Saltear al contenido principal
Crònica Atlético Navalcarnero – AE Penya Esplugues

Crònica Atlético Navalcarnero – AE Penya Esplugues

CRÒNICA | Atlético Navalcarnero – AE Penya Esplugues: Un solitari gol dona la victòria a l’Atlético contra un combatiu Penya Esplugues

(ACFSF). – De bon començament l’Atlético Navalcarnero feia seu el domini del tempo del partit davant d’un Penya Esplugues que optava d’inici per situar una doble línia defensiva en camp propi.

El conjunt madrileny buscava sorprendre amb xuts a mitja distància i tractava d’augmentar la velocitat en les seves transicions ofensives, davant d’un conjunt català que intentava sorprendre a la contra. El període finalitzava amb empat a zero, a pesar dels múltiples intents locals, molts dels quals s’estavellaven en el bon fer de Raquel Raventós, a més d’estavellar fins a quatre rematades al pal.

Un gran rendiment defensiu

El segon acte no canviava el curs del partit, amb un Atlético que de nou tornava a assetjar la porteria visitant amb xuts a mitja distància, però també el Penya Esplugues a la contra aconseguia crear perill sobre l’àrea del Futsi. El pas dels minuts no modificava la dinàmica d’un partit, en què les locals seguien sense aprofitar les ocasions, entre les quals, una rematada al travesser de Ju Delgado, mentre les catalanes, seguien oferint un gran rendiment defensiu i sortien amb perill a la contra.

Gol a la sortida d’una falta

El gol arribava a vuit minuts del final, obra d’Amelia Romero a la sortida d’una falta directa. Amb un exigu 1 a 0 s’arribava al desenllaç, on la Penya Esplugues optava pel joc de cinc a l’últim minut de joc en busca de l’empat, però sense encert en la finalització, per evitar el liderat en solitari de l’Atlético Navalcarnero.

Fitxa tècnica:

Atlético Navalcarnero: Marta Balbuena; Marta Pelegrín, Ju Delgado, Leti i Amelia Romero (cinc inicial). També van jugar María Sanz, Nerea Moldes, Desi i Bruna.

Penya Esplugues: Raquel; Laura, Marta de los Riscos, Júlia Vidal i Zoe (cinc inicial). També van jugar Estela, Cèlia, Helena Roig i Martita.

Col·legiats, Daniel García Calatrava i Manuel Manso Martín, del col·legi madrileny.

Incidències: Targeta groga per a Leti i Desi a l’Atlético, i Laura Oliva a la Penya Esplugues. Més de 200 espectadors al Pavelló La Estación.

Gol:

1-0, min. 32 Amelia Romero


CRONICA | Atlético Navalcarnero – AE Penya Esplugues: Un solitario tanto le da la victoria al Atlético sobre un combativo Penya Esplugues

(ACFSF). – De inicio el Atlético Navalcarnero se hacía con el dominio del tempo del partido ante un Penya Esplugues que optaba de inicio por situar una doble línea defensiva en cancha propia.

El conjunto madrileño buscaba sorprender con disparos de media distancia y tratar de aumentar la velocidad en sus transiciones ofensivas, ante un conjunto catalán que intentaba sorprender a la contra. El período finalizaba con empate a cero, a pesar de los múltiples intentos locales, muchos de los cuales se estrellaron ante el buen hacer de Raquel Raventós, además de estrellar hasta cuatro remates en el palo.

Un gran rendimiento defensivo

El segundo acto no cambiaba el curso del partido, con un Atlético que de nuevo volvía a poner cerco a la portería visitante con disparos de media distancia, pero también la Penya Esplugues a la contra conseguía crear peligro sobre el área madrileña. El paso de los minutos no variaba la dinámica de un partido, en el que las locales seguían sin aprovechar sus ocasiones, entre ellas, un remate al travesaño de Ju Delgado, mientras las catalanas seguían ofreciendo un gran rendimiento defensivo y salían con peligro a la contra.

Gol a la salida de una falta

El gol llegaba a ocho minutos del final, obra de Amelia Romero a la salida de una falta directa. Con el exiguo 1 a 0 se llegaba al desenlace del partido, donde la Penya Esplugues optaba por el juego de cinco en el último minuto de juego en busca del empate, pero sin acierto en la finalización, para evitar el liderato en solitario del Atlético Navalcarnero.

Ficha técnica:

Atlético Navalcarnero: Marta Balbuena; Marta Pelegrín, Ju Delgado, Leti y Amelia Romero (quinteto inicial). También jugaron, María Sanz, Nerea Moldes, Desi y Bruna.

Penya Esplugues: Raquel; Laura, Marta de los Riscos, Julia Vidal y Zoe (quinteto inicial). También jugaron, Estela, Celia, Helena Roig y Martita.

Colegiados, Daniel García Calatrava y Manuel Manso Martín del colegio madrileño.

Incidencias: Recibieron cartulina amarilla Leti y Desi en el Atlético y Laura Oliva en el Penya Esplugues. Más de 200 espectadores en el Pabellón La Estación.

Gol:

1-0, min. 32 Amelia Romero

Volver arriba