Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues goleja (6-0) al Xaloc amb la mirada posada en el play-out per a la permanència

La Penya Esplugues s’imposa amb contundència (6-0) al Xaloc d’Alacant en l’últim partit de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines es van exhibir en un duel dominat de cap a peus que ja estava decantat al descans (3-0). Tot i la intranscendència per a la classificació, les catalanes van prémer l’accelerador a fons pensant en el play-out del pròxim cap de setmana contra les madrilenyes del Colmenarejo en què es jugaran la permanència en un matx a cara o creu.

Una vegada acabat el partit, la internacional Berta Velasco va rebre el reconeixement del club i molt especialment de les jugadores per la seva extraordinària trajectòria i per la seva aportació al futbol sala català i espanyol.

Als dos minuts de joc s’avançava l’esquadra espluguina per mediació d’Irina amb un potent xut des de la frontal que entrava ajustat al pal. La cadet Aina Torrents aconseguia anotar el 2 a 0 aprofitant una passada de Raquel i de xut creuat a mitja alçada superava Vero. El Xaloc intentava refer-se però es trobava amb el 3 a 0 obra d’Irina en combinació amb Aina. Les locals es deixaven portar en el tram final del primer període en què les alacantines es van mostrar poc eficients en atac.

Aina anotava a poc de la represa el 4 a 0 i del cinquè se n’encarregava Roser amb un xut creuat a passada d’Aina. Abans de la mitjania del període, Ruth finalitzava al segon pal una bona combinació ofensiva de la Penya. Unes i altres es van deixar portar en els minuts finals del partit, intercanviant-se diverses ocasions però ja sense més incidència en el lluminós.

Gols:

1-0, min. 2 Irina Godó

2-0, min. 11 Aina Torrents

3-0, min. 12 Irina Godó

4-0, min. 21 Aina Torrents

5-0, min. 22 Roser Maymó

6-0, min. 28 Ruth Aurín

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Martita González, Irina Godó i Belén Entrena (cinc inicial). També van jugar, Pilar Ribes, Aina Torrents, Ruth Aurín, Marta Collado, Clara Rivas i Roser Maymó.

Xaloc Alacant: Vero Villa; Lorena, Poveda, Andrea i Lara (cinc inicial). També van jugar, Claudia Marín, Lara Navarro, Ortiz, More, Elena Sanchís, Tere, Angy, Maite i Toñi (segona portera).

CEM Les Moreres.

Col·legiats, Brian Torquemada i David Brull, de l’escola català. Sense amonestacions.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues golea (6-0) al Xaloc con la vista puesta en el play-out para la permanencia

La Penya Esplugues se impone con contundencia (6-0) al Xaloc de Alicante en el último partido de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses se exhibieron en un duelo dominado de principio a fin que ya estaba decantado en el descanso (3-0). A pesar de la intrascendencia para la clasificación, las catalanas apretaron el acelerador a fondo pensando en el play-out del próximo fin de semana contra las madrileñas del Colmenarejo en el que se jugarán la permanencia en un encuentro a cara o cruz.

Al término del partido, la internacional Berta Velasco recibió el reconocimiento del club y muy especialmente de las jugadoras por su extraordinaria trayectoria y por su aportación al fútbol sala catalán y español.

A los dos minutos de juego se adelantaba la escuadra espluguense por mediación de Irina con un potente disparo desde la frontal que entraba ajustado al palo.  La cadete Aina Torrents conseguía anotar el 2 a 0 aprovechando un pase de Raquel y de disparo cruzado a media altura superaba a Vero. El Xaloc intentaba rehacerse pero se encontraba con el 3 a 0 obra de Irina en combinación con Aina. Las locales se dejaban llevar en el tramo final del primer período en el que las alicantinas se mostraron romas en ataque.

Aina anotaba al poco de la reanudación el 4 a 0 y del quinto se encargaba Roser con un disparo cruzado a pase de Aina. Antes de la medianía del período, Ruth finalizaba al segundo palo una buena combinación ofensiva de la Penya. Unas y otras se dejaron llevar en los minutos finales del partido, intercambiándose diversas ocasiones pero ya sin mayor incidencia en el luminoso.

Goles:

1-0, min. 2 Irina Godó

2-0, min. 11 Aina Torrents

3-0, min. 12 Irina Godó

4-0, min. 21 Aina Torrents

5-0, min. 22 Roser Maymó

6-0, min. 28 Ruth Aurín

Penya Esplugues: Raquel Raventós; Cèlia Catà, Martita González, Irina Godó y Belén Entrena (quinteto inicial). También jugaron, Pilar Ribes, Aina Torrents, Ruth Aurín, Marta Collado, Clara Rivas y Roser Maymó.

Xaloc Alacant: Vero Villa; Lorena, Poveda, Andrea y Lara (cinco inicial). También jugaron, Claudia Marín, Lara Navarro, Ortiz, More, Elena Sanchís, Tere, Angy, Maite y Toñi (segunda portera).

CEM Les Moreres.

Colegiados, Brian Torquemada y David Brull, del colegio catalán. Sin amonestaciones.

Volver arriba