Saltear al contenido principal
Crònica Copa De La Reina || Crónica Copa De La Reina

Crònica Copa de la Reina || Crónica Copa de la Reina

La Penya Esplugues queda eliminada de la Copa de la Reina contra el Leganés després de la pròrroga i els penals

(ACFSF) .- L’eliminatòria començava amb dues esquadres disputant-se el control de el joc d’inici i buscant amb profusió la porteria rival en un intercanvi d’ocasions, fins que als sis minuts, Cristina Yrezábal avançava a les locals a la sortida d’una falta en jugada d’estratègia de potent xut enganxat al pal.

Un minut després, igualava el xoc Marta Collado aprofitant una pilota repel·lida per una defensora ‘pepinera’ intentant bloquejar un xut llunyà.

L’eliminatòria no tenia un dominador clar i unes i altres s’intercanviaven arribades de perill. A quatre minuts de la conclusió, Guti aconseguia anotar el 2 a 1, fruit d’una bona jugada combinada de les ‘pepineres’, encara que de nou la Penya igualava gairebé immediatament amb una falta directa botada per Laura Oliva.

A la sortida d’un servei de banda, amb un precís xut llunyà, la japonesa Saki situava el 3 a 2 i gairebé sobre la botzina en una indecisió de la defensa madrilenya, Laura Oliva l’aprofitava dins l’àrea per deixar l’empat a tres al terme del primer acte.

A la represa, unes i altres tornaven a intercanviar-se clares ocasions de gol. Superada la mitjania Laura Oliva estavellava una potent rematada al pal a la sortida d’un servei de córner. En el tram final de partit, les locals semblaven bolcar-se sobre la porteria catalana d’una Penya que creava molt perill en jugades d’estratègia.

El xoc concloïa el temps reglamentari amb empat a tres, de manera que s’arribava a la pròrroga amb dos temps de tres minuts. El primer acte es saldava amb poc per ressenyar en tasques ofensives i dos equips molt centrats en no concedir errors, circumstància similar a la segona part que concloïa amb una darrera falta perillosa per a les ‘pepineres’ que no aconseguia fer bona Guti.

El Leganés transformava els tres llançaments de penal i la Penya n’errava un, de manera que les ‘pepineres’ es classifiquen per a la ronda de quarts de final.

Fitxa tècnica:

Leganés: Maria; Ampi, Patri Montilla, Mònica Werner i Saki (cinc inicial). També van jugar: Cris Yrezábal, Guti, Rocío Robles, Elena Aragón, Carmen Noreña i Patri.

Penya Esplugues: Muni; La Roser, Laura Oliva, Cèlia i Arantxa (cinc inicial). També van jugar: Pilar, Isa García, Marta Collado, Alex Giró, Irina i Nerea.

Pavelló La Fortuna. Davant més de 450 espectadors. Sense amonestacions.

Gols:

1-0, min. 6 Cris Yrezábal

1-1, min. 7 Marta Collado

2-1, min. 16 Guti

2-2, min. 17 Laura Oliva

3-2, min. 18 Saki

3-3, min. 20 Laura Oliva

Penals:

Cèlia, falla

Elena Aragón, gol

Pilar Ribes, gol

Guti, gol

Laura Oliva, gol

Carmen Noreña, gol

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues queda eliminada de la Copa de la Reina contrael Leganés tras la prórroga y los penaltis

(ACFSF).- La eliminatoria comenzaba con dos escuadras disputándose el control del juego de inicio y buscando con profusión la portería rival en un intercambio de ocasiones, hasta que a los seis minutos, Cristina Yrezábal adelantaba a las locales a la salida de una falta en jugada de estrategia de potente disparo pegado al palo.

Un minuto después, igualaba el choque Marta Collado aprovechando un balón repelido por una defensora pepinera intentando bloquear un disparo lejano.

La eliminatoria no tenía un dominador claro y unas y otras se intercambiaban llegadas de peligro. A cuatro minutos de la conclusión, Guti conseguía anotar el 2 a 1, fruto de una buena jugada combinada de las pepineras, aunque de nuevo la Penya igualaba casi de inmediato con una falta directa botada por Laura Oliva.

A la salida de un saque de banda, con un preciso disparo lejano, la japonesa Saki situaba el 3 a 2 y casi sobre la bocina en una indecisión de la zaga madrileña, Laura Oliva la aprovechaba dentro del área para dejar el empate a tres al término del primer acto.

En la reanudación, unas y otras volvían a intercambiarse claras ocasiones de gol. Superada la medianía Laura Oliva estrellaba un potente remate en el palo a la salida de un saque de esquina. En el tramo final del partido, las locales parecían volcarse sobre la portería catalana de una Penya que creaba mucho peligro en jugadas de estrategia.

El choque concluía en su tiempo reglamentario con empate a tres, por lo que se llegaba a la prórroga con dos tiempos de tres minutos, cuyo primer acto se saldaba con poco que reseñar en tareas ofensivas y dos equipos muy centrados en no conceder errores, circunstancia similar en la segunda parte que concluía comuna postrera falta peligrosa para las pepineras que no lograba hacer buena Guti.

El Leganés transformaba los tres lanzamientos de penalti y la Penya erraba en uno de ellos, por lo que las pepineras se clasifican para la ronda de cuartos de final.

Ficha técnica:

Leganés: María; Ampi, Patri Montilla, Mónica Werner y Saki (quinteto inicial). También jugaron: Cris Yrezábal, Guti, Rocío Robles, Elena Aragón, Carmen Noreña y Patri.

Penya Esplugues: Muni; Roser, Laura Oliva, Cèlia y Arantxa (quinteto inicial). También jugaron: Pilar, Isa García, Marta Collado, Alex Giró, Irina y Nerea.

Pabellón La Fortuna. Ante más de 450 espectadores. Sin amonestaciones.

Goles:

1-0, min. 6 Cris Yrezábal

1-1, min. 7 Marta Collado

2-1, min. 16 Guti

2-2, min. 17 Laura Oliva

3-2, min. 18 Saki

3-3, min. 20 Laura Oliva

Penaltis:

Cèlia, falla

Elena Aragón, gol

Pilar Ribes, gol

Guti, gol

Laura Oliva, gol

Carmen Noreña, gol

Volver arriba