Saltear al contenido principal
Crònica Copa De La Reina|| Crónica Copa De La Reina

Crònica Copa de la Reina|| Crónica Copa de la Reina

La Penya Esplugues guanya (0-2) a la pista del Feme Castelló i es classifica per la final a 8 de la Copa de la Reina

La Penya Esplugues s’ha classificat per la final a 8 de la Copa de la Reina després d’imposar-se (0-2) al Feme Castelló en partit únic de vuitens de final. Les baixllobregatines van sortir a per totes des d’un bon començament. Van controlar el ritme del matx i van sobreposar-se al fred imperant en el pavelló. El domini de la pilota i la pressió asfixiant van donar resultat i al descans ja dominaven el marcador (0-1). A la segona meitat un altre gol va sentenciar l’eliminatòria mentre els atacs locals s’estavellaven sempre contra l’ordenada defensa catalana. Amb aquesta victòria la Penya Esplugues s’ha assegurat una de les vuit places de la Final a 8 de la Copa de la Reina que es jugarà pel maig contra els millors equips d’Espanya.

Equilibri en els primers compassos de partit, amb més control del tempo de la Penya davant un Feme Castelló ben posicionat concedint pocs apropaments. A poc a poc, els castellonencs començaven a disputar-li el control del joc a una Penya que intentava mantenir un alt ritme de joc amb canvis del quartet de pista. En un ràpid servei de banda, Berta Velasco iniciava jugada i habilitava Martita al segon pal dins l’àrea perquè anotés el 0 a 1 a la mitjania del període.

L’esquadra llevantina s’agafava al partit i tractava per moments de pujar la pressió més enllà de meitat de pista, amb una Penya que acariciava el 0 a 2 en les botes de Cèlia que no encertava a rematar a porta buida. El Feme equilibrava el duel en el tram final, contenint per moments la ràpida circulació de les espluguines que marxaven a la mitja part amb l’exigua renda al seu favor.

El segon acte no canviava el panorama de partit, amb domini de la pilota de la Penya però de forma infructuosa per consolidar el seu avantatge davant un Feme espartà en tasques defensives. En una ràpida acció ofensiva, Velasco habilitava Pilar Ribes perquè gairebé enganxada a la línia de fons per l’ala esquerra superés Fuster que amb el seu cos acabava allotjant la pilota en la seva pròpia porteria.

A menys de quatre minuts de la fi, el Feme optava pel joc de cinc amb Sara de portera jugadora, però les catalanes van saber aguantar l’empenta d’un Feme que no va aconseguir posar en dificultats el devenir de l’eliminatòria per les visitants malgrat la seva intensitat.

Gols:

0-1, min. 10 Martita

0-2, min. 28 Pilar Ribes

Feme Castelló: Fuster; Sara, Rocío, Palanca i Carlota (cinc inicial). També van jugar, Ana Monrós, Nekane, Aitana, Viciano i Cris Sánchez.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Berta Velasco, Irina Godó, Cèlia Catà i Roser Maymó (cinc inicial). També van jugar, Ruth Aurín, Marta Collado, Pilar Ribes, Laia Beltrán, Clara Rivera, Belén Entrena, Martita González i Raquel Raventós (segona portera).

Pavelló ID Chencho Pérez.

Col·legiats, Emilio Bernabéu i Toni Barberán; taula Judith Marín del col·legi castellonenc. Va rebre cartolina groga Cris Sánchez del Feme Castelló.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues gana (0-2) en la pista del Feme Castellón y se clasifica para la final a 8 de la Copa de la Reina

La Penya Esplugues se ha clasificado para la final a 8 de la Copa de la Reina 2021 tras imponerse (0-2) al Feme Castellón en partido único de octavos de final. Las espluguenses salieron a por todas desde el principio. Controlaron el ritmo del encuentro y se sobrepusieron al frío imperante en el pabellón. El dominio del balón y la presión asfixiante dieron resultado y al descanso ya dominaban el marcador (0-1). En la segunda mitad otro gol sentenció la eliminatoria mientras los ataques locales se estrellaban siempre contra la ordenada defensa catalana. Con esta victoria la Penya Esplugues se ha asegurado una de las ocho plazas de la Final a 8 de la Copa de la Reina que se jugará en mayo contra los mejores equipos de España.

Equilibrio en los primeros compases de partido, con mayor control del tempo de la Penya ante un Feme Castellón bien posicionado concediendo pocos acercamientos. Poco a poco, las castellonenses comenzaban a disputarle el control del juego a una Penya que intentaba mantener un alto ritmo de juego con cambios del cuarteto de pista. En un rápido saque de banda, Berta Velasco iniciaba jugada y habilitaba a Martita en el segundo palo dentro del área para que anotara el 0 a 1 en la medianía del período.

La escuadra levantina se agarraba al partido y trataba por momentos de subir la presión más allá de mitad de cancha, con una Penya que acariciaba el 0 a 2 en las botas de Cèlia que no acertaba a rematar a puerta vacía. El Feme equilibraba el duelo en el tramo final, conteniendo por momentos la rápida circulación de las espluguenses que se marchaban al descanso con la exigua renta a su favor.

El segundo acto no cambiaba el panorama de partido, con dominio de la pelota de la Penya pero de forma infructuosa para afianzar su ventaja ante un Feme espartano en labores defensivas. En una rápida acción ofensiva, Velasco habilitaba a Pilar Ribes para que casi pegada a la línea de fondo por el ala izquierda batiera a Fuster que con su cuerpo acababa alojando el balón en su propia portería.

A menos de cuatro minutos del final, el Feme optaba por el juego de cinco con Sara de portera jugadora, pero las catalanas supieron aguantar el empuje de un Feme que no consiguió poner en apuros el devenir de la eliminatoria para las visitantes a pesar de su intensidad.

Goles:

0-1, min. 10 Martita

0-2, min. 28 Pilar Ribes

Feme Castellón: Fuster; Sara, Rocío, Palanca y Carlota (quinteto inicial). También jugaron, Ana Monrós, Nekane, Aitana, Viciano y Cris Sánchez.

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Berta Velasco, Irina Godó, Cèlia Catà y Roser Maymó (quinteto inicial). También jugaron, Ruth Aurín, Marta Collado, Pilar Ribes, Laia Beltrán, Clara Rivera, Belén Entrena, Martita González y Raquel Raventós (segunda portera).

Pabellón ID Chencho Pérez.

Colegiados, Emilio Bernabéu y Toni Barberán; mesa Judith Marín del colegio castellonense. Recibió cartulina amarilla Cris Sánchez en el Feme Castellón.

 

Volver arriba