – UCAM El Pozo Murcia: Remuntada Per Deixar Els Tres Punts A Casa || CRÓNICA | AE Penya Esplugues – UCAM El Pozo Murcia: Remontada Para Dejar Los Tres Puntos En Casa

CRÒNICA | AE Penya Esplugues – UCAM El Pozo Murcia: remuntada per deixar els tres punts a casa || CRÓNICA | AE Penya Esplugues – UCAM El Pozo Murcia: remontada para dejar los tres puntos en casa

LINK DEL PARTIT – FUTSALMAFER : https://www.youtube.com/watch?v=tXn_88RdrTw

 

Cristina Cabezas (La Fábrica Deportiva). – L’UCAM El Pozo Murcia va arribar a la pista de l’AE Penya Esplugues amb ambició i ganes de robar-li els tres punts. Un primer gol d’hora obligava a les locals a donar-li la volta al marcador. Amb l’empat a 1 al descans, les locals van millorar el seu joc a la segona part i van culminar la remuntada per mitjà de Cèlia Catà.

Equilibri inicial

El partit, corresponent a la 10a jornada de Lliga, començava amb els dos equips presentant les seves cartes. El conjunt català dominava el joc però les visitants confiaven en les seves oportunitats. Al minut 5, un potent xut de Noelia Montoro des de l’ala esquerra, després de la sortida d’un servei de banda, superava la portera de l’AE Penya Esplugues i obria el marcador (0-1).

Poc li duraria l’alegria a l’UCAM El Pozo Murcia. Quatre minuts després, Marta de los Riscos culminava una ràpida contra del seu equip després d’un robatori de pilota en tres quarts de pista. El partit tornava a estar empatat (1-1) i per davant quedaven 31 minuts per desequilibrar el joc.

Pilar Ribes va acabar a l’hospital

Va ser la cara més amarga de la jornada. La jugadora de l’AE Penya Esplugues, Pilar Ribes, va ser traslladada a l’hospital per una lesió en el seu genoll esquerre. Des de La Fábrica Deportiva li desitgem una ràpida recuperació per seguir donant guerra sobre les pistes.

Al marge de la mala notícia, l’AE Penya Esplugues va aconseguir remuntar el partit i quedar-se amb els tres punts. La pujada en la línia de pressió va ser clau perquè les locals donessin la volta al lluminós. Va ser a falta de quatre minuts del final quan Cèlia Catà va realitzar una jugada personal, després d’un nou robatori de pilota, que va acabar amb la pilota al fons de la porteria.

En el desenllaç, l’UCAM El Pozo Murcia va intentar a la desesperada el gol de l’empat però l’equip català va saber aguantar bé i el partit acabaria amb un 2-1. Amb aquest resultat, el conjunt local avança fins a la 9a posició i es queda a només un punt de la vuitena plaça, que ofereix el bitllet per a la Copa d’Espanya. L’equip murcià, per la seva banda, cau fins a la 11a plaça.

Fitxa tècnica

AE Penya Esplugues: Raquel; Cèlia, Estela, Marta de los Riscos i Júlia Vidal (cinc inicial). També van jugar Berta Velasco, Arantxa, Zoe, Martita, Laura, Sandra i Pilar.

UCAM: Cristina García; Sara, Cristina Pérez, Noelia Montoro i Toñi (cinc inicial). També van jugar Gloria, Maria Gómez, Sonia, Hinako, Sara Santos, Cristina Poveda i Lola.

Col·legiats: Marc Bastidas i Xavier Cano.

Incidències: Tarjeta groga per a Marta de los Riscos i Cèlia a la Penya Esplugues, i a Noelia Montoro a l’UCAM ElPozo Murcia.

Gols:

0-1, min. 5 Noelia Montoro.

1-1, min. 9 Marta de los Riscos.

2-1, min. 36 Cèlia Catà

 

||

 

Cristina Cabezas (La Fábrica Deportiva). – El UCAM El Pozo Murcia llegó a la pista de la AE Penya Esplugues con ambición y ganas de robarle los tres puntos. Un primer gol temprano obligaba a las locales a darle la vuelta al marcador. Con el empate a 1 al descanso, las locales mejoraron su juego en la segunda parte y culminaron la remontada por medio de Cèlia Catà.

Equilibrio inicial

El partido, correspondiente a la décima jornada de Liga, comenzaba con ambos equipos presentando sus bazas. El conjunto catalán dominaba el juego pero las visitantes confiaban en sus oportunidades. En el minuto 5, un potente disparo de Noelia Montoro desde el ala izquierda tras la salida de un saque de banda, superaba a la portera de la AE Penya Esplugues y abría el marcador (0-1).

Poco le duraría la alegría al UCAM El Pozo Murcia. Cuatro minutos después, Marta de los Riscos culminaba una rápida contra de su equipo tras un robo de balón en tres cuartos de cancha. El partido volvía a estar empatado (1-1) y por delante quedaban 31 minutos para desequilibrar el juego.

Pilar Ribes terminó en el hospital

Fue la cara más amarga de la jornada. La jugadora de la AE Penya Esplugues, Pilar Ribes, fue trasladada al hospital por una lesión en su rodilla izquierda. Desde La Fábrica Deportiva deseamos a Pilar una pronta recuperación para seguir dando guerra sobre las pistas.

Al margen de la mala noticia, la AE Penya Esplugues logró remontar el encuentro y quedarse con los tres puntos. La subida en la línea de presión fue clave para que las locales diesen la vuelta al luminoso. Fue a falta de cuatro minutos del final cuando Cèlia Catà realizó una jugada personal, tras un nuevo robo de balón, que terminó con el balón en el fondo de la portería.

En el desenlace, el UCAM El Pozo Murcia intentó a la desesperada el gol del empate, pero el equipo catalán supo aguantar bien y el partido acabaría con un 2-1. Con este resultado, el conjunto local avanza hasta la 9ª posición y se queda a tan solo un punto de la octava plaza, que ofrece el billete para la Copa de España. El equipo murciano, por su parte, cae hasta la 11ª plaza.

Ficha técnica

AE Penya Esplugues: Raquel; Cèlia, Estela, Marta de los Riscos y Júlia Vidal (quinteto inicial). También jugaron Berta Velasco, Arantxa, Zoe, Martita, Laura, Sandra y Pilar.

UCAM: Cristina García; Sara, Cristina Pérez, Noelia Montoro y Toñi (quinteto inicial). También jugaron Gloria, María Gómez, Sonia, Hinako, Sara Santos, Cristina Poveda y Lola.

Colegiados: Marc Bastidas y Xavier Cano.

Incidencias: Tarjeta amarilla para Marta de los Riscos y Cèlia en la Penya Esplugues y para Noelia Montoro en el UCAM ElPozo Murcia.

Goles:

0-1, min. 5 Noelia Montoro.

1-1, min. 9 Marta de los Riscos.

2-1, min. 36 Cèlia Catá.

Volver arriba