Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues no pot (1-4) en el duel contra la UA

La Penya Esplugues perd (1-4) contra la Universitat d’Alacant (UA) en partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines, que van tenir a ratlla el millor conjunt de la segona fase amb un joc serè i ordenat, van encaixar un gol en els últims segons de la primera meitat (0-1). A la represa, es va mantenir l’equilibri fins que, a tres minuts del final, les locals van arriscar amb el joc de cinc per aconseguir el triomf però sense sort en els metres finals. La Penya Esplugues es manté cinquena amb 15 punts. La setmana que ve visita la pista del Xaloc d’Alacant.

Victòria de la Universitat d’Alacant contra la Penya Esplugues en un duel entre oposats a la taula classificatòria del Grup D, amb la qual les llevantines mantenen el seu liderat en solitari. D’inici unes i altres es mostraven molt ben assentades sobre la pista, on els sistemes defensius s’imposaven als intents de trencar entre línies de les dues esquadres. L’únic gol del primer acte arribava a les acaballes del mateix, obra de Pao a la sortida d’una falta en jugada d’estratègia.

El segon acte no variava el curs de l’envit, si bé amb el pas dels minuts la Penya optava per pujar la línia de pressió i la UA feia bona la seva ràpida circulació de pilota per dominar el xoc. Ja amb la Penya optant pel joc de cinc, Anita des de pista pròpia a porta buida ampliava la renda de les llevantines, encara que poc després retallava Pilar per a les espluguines rematant una passada al segon pal. Amb el partit convertit per moments en un anar i venir, la UA va penalitzar dos errors de la Penya amb gols de Pao i Anita, tots dos a porta buida per establir el definitiu 1 a 4 amb què va finalitzar el xoc.

Gols

0-1, min. 20 Pao

0-2, min. 37 Ana María Pino

1-2, min. 37 Pilar Ribes

1-3, min. 38 Pao

1-4, min. 38 Ana María Pino

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Berta Velasco, Irina Godó i Martita González (cinc inicial). També van jugar, Marta Collado, Laia Beltrán, Belén Entrena, Pilar Ribes, Roser Maymó i Clara Rivera.

UA Alacant FSF: Elena; Elenita, Rocío, Pao i Sara (cinc inicial). També van jugar, Mònica, Ana Maria Pino, Miriam, Raquel, Mariángeles Pino, Lara Terrés, Ángela Mingot i Aitana Benítez.

CEM Les Moreres. A porta tancada.

Col·legiats, A. Centeno Bono i J. Centeno Bono, del col·legi català. Van rebre cartolina groga Berta Velasco i Marta González a la Penya Esplugues.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues no puede (1-4) en el duelo contra la UA

La Penya Esplugues pierde (1-4) contra la Universitat d’Alacant (UA) en partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses, que tuvieron a raya al mejor conjunto de la segunda fase con un juego sereno y ordenado, encajaron un gol en los últimos segundos de la primera mitad (0-1). En la reanudación, se mantuvo el equilibrio hasta que, a tres minutos del final, las locales arriesgaron con el juego de cinco para conseguir el triunfo pero sin suerte en los metros finales. La Penya Esplugues se mantiene quinta con 15 puntos. La próxima semana visita la pista del Xaloc de Alicante.

Victoria de la Universidad de Alicante ante la Penya Esplugues en un duelo entre opuestos en la tabla clasificatoria del Grupo D, con la que las levantinas mantienen su liderato en solitario. De inicio unas y otras se mostraban muy bien asentadas sobre la cancha, donde los sistemas defensivos se imponían a los intentos de romper entre líneas de ambas escuadras. El único tanto del primer acto llegaba en las postrimerías del mismo, obra de Pao a la salida de una falta en jugada de estrategia.

El segundo acto no variaba el curso del envite, si bien con el paso de los minutos la Penya optaba por subir la línea de presión y la UA hacía buena su rápida circulación de balón para dominar el choque. Ya con la Penya optando por el juego de cinco, Anita desde cancha propia a puerta vacía ampliaba la renta de las levantinas, aunque poco después recortaba Pilar para las espluguenses remachando un pase al segundo palo. Con el partido convertido por momentos en un correcalles, la UA penalizó sendos errores de la Penya con goles de Pao y Anita, ambos a puerta vacía para establecer el definitivo 1 a 4 con el que finalizó el choque.

Goles

0-1, min. 20 Pao

0-2, min. 37 Ana María Pino

1-2, min. 37 Pilar Ribes

1-3, min. 38 Pao

1-4, min. 38 Ana María Pino

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Berta Velasco, Irina Godó y Martita González (quinteto inicial). También jugaron, Marta Collado, Laia Beltrán, Belén Entrena, Pilar Ribes, Roser Maymó y Clara Rivera.

UA Alicante FSF: Elena; Elenita, Rocío, Pao y Sara (quinteto inicial). También jugaron, Mónica, Ana María Pino, Miriam, Raquel, Mariángeles Pino, Lara Terrés, Ángela Mingot y Aitana Benítez.

CEM Les Moreres. A puerta cerrada.

Colegiados, A. Centeno Bono y J. Centeno Bono, del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Berta Velasco y Marta González en la Penya Esplugues.

Volver arriba