Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues s’imposa (2-0) amb solidesa a l’Intersala

La Penya Esplugues camina amb pas ferm cap a la permanència amb un triomf consistent (2-0) contra l’Intersala Promesas, de Saragossa, en partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines van saltar al camp amb una pancarta de reconeixement a Màrius Costa, que va ser delegat de l’equip fins a la passada temporada i que era present al pavelló.

Les locals van manar sobre la pista i al marcador des del primer moment. Pressionant la sortida del rival, les catalanes van crear bones oportunitats però es va arribar a la mitja part amb una diferència mínima (1-0). A la segona meitat, la Penya Esplugues va dominar el ritme del matx en tot moment i després d’aconseguir el segon gol es va defensar amb un joc precís i de qualitat. Amb aquest triomf la Penya Esplugues és cinquena amb 21 punts. Dissabte que ve visita la pista del Rayo Majadahonda.

Duel directe per la salvació que començava amb un matiner gol de Berta Velasco per a les espluguines en una jugada que iniciava la pròpia golejadora partint des pista pròpia pel centre i després d’una passada a Irina que li tornava perquè rematés dins de l’àrea, davant la permissivitat de l’Intersala en tasques defensives.

La Penya dominava els primers compassos del partit i tenia una clara ocasió en una rematada a el pal de Belén per ampliar la seva renda en el lluminós. Les aragoneses ho intentaven amb un joc més directe, però la Penya mantenia el domini i disposava d’una doble ocasió de Cèlia i Martita que aturava De Val. A la mitja part s’arribava amb l’1 a 0 per a les catalanes.

Els primers compassos del segon acte mantenien la tònica inicial, amb domini de la Penya i un Intersala esperant el seu moment. Les combinacions de les catalanes els permetien prodigar-se amb perill davant la porteria aragonesa, però l’Intersala aconseguia mantenir-se en tot moment viu en el partit, buscant sorprendre al contraatac.

A sis minuts de la conclusió, Berta Velasco habilitava una internada per l’ala dreta de Clara perquè després de superar la seva defensora superés de tret creuat De Val.

A continuació, el Bodegas Sommos optava pel joc de cinc, encara que poc després cometia la cinquena falta. La Penya optava per contemporitzar les seves possessions i deixar córrer el cronòmetre davant les presses visitants.

Gols

1-0, min. 2 Berta Velasco

2-0, min. 34 Clara Rivera

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Irina Godó, Berta Velasco i Martita González (cinc inicial). També van jugar, Ruth Aurín, Clara Rivas, Pilar Ribes, Belén Entrena, Anna Muniesa (segona portera), Marta Collado i Laia Beltrán.

Bodegas Sommos Intersala: Maria de Val; Sara de Oliveira, Sandra Alamán, Ana Sanz i Titina (cinc inicial). També van jugar, Lucía Vicente, Cyn Romano, Marta García, Paula Pérez, Icíar i Nerea Luna.

CEM Les Moreres.

Col·legiats, García Donas-Salvador i Simón Benet, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Martita a la Penya Esplugues i Lucía Guillén a l’Intersala.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se impone (2-0) con solidez al Intersala

La Penya Esplugues camina con paso firme hacia la permanencia con un triunfo consistente (2-0) contra el Intersala Promesas, de Zaragoza, en partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses salataron al campo con una pancarta de reconocimiento a Màrius Costa, que fue delegado del equipo hasta la pasada temporada y que estaba presente en el pabellón.

Las locales han mandado en la pista y en el marcador desde el primer momento. Presionando la salida del rival, las catalanas han creado buenas oportunidades pero se llegó al descanso con una diferencia mínima (1-0). En la segunda mitad, la Penya Esplugues ha dominado el ritmo del encuentro en todo momento y tras conseguir el segundo gol se ha defendido con un juego preciso y de calidad. Con este triunfo la Penya Esplugues es quinta con 21 puntos. El próximo sábado visita la pista del Rayo Majadahonda.

Duelo directo por la salvación que comenzaba con un tempranero tanto de Berta Velasco para las espluguenses en una jugada que iniciaba la propia goleadora partiendo desde cancha propia por el centro y tras pase a Irina esta le devolvía para que remachara dentro del área, ante la permisividad del Intersala en labores defensivas.

La Penya dominaba los primeros compases de partido y tenía una clara ocasión en un remate al palo de Belén para ampliar su renta en el luminoso. Las aragonesas lo intentaban con un juego más directo, pero la Penya mantenía el dominio y disponía de una doble ocasión de Cèlia y Martita que despejaba De Val. Al descanso se llegaba con el 1 a 0 para las catalanas.

Los primeros compases del segundo acto mantenían la tónica inicial, con dominio de la Penya y un Intersala esperando su momento. Las combinaciones de las catalanas les permitían prodigarse con peligro ante la portería aragonesa, pero el Intersala conseguía mantenerse en todo momento vivo en el partido, buscando sorprender al contragolpe.

A seis minutos de la conclusión, Berta Velasco habilitaba la internada por el ala derecha de Clara para que tras superar a su defensora batiera de disparo cruzado a De Val.

A renglón seguido, el Bodegas Sommos optaba por el juego de cinco, aunque poco después cometía su quinta falta. La Penya optaba por contemporizar sus posesiones y dejar correr el crono, ante las prisas visitantes.

Goles

1-0, min. 2 Berta Velasco

2-0, min. 34 Clara Rivera

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Irina Godó, Berta Velasco y Martita González (quinteto inicial). También jugaron, Ruth Aurín, Clara Rivas, Pilar Ribes, Belén Entrena, Anna Muniesa (segunda portera), Marta Collado y Laia Beltrán.

Bodegas Sommos Intersala: María de Val; Sara de Oliveira, Sandra Alamán, Ana Sanz y Titina (quinteto inicial). También jugaron, Lucía Vicente, Cyn Romano, Marta García, Paula Pérez, Icíar y Nerea Luna.

CEM Les Moreres.

Colegiados, García Donas-Salvador y Simón Benet, del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Martita en la Penya Esplugues y Lucía Guillén en el Intersala.

Volver arriba